Ledstripkoning Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Buiten de schuld van Ledstripkoning om werd mijn bestelling gedropt op een afleverpunt en was daarna spoorloos verdwenen. Het contact met de klantenservice was buitengewoon goed, hele snelle teru... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Door omstandigheden konden we een cadeau (lampen) pas na 2 maanden overhandigen. De lampen hadden daardoor wat opstartproblemen, maar samen met de klantenservice zijn we eruit gekomen. Zij reageerden... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze ledstrip viel onlangs uit. Na controle bleek de stroomadapter stuk te zijn. We hebben dit aan de servicedesk gemeld en op hun verzoek enkele foto’s doorgestuurd van de aansluiting. Ledkoning heef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor mezelf een trapverlichting set aangeschaft welke volgens afspraak geleverd werd. In de set zaten alle onderdelen die benodigd waren voor een correcte installatie. Deze zijn dan ook gelabeld... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

462 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

69 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ergens in nov 2021 een ledstrip gekocht.

Ergens in nov 2021 een ledstrip gekocht voor achter de tv. Tv werd gerepareerd, ledstrip deed het daarna niet meer.
Contact gezocht met klanten service, Louise. Kreeg een paar tips maar wou niet meer aangaan. Kreeg vervolgens met 25% korting nieuwe afstandsbediening en kabelset aangeboden, dat heb ik vanzelfsprekend geaccepteerd! Das nou eens een stukje service dacht ik zo!

23 de dezembro de 2024

Super vriendelijke klantendienst

Super vriendelijke klantendienst! Na wat vragen over hoe ik een installatie kon realiseren met weinig kennis, ben ik toch met een goed gevoel kunnen starten aan mijn project. Duidelijke uitleg en maatwerk!

23 de dezembro de 2024

Flitsende ledstrip

Voor het eerst een aankoop gedaan bij de Ledstripkoning. We zochten een goede ledverlichting voor onder ons nieuwe keukenblok. We hebben hiervoor lang lopen wikken en wegen en bij de bouwmarkten konden we niet vinden wat we wilden hebben. We hebben aardig ver gereden naar de ledstripkoning maar was meer dan de moeite waard. Eenmaal daar kwamen we erachter dat daar niet de fysieke winkel zat maar alleen de showroom. Eenmaal binnen kregen wij een uitstekende uitleg van de dame en liet ze ons ook alle mogelijkheden zien die er waren. Dit gaf ons meer handvaten om een bewuste keuze te maken. Ze heeft voor ons vast een voorbestelling gemaakt en zijn weer vertrokken. Ook thuis nog even goed nagedacht maar eigenlijk was onze keuze al gemaakt in de showroom. Dit was de ledstrip die we wilde hebben voor onze keuken. Het was een uurtje werk want ik ben niet iemand die vaak dingen met stroom doet en dan moet je toch even de tijd ervoor nemen. Maar dit kan iedereen monteren en wijst het in principe zichzelf. We kunnen nu ook onze eigen sfeer en kleuren geven die we willen. We hadden ook op voorhand gekeken daar de kleuren voor de keuken vaak wit of warm wit zijn. Maar wij wilde toch de keuze hebben uit veel meer kleuren. We zijn er superblij mee en het geeft echt een bijzondere uitstraling. Hulde voor de ledkoning.

7 de dezembro de 2024

Top service

Prima geholpen in de showroom met samenstellen van mijn bestelling.
Snelle levering.
1 artikel verkeerd geleverd maar ook dat is prima opgelost.

22 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ledstrip reageert maar af en toe op…

Ledstrip reageert maar af en toe op mijn Hue bridge. Klantenservice zegt dat de Hue bridge niet compatible is maar Zigbee is Zigbee lijkt me en Hue is ook nog eens de norm. Daarbij reageert hij regelmatig wel maar ook vaak niet. Als het niet compatible is reageert hij helemaal niet.

Dat schijnen ze niet te snappen maar die ervaring had ik al vaker met de klantenservice. Niet echt ter zake kundig.

10 de setembro de 2024

Goede garantie

Na ruim een jaar was de afstandbediening van mijn ledverlichting defect. Na dit gemeld te hebben werd er onder garantie binnen 3 dagen een nieuwe gestuurd. Zeer goede en snelle sevice. Aanrader!!

14 de novembro de 2024

Top services

Snelle reactie op de e-mail, vriendelijk en meedenkt en behulpzaam.

Zeker een aanrader
Super bedankt

5 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier nooit meer bestellen

lesstrip is al na 1 jaar al kapot.
tot 2 keer toe sturen ze de vervangende onderdelen naar het verkeerde adres.
Als je de klantenservice belt krijg je een hele asociale dame aan de lijn. Die geen oplossing bied.
Ze gaf aan schrijf maar een slechte review, dan bel ik je terug en gooit de hoorn erop. Bij deze de review. Nu nog de juiste onderdelen ontvangen en hier NOOIT meer bestellen.

4 de novembro de 2024
logotipo da Ledstripkoning

Resposta da Ledstripkoning

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze klantenservice niet naar verwachting is verlopen en dat er problemen zijn geweest met de levering van de vervangende onderdelen. Dit is uiteraard niet de service die wij nastreven.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een passende oplossing te vinden. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk, en we willen er alles aan doen om dit goed te maken.

Louise

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van begin tot eind een topervaring!

Van begin tot eind een top ervaring met dit bedrijf. Onze vragen werden snel beantwoord op whatsapp. Omdat wij nog twijfelden toch maar de mooie showroom bezocht. Het advies en de producten daar om te zien hebben ervoor gezorgd dat we een zeer mooi resultaat hebben. Zou dit bedrijf zeker aanraden!!

26 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jullie hebben een mooie collectie en…

Jullie hebben een mooie collectie en zijn zeer betrouwbaar. Ik ben heel tevreden met mijn verlichtingen en mijn hof is nu mooi verlicht s’avonds en de lichten blijven relatief lang branden, het hangt wel af van de zon die in de dag schijnt.
Proficiat met jullie service.

24 de outubro de 2024