Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvorda... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mercado de Autopeças
  2. Atacadista de Peças para Carros
  3. Regulagem Automotiva
  4. Loja de Acessórios Automotivos
  5. Regulagem de automóveis

Escrito pela empresa

Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super hurtig service både på chat og…

Super hurtig service både på chat og telefon - tak! 💪👌

7 de janeiro de 2021

Hej Benjamin,

Ja vi er her, der og alle vegne.... Fantastisk du ville give os 4 stjerner, men der er måske plads til forbedringer? Vi går ihvertfald efter 5 stjerner så giv mig gerne et ring i åbningstiden, så jeg ved hvorfor vi ikke fik 5 af dig.

Jeg har ihvertfald en gave til dig hvis du vil have det.

1000 tak for de 4 stjerner og glad for du fik en god oplevelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service. Jeg bestilte et sæt pære mellem jul og nytår med 20% rabat. Den bestilte vare viste sig, at være udsolgt. Grundet den forlængede ventetid fik jeg istedet 40% rabat, da det var det, der gjaldt på shoppen på daværende tidspunkt😊☺️.

5 de janeiro de 2021

Hej Heidi :-)

Ja det hænder man er heldig og det var du her.

Hurtig service!

Jeg bestilte 1 januar et sæt forlygtepærer samt til baklys. Skrev en besked i dag, blot for at høre om udsigterne til modtagelse. For svar tilbage at de er i restordre, men at jeg kunne få et par andre (og bedre) afsendt med det samme og takkede jatak. 4 min senere modtager jeg besked om at mine varer er sendt! Det' da for lækker service 👍
5 stjerner herfra!

5 de janeiro de 2021

Hej Mikkel,

1000 tak for de 5 stjerner.

sms LED til 1220, så har vi en gave til dig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner…

Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner så derfor får de en enkelt, jeg har først i november bestil en vare på deres webshop og pengene blev trukket fra min konto, derefter modtager jeg en mail hvor afsender har bestilt en pakkelabel som om at pakken var ved at være på vej. jeg ringede til dem og spurgte til min pakke som blev lovet sendt efterfølgende fredag eller mandag og siden har der været helt stille, udover en mail jeg har sendt til dem for at spørge til mine varer. det mindste man kunne gøre var da at sende en mail retur hvis ikke man kan leverer og så aflevere min penge tilbage.

3 de janeiro de 2021

Hej Poul-Erik .

Selvom den kun er på 1 stjerne så synes vi den er vigtig for os. Vi kan sagtens forstå det. Vi har desværre haft store problemer med leverance hos nogen af vores leverandører. Vi gør alt for at få varer hjem, men det tager bare ekstra lang tid her i covid-19 tiden.

Lad os endelig gå i dialog og finde en løsning på dette.

Vi har ikke modtaget nogen mails, sms, Messenger, eller opkald fra dig, ellers havde vi fundet en løsning.

Kan vi få dig til at give lyd fra dig, og oplyse os dit ordre nr. så skal vi gøre alt for at løse det.

Dbh/ Xalo / Ledtilbilen.com

Jordnær atmosfære i butikken

Jordnær atmosfære i butikken, hvor man i øvrigt kan komme forbi og prøve varen inden køb, hvis man skulle være i tvivl om lysstyrke og sin lygtes lysspredning med en given pære.

Kan varmt anbefales :)

30 de dezembro de 2020

Resposta de Ledtilbilen.com

Nemlig! Og det kan man ikke ret mange steder i branchen, hvilket vi også får rigtig mange kunder på. 1000 tak fordi du nævner det her på Trustpilot. Det luner!

sms LED til 1220 hvis du har lyst, så har vi lanceret en ny medlemsklub for LED-entusiaster.

Fantastisk service

Jeg har simpelthen ikke oplevet bedre service ved nethandel👍👍👍👍
Hurtig svar på spørgsmål og hjælpen var i top også mellem jul og nytår.
I er så fantastiske.
Helt klart en mega god anbefaling her fra...

29 de dezembro de 2020

Resposta de Ledtilbilen.com

1000 tak Flemming. Det er os en kæmpe fornøjelse at læse på Trustpilot du er tilfreds med det hele. Sig endelig til en anden gang.

sms LED til 1220 hvis du tør. Så bliver du medlem af DKs største LED-fællesskab.

/ Lars fra Ledtilbilen.com

Fremragende service

Fremragende service, hvor de tager sig den nødvendige tid til god kundeservice og forklarer de forskellige løsningsmuligheder man har, når man ønsker at få installeret Led lys i sin bil.
Samtidig er deres produkter virkelig gode og giver et kraftigt lys.

27 de dezembro de 2020

Hej Jørn,

Det er det vi gerne vil kendes for. Give os god tid til ekspedition og rådgivning pr. kunde, give en ekstraordinær kundeoplevelse og tilmed super kraftigt lys på dit køretøj.

Det lyder til at vi ramte på alle parametre på din ordre.

sms LED til 1220, hvis du er klar på mere info fra os. Det er gratis tilmelding.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fejl på pære.. blev sendt ny med det samme SUPER GOD SERVICE!

Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pæren ud flytter over i venstre side og der går igen et øjeblik "pliiiiing"fejl venstre nærlys ergo må det være pære der er fejl i kontakter ledtilbilen. På Facebook kl 22:00 lyn hurtigt svar vi sende ny boks/ ballast til dig med det samme det er super god service 💪💪💪💪

22 de dezembro de 2020

Mikkel,

Der skal ikke være fejl på en pære, så selvfølgelig skal den bare ombyttes. Beklager sent svar her på Trustpilot, men synes du skal vide vi sætter en kæmpe tak i dine 5 stjerner! 1000 tak!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået installeret og monteret lækre…

Har fået installeret og monteret lækre LED pærer i min bil. God service og søde medarbejdere.!

Kan klart anbefales ;)

22 de dezembro de 2020

Lasse,

Det var en kæmpe fornøjelse.

Lidt start problemer

Lidt start problemer, men de blev hurtigt løst. Jeg har en ceed 2019, der skal bruges adaptere til pæren, lidt pille arbejde med det lykkedes super lys. h7 p90s pære og adapter

18 de dezembro de 2020

Resposta de Ledtilbilen.com

P90S er for sindsyge så du er godt kørende nu! Beklager sent svar, men der er sket rigtig meget. sms evt. LED til 1220 hvis du tør.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Grunden til at i ikke får 5 stjerner af…

Grunden til at i ikke får 5 stjerner af mig er pga af at i bare sendte nogle andre pærer end dem jeg havde bestilt UDEN at spørge. Og så gik der også alt for lang tid fra jeg lagde ordren til at i sendte.
Ville have været rart med mere info i forløb. Men de pærer jeg så fik er jeg fuldt ud tilfreds med så det VAR godt set af jer.

18 de dezembro de 2020

Hej Kunde,

Beklager misforståelsen men glad for du har fået noget du kan bruge. Jeg vil gerne tilbyde dig en lille kompensation, men så skal du ringe ind til mig i åbningstiden.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

nu har jeg bestilt noget 2 gange hver…

nu har jeg bestilt noget 2 gange hver gang tog det ca en uge at få sine ting

16 de dezembro de 2020

Hej Anja.
Tak for din feedback. Vi er glade for at du har fået det du har bestilt.

Vi skriver faktisk på vores webshop (forsiden og buktiksiden) at vores leveringstid er 2-5 hverdage.
Og derfor er vi uforstående for at det skulle give en utilfreds stjerne, men trodsalt håber vi at du er tilfreds med dine pærer.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig Jul og et godt nytår.

Mvh/ Ledtilbilen.com

God kundservice

God kundservice!
Ringede og fik vejledning omkring pærerne samt montering og de hjalp mig gennem begge dele.
Ikke sidste gang jeg vælger ledtilbilen.com

16 de dezembro de 2020

hej Phillip,

Hvis det ikke er sidste gang, så skal vi jo snart ses igen. Kør forsigtigt til vi ses igen og 1000 tak for de mange stjerner!!! Det luner!!!

Meget søde og hjælpsomme

Meget søde og hjælpsomme. Kan kun anbefale dem med 5+ stjerner

15 de dezembro de 2020

Hej Kunde,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte en h7 led pære som stod…

Jeg bestilte en h7 led pære som stod til at være plug and Play som så ikke er en plug and Play alligevel.
Så får jeg at vide at jeg skal bare købe en adapter til den. 205,60kr oven i de allerede 2398kr jeg har betalt for de ikke pluk and Play pære...
Så lidt tid efter jeg har bestilt adapteren får jeg besked om at de ikke hade dem på lager alligevel.
Der vil gå 2-4 uger....
Tja så er det jo snart lyst der ude igen til den tid. :-(

11 de dezembro de 2020

Kære Martin,

Jeg er ny ansat pr. 1.1.22 og beklager sent svar. Jeg vil gerne tilbyde dig en konmpensation, men kan du ringe ind til mig i åbningstiden?

God vejledning

God vejledning, super service.

10 de dezembro de 2020

Hej Mickey,

Mange tak for de 5 stjerner. Kør forsigtigt til vi ses igen!

Godt produkt

God oplevelse hurtig levering produkt lige i skabet

10 de dezembro de 2020

Hej Bjarne,

1000 tak for de fine ord.

God service og pris.

God service og pris.
Venlig og imødekommende.

8 de dezembro de 2020

Jesper,

Fedt du er tilfreds. Kør forsigtigt til vi ses igen!

Kanon sted at handle

Kanon sted at handle, Stor iver for at vejlede råde og hjælpe på alle måde med at få de rette pærer.... Vil da bestemt handle her igen og henvise andre til jer

7 de dezembro de 2020

Resposta de Ledtilbilen.com

Super Claus. Kan jeg så ikke få dig til at smide 5 stjerner, og så giver jeg en ekstraordinær oplevelse næste gang også! Vi går mest op i kundetilfredshed og give os tid til kunderne fremfor at sælge LED.

/ Lars, Support

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais