Fantastisk oplevelse.! - har intet andet end positive ting og sige om hverken produkter eller personale.. Indehaveren er super sød og hjælpsom og rigtig god til sit håndværk. Man føler sig velkom... Ver mais
A empresa respondeu
bestilte lygtehus til Audi A3 og fik aldrig mine varer. 12.000,- spildt og nu har han lukket virksomheden. jeg fik svar i sommers, men kan nu se på cvr at han ikke har været aktiv siden januar. hvorda... Ver mais
Jeg havde fået monteret nogle pærer som desværre ikke sad korrekt, og oplevelsen startede derfor lidt kedeligt ud. Efter en snak med Lars blev dette dog rettet op på, og vi har aftalt en returnering... Ver mais
A empresa respondeu
Har fået 2 sæt led pære hjem.og monteret på min mercedes lyser super godt der går så et øjeblik "pliiiiing" fejl højre nærlys jeg kigger stik igennem måler spænding i stik intet problem hmm tager pære... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Ledtilbilen får du et bredt udvalg af LED til bil, mc, båd, lastbil, varevogn, trailer, traktor, cykel mv. Vi giver 5 års garanti, 30 dages returret, god service og vi kan montere på eget værksted i Slangerup. Vi har Danmarks største webshop med LED. Vi er specialister i lys og lygter og kan opgradere de fleste biler til LED, også hvis du kører med Xenon.
Enghaven 3C, 3550, Slangerup, Dinamarca
Jeg var ude sammen med en ven for at købe LED lys til hans bil. Har aldrig oplevet så ekstremt god service. Min ven havde en del spørgsmål og alle blev besvaret med et smil. De tog tog tid til at forklarer undervejs. Fik købt Tågelys "LED" til min egen bil også. Hvis man kunne give mere end Fem Stjerner så havde LEDTILBILEN.COM også fortjent dem. Kan varmt anbefale dem. Tak for en god service.
Bestilte fuld LED til VW Golf 7.5 Update 2018
Har i dag fået dem monteret, og hold da op hvor er det flot.... alle aftaler overhold fra de rare mennesker hos LedTilBilen. Søde og rare, venlige og professionel.
Så alle i som gerne vil have godkendte LED forlygter til Golf 7.5 2018 så bare kom igang.
Ps. En led til kort og en led til langt lys samt led kørelys og ikke mindst blinklys fra side til side..samt led som tågelys
Super service og rådgivning selv på varer der ikke er købt hos dem
Efter en del bøvl med at få de led pære leveret på grund af corona og kinesisk nytår, kom de endeligt, men de passet ikke 100% jeg tog ud til dem og de var super behjælpelig med at finde de rigtige der passer og montere dem, gratis.
Under hele samtalen har de været flinke og behjælpelige. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Her fra. Mvh Niklas.
Har i dag snakket med dem fordi mine pærer ikke virkede og de hjalp mig igennem tingene så de nu virker på alle pærerne jeg kan kun anbefale at handel med dem god kundeservice

Resposta de Ledtilbilen.com
Helt som forventet. Ja, tvivlen var der, men efter en tur i lygtekontrol blev det tydeligt, de er ikke, beregnet til biler med lys i alm. paraboler, giver et helt forkert "lysbillede" så, ud i "skralleren" og ind med originale H4 pærer.

Resposta de Ledtilbilen.com
Jeg efterspurgte gode LED pære med en speciel adapter til min Hyundai. Den klarede LEDTILBILEN med det samme! Ydermere da jeg stod på min værksted med bilen på liften! Smed de den pære jeg manglede forbi mig! Så jeg ikke skulle skille bilen ad 2 gange ! Har godt nok værksted tæt på! Men det kan man sku kalde god service! Vil KLART anbefale alle andre at bruge LEDTILBILEN :)

Fantastisk service!
Svare meget hurtigt i alle døgnets lyse timer og på selv de mest dumme spørgsmål.
Ordren bliver hurtigt sendt og det hele er bare i top.
Kan varmt anbefale at handle med dem

Resposta de Ledtilbilen.com
Mega lækker service at få, ringede og undrede mig over at jeg ik havde fået en pakke, manglede at få af vide at der var en restordre, men den blev bare opgraderet til noget bedre kvit og frit, pakket og sendt samme aften
Helt klart tilfreds indtil videre👌🏻

Resposta de Ledtilbilen.com
Fin service...og dejligt man selv kan bestemme forsendelse

Resposta de Ledtilbilen.com
Endnu engang har jeg handlet hos Xalo (ejeren af led til bilen) og som ALTID super service og vejledning. Kan kun anbefales her fra.

Resposta de Ledtilbilen.com
Bestilte pære til min Ford Mondeo både nærlys og fjernlys.
Fjernlys var ikke til stede men alligevel fandt han et sæt.
Da jeg er ejer af en Ford Mondeo er det temmelig besværligt at montere nye pære da kofanger skal af.
Dette løste de til ug selvom det tog lang tid og ret besværligt.
Jeg kommer helt klart igen når jeg skal have monteret led i baklys. :)

Resposta de Ledtilbilen.com
Der har været noget skriveri frem og tilbage og forkerte sendte vare
Men de undskyldte meget og rettede op på fejlen samt rigtig go service og korte svar tider over messenger
Ganske tilfreds

Resposta de Ledtilbilen.com
Er fuld ud tilfreds med behandlingen og monteringen👍 Kan kun anbefales herfra!!!

Resposta de Ledtilbilen.com
God service og vejledning. Og produktet er pengene værd.

Resposta de Ledtilbilen.com
Fantastisk kundeservice. Skrev til dem på messenger om de vidste hvilken pære jeg skulle bruge til min bil. De svarer lynhurtigt skrev til dem den 2 januar kl. 21:00 og fik svar inden for en time. Det er jo super godt og de skriver så tilmed at jeg lige skal vente til dagen efter med at bestille da der vil være rabat på hjemmesiden. Jeg får købt og bestilt de forlygtepærer jeg skulle bruge. 10 min efter får jeg en besked på messenger om de har lavet en fejl og sagt den forkerte type pære og erkender med det samme at det er deres fejl og om de må sende en anden type pære. Jeg skal selvfølgelig ikke betale differencen. Det er da fantastisk service. Kan klart anbefales at handle der. Og kvaliteten af varen ser og føles som et super godt produkt.

Resposta de Ledtilbilen.com
Helt igennem en god oplevelse fra start til slut. Der er virkelig mange (de fleste) butikker der kunne lære noget om kundetække, kundepleje, imødekommenhed, problemløsning osv. fra de gutter her. Det er ikke sidste gang jeg handler eller anbefaler stedet. TAK for det 👍👍 :-)

Resposta de Ledtilbilen.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.