Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jullie vestigen de aandacht op vele zaken die met onze gezondheid te maken hebben. Vooral tegenwoordig komen we in aanraking met zoveel negatieve stoffen, medicijnen, voeding, vacins etc. etc. Dan... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb heel veel baat bij de kurkuma-booster en de probiotica supplementen. Ga ook straks beginnen met het nieuwe supplement voor vrouwen 40+.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik lees de artikelen van LBN altijd met veel interesse en plezier. Ze delen nuttige informatie waar ik soms iets mee doe, zeker als het om voeding gaat. Ik heb nog geen producten bij hun gekocht, ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze maken mensen bewust over wat ze eten. Je kan voor ieder budget gezond eten. Ik hoop dat Mike hier nog lang mee door gaat. Ondanks de negatieve reacties van wappies.

Detalhes da empresa

1. Praticante de Medicina Alternativa

Inspireert mensen om hun eigen beste dokter te zijn, onafhankelijk van een industrie die er baat bij heeft wanneer jij ziekt bent. Bekend van de Leef Bewust Lifestyle School. 10.000 + tevreden klanten in het gebruik van de meest krachtige supplementen van Nederland.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

618 avaliações

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

70 jaar met hoge bloeddruk

Ik ben 70 jaar en heb hoge bloeddruk en redelijk onder controle.
Ik gebruik jullie alternatieve producten als aanvulling en ondersteuning en ben er blij mee maar de huisarts niet. Echter wil ik zeker van de pillen af van de huisarts.
Ik werk daaraan en ben nu aan een zuurzak voor een nog hopelijk betere resultaat.

Bedankt voor jullie goede werk en hou vol want miljoenen jaren evolutie is beter dan 100 jaar medicijnen.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de juiste supplementen.

Leefbewust geeft goede voorlichting over voeding en supplementen.
Hun nieuwsbrieven zijn zeker de moeite waard om te lezen en om te bewaren.
Ook de supplementen zijn van goeie kwaliteit en worden snel geleverd.
Al met al een vertrouwd bedrijf.

13 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel goed en fijn afgehandeld

Wacht al 2 weken op pakketje..moet dagen wachten op antwoord van leefbewust..nu moet ik verklaring van niet ontvangen opsturen binnen 3 dagen moeten ze het hebben..nergens adres te vinden
Vraag ik om adres krijg ik geen antwoord
Gaat om best groot bedrag..ben erg teleurgesteld..dit had ik niet verwacht van jullie
Inmiddels weer hetzelfde antwoord gekregen van leefbewust
Post.nl zegt dat ze het hebben bezorgd..ze zeggen dat de code s niet kloppen..en dat geloven jullie.
Geen woorden voor
129 euro weg niks voor terug
Post nl geeft dagelijks hetzelfde aan
Lig nog steeds bij het sorteerbedrijf
Latere pakketjes van andere bedrijven heb ik wel gehad.
En ik krijg ondanks de vraag om adres zodat ik de verklaring van niet gekregen pakketje kan opsturen wat jullie me vragen te doen niet van jullie
Dus zit nu helemaal vast
Dus nog maar een keer vanuit hier
Waar kan ik het naar opsturen
Wat is het adres????
Heb de verklaring van het niet ontvangen pakketje ook per foto verstuurd en gevraagd of dat zo op deze manier de bedoeling is.?
Geen antwoord...nergens antwoord op
Weet wel dat ik nooit meer iets bestel bij jullie!!
Voel me zo belazerd!
Lijkt ook wel een standaard mail...elke keer dezelfde
Inmiddels is het heel goed afgehandeld.Dank daarvoor!!
Post.nl maakte veel fouten .

30 de setembro de 2025
logotipo da Leef Bewust Nederland

Resposta da Leef Bewust Nederland

Hoi Johanna,

Bedankt dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen. Het spijt ons dat dit zo vervelend voor u is gelopen. We begrijpen hoe frustrerend het is als een bestelling vertraagd raakt en u geen duidelijkheid ervaart.

Om dit op te lossen hebben we u gevraagd de verklaring per e-mail aan ons te sturen (dit hoeft dus niet per post). Excuses als dit niet duidelijk genoeg gecommuniceerd was.

We zijn blij dat uw pakket inmiddels is aangekomen en hebben, gezien het bedrag en het ongemak, als extra service dezelfde bestelling nogmaals gratis naar u toegestuurd.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en verwarring. We hopen dat u veel plezier heeft van de producten en dat we u in de toekomst weer mogen verrassen met de service die u van ons mag verwachten.

Team Leef Bewust Nederland

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

6 zakjes besteld waarvan er in 1…

6 zakjes besteld waarvan er in 1 kapotte pillen zaten , foto gemaakt en opgestuurd zonder enig probleem kreeg ik nieuw zakje opgestuurd service zoals service bedoeld is en zou moeten zijn helaas niet overal de standaard! Tevens altijd zeer snelle levering, ga zo door !

12 de setembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

nieuwe maar ook oude inzichten…

Veel nieuwe maar ook oude inzichten waar ik me thuis voel. Altijd voelend of het ook echt bij mij past na intergreren in mijn ZIJN.
Het een wel en het andere toch maar niet. Titel : kracht in mijn beperking
Zijn die ik ben.
Ik mag er zijn

25 de agosto de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Een doos (best groot)waar 3 flesjes in…

Een doos (best groot)waar 3 flesjes in bezorgd werden verder helemaal niks …onbewust ingepakt ,geen briefje erbij helemaal niks dit verwacht ik niet van een bedrijf wat leefbewust heet…
Product moet ik nog gaan proberen…

25 de agosto de 2025

Verhelderend

Super uitleg en niet onbelangrijk.....goede tips. Steeds weer komen er onderwerpen aan bod die hé toch ook aan t denken zet. Leerzaam en bewust zijn de producten die jullie onder de loep nemen.

29 de julho de 2025

Smoothie challange gedaan

Smoothie challange gedaan. Werd goed op de hoogte gehouden elke dag. Smoothies waren lekker en goed te maken. Was betaalbaar. Ook leuk om met anderen samen te doen en ervaringen te lezen

24 de junho de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.