Virkelig en god oplevelse. Hurtigt hjælp. Vil klart anbefale at leje. Ejer virkelig flink og sød til at hjælpe med det hele. Hurtig svar tid og nemt hente/lever.
Veja o que dizem as avaliações
For tredje år i træk har vi nu lejet Thule Back-up 900 fra Peter hos LejBoxen.dk, og vi kan kun give vores største anbefaling. Gode produkter, gode priser og imødekommende og sublim service. I år fik... Ver mais
A empresa respondeu
Super god og hurtig service. Skrev mails til lejboxen inden vi bookede en tagboks, da vi var i tvivl om forskellige ting. Fik altid meget hurtige og kompetente svar og medsendt vejledning med bill... Ver mais
Både afhentning og aflevering foregik super hurtigt og nemt, det var nemt at bestille online og betalingen, som var yderst rimelig, blev først foretaget ifm. afhentningen.
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
- Loja de acessórios para equipamentos automotivos
- Loja de Acessórios Automotivos
- Férias de esqui
- Aluguel para férias
Escrito pela empresa
Nem online booking. Vi udlejer Thule tagboks, skibokse, bagagebokse og tagbøjler inkl. kit. Så skal du have plads til det hele, så lej din boks hos LejBoxen.dk Vi hjælper med montering, intet depositum og rengøringen, den stå vi for ;)
Informações de contato
Kanelholmen 14T, 2650, Hvidovre, Dinamarca
- 30 230 480
- info@lejboxen.dk
- lejboxen.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Virkelig en god oplevelse

Godt og hurtigt
God kommunikation pr. mail og hurtig og effektiv ekspedition både ved afhentning og aflevering af boksen.

Resposta da LejBoxen.dk
Super nemt og god service

Resposta da LejBoxen.dk
God service. Monteres af dem. Grejet er i orden. God instruktion.

Super oplevelse
Super nemt - perfekt udstyr og så blev tagboksen endda monteret og afmonteret for os. Super nemt :-)

Resposta da LejBoxen.dk
Rigtig god kommunikation og hjælp
Rigtig god kommunikation og hjælp. Super service som varmt kan anbefales.

Resposta da LejBoxen.dk
Det var nemt og Lejboxen sørgede for hurtig montering uden ventetid. Kan varmt anbefales.

Super service!
Super god oplevelse med Lejboxen.dk! Kommunikation i top – fik endda hjælp til at booke det rigtige på den rigtige dato. Servicen var venlig og professionel, og både på- og afmontering af tagboksen tog ingen tid. Kan varmt anbefales!
Fremragende kundepleje og service
Fremragende kundepleje! Jeg havde brug for en tagboks og nogle tagbøjler til vores bil, men var ikke helt sikker på, hvad jeg præcist skulle bruge. Peter hjalp hurtigt med at afklare det en søndag aften, og jeg fik booket det nødvendige. Perfekt service, at man bare kan møde op og få monteret boks og delene, samt en vejledning.
God og hurtig service - Godt styr på hvad man skal bruge hvis man ikke selv har det
Rigtig fin service. Jeg skulle bruge nogle tagbøjler til en lånt bil og var derfor ikke 100% sikker på hvad jeg skulle bruge.
Peter fik hurtigt afklaret dette og booket hvad jeg skulle bruge.
God service at man bare møder op og får monteret stumperne.
Lejboxen er meget professionelt og…
Lejboxen er meget professionelt og meget venlige til at hjælpe med opsætning og nedtagning af boxen. Hjemmesiden virker upåklageligt. Vil 110% sikkert bruge Lejboxen igen.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. Alt klappede og der var god kommunikation omkring afhentning og aflevering og stor fleksibilitet da lejemål skulle forlænges.

Super oplevelse
Super oplevelse, man møder og boksen bliver monteret på et øjeblik.

Resposta da LejBoxen.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.