Super god og hurtig service. Martin har styr på det, og du behøver nærmest ikke kommunikerer med ham. Du kører ind i garagen, han tjekker din nummerplade, sætter tagboksen på og giver dig nøgle... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg skulle for første gang leje en tagboks, endda to gange med et par ugers mellemrum. Efter at have prøvet flere udlejere, hvor det kneb med svar, fik jeg kontakt med Martin, der meget detaljeret f... Ver mais
A empresa respondeu
Super god oplevelse. Alle aftaler overholdt. Trods udfordringer med sne, da vi skulle have boksen på, gik dette super godt. Kan kun anbefale firmaet. Hvis vi lejer en tagboks næste gang, bliver det og... Ver mais
A empresa respondeu
Tak for hjælpen Martin Vi bestilte og betalte for en tagbox 4 dage før vi skulle bruge den Desværre kunne Martin ikke nå at skaffe tagbøjle kit til vores bil så vi måtte annullere ordren ige... Ver mais
A empresa respondeu
Vi udlejer tagbokse, snekæder, cykelholdere, tagbøjler, anhængerbokse mm til konkurrencedygtige priser! Vi vejleder og hjælper gerne med at finde den bedste løsning til dig. Så ring og få en snak, eller book direkte på hjemmesiden.
Roskildevej 8, 2620, Albertslund, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god og hurtig service.
Martin har styr på det, og du behøver nærmest ikke kommunikerer med ham.
Du kører ind i garagen, han tjekker din nummerplade, sætter tagboksen på og giver dig nøglen. Simpelthen professionelt.
Bestillingen var også nem.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Super god service og en meget fin pris.
Vil helt klart bruge igen og anbefale.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Fantastik med en boks til at sætte bag på bilen. Alt gik nemt og smertefrit, da jeg først fik at vide at man skal være to til at hente og bringe boksen! Absolut ikke noget problem, dog rart at vide på forhånd.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Vi har lejet tagboks hos tagboksudlejning.dk de seneste tre år, og vi har hver gang oplevet en helt igennem fantastisk service.
Alt har fungeret problemfrit – fra booking til afhentning, hjælp til montering og aflevering. Udstyret har været i perfekt stand, og vi har altid fået venlig, fleksibel og professionel hjælp. Det er tydeligt, at der er styr på tingene, og at kundeservice er en prioritet.
I år oplevede vi endda, at de proaktivt kontaktede os, fordi vi havde bestilt unødvendigt udstyr. De gjorde os opmærksomme på det og rettede selv ordren til. Det siger virkelig noget om deres ærlighed og fokus på kunden frem for mersalg.
Det giver en stor tryghed, når man skal på ferie, at man ved, at udstyret bare spiller. Vi kan varmt anbefale tagboksudelejning.dk og kommer helt sikkert tilbage igen næste gang, vi får brug for en tagboks.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Altid god service og god kommunikation. Ses næste år

Resposta da Tagboksudlejning.dk
God service, nemt at hente og aflevere igen.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Verden nemmeste service, og de gladeste og mest forstående mennesker.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Super god oplevelse. Alle aftaler overholdt. Trods udfordringer med sne, da vi skulle have boksen på, gik dette super godt. Kan kun anbefale firmaet. Hvis vi lejer en tagboks næste gang, bliver det også her.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Boks i høj kvalitet, ren, god stand og fremragende service.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Konceptet er godt og fint eksekveret trods udfordrende vilkår (voldsomt snevejr)

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Helt problemfrit - venlig betjening, og alt som aftalt.
Det kommer vi nok til at gøre igen næste år.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Pålidelig og nem leje af tagboks. Alt var klar til tiden, og kvaliteten levede fuldt ud op til det, der blev lovet. Kan klart anbefales.”*

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Perfekt - god boks. Aftaler overholdt. SMS før afhentning og aflevering. Alt var godt

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Perfekt - god boks. Aftaler overholdt. Telefonen blev taget kl. 06.30 fordi jeg ikke kunne lukke boksen (min fejl) - god forklaring i telefonen. Så vi kunne komme afsted. Bare rigtig god service.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Nem booking. Hurtig montering og afmontering.
God pris ift. at skulle købe og opbevare egne bøjler og boks.

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Super nem booking , afhentning og aflevering - Martin er virkelig sød og hjælpsom , kan kun anbefales !! Selve boksen var nem at montere og i perfekt stand 👌🏻vil til enhver tid anbefale

Resposta da Tagboksudlejning.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.