Lekakademin Avaliações 1.601

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en trollstav med snöglob till min dotter och hon älskade den. Den är väldigt fin och av bra kvalitet. Leveransen var snabb och allt kom fram i perfekt skick. Jag är mycket nöjd med köpet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra pedagogiska leksaker som var i jättefin kvalité när de kom fram. Överträffat mina förväntningar i både kvalité och uppfinnesrikedom till små barn. Jag köpte klistermärkesbok, klistermärken, färgpe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina grejer, snabb leverans. Gillar hemsidan där man kan välja ålder på barnet man ska köpa leksaken till och välja vad man vill att barnet ska få utveckla/träna med leksaken! Påhittigt! Gjorde det my... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de brinquedos infantis
  2. Loja de Brinquedos

Lekakademin är en danskägd och danskdriven webbshop med fokus på lärande och utvecklande kvalitetsleksaker. När ägarna Ann och Jane öppnade Lekakademin 2005 gjorde de det med en ambotion om att göra det möjligt för danskar att köpa leksaker som utvecklar barns färdigheter. På den tiden var det något som endast gick att få tag på utomlands. Med slit och möda jobbade Ann och Jane på och i dag är vi den största webshoppen inom vår nisch: Leksaker som gör barn klokare.

Lekakademin - Här leker barn sig klokare

Vi är en webbshop med en klar ståndpunkt kring vad som bidrar till en positiv utveckling hos barn. Vår ståndpunkt är konsekvent och har stor betydelse för vilka leksaker vi väljer att ha i vårt sortiment. På Lekakademin.se hittar du bara leksaker och utvecklande redskap som utvecklar barns färdigheter och är 100% säkra att leka med. Om leksakerna används, underhålls och förvaras enligt anvisningarna för respektive vara kan du vara helt säker på att ditt barn endast får positiva upplevelser med leksakerna du har köpt hos oss.

Gatis vid köp över 499 kr. Annars 49 kr.

Leverans 2-5 arbetsdagar

30 DAGARS RETURRÄTT - Om du ångrar ditt köp

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hittade den docka jag ville köpa

Hittade den docka jag ville köpa. Lagom storlek, mjuk kropp. Motsvarande dockor i leksaksaffär hade alla batterier och det ville jag verkligen inte ha. Så tack för att dockan fick vara docka utan batterier och doftfri. 1-åringen la kinden mot dockans kind direkt 🥰

9 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trådarna trasslade in sig lätt och laddningen räckte bara en kort stund

Fick ladda den efter bara en kort stund

8 de abril de 2026

Hej Carina,

Tack för att du hör av dig. Det låter verkligen inte som det ska om ledningarna trasslar sig lätt och laddningen bara räcker en kort stund.
Det här vill vi gärna hjälpa dig vidare med som en reklamation

Skriv gärna in på Hej@lekakademin.se med en kort förklaringen så löser vi det snabbt.

Ha en fin Torsdag,

Paketet levererades inte

Paketet ”kom bort” i posthanteringen, så att handla på nätet var inte bra i det här fallet. Men all heder till kundtjänst som hjälpte till!

Hej Maria,

Tack för din återkoppling.

Vi beklagar verkligen att ditt paket kom bort i posthanteringen. Det är förståeligt att det påverkar hela upplevelsen när en beställning inte kommer fram som den ska.

Samtidigt är vi väldigt glada att höra att du kände dig väl hjälpt av vår kundtjänst.

Jag har refunderat det fulla beloppet.

Ha en fin Onsdag,

Så fint garage

Beställningen kom i tid
Så fint och gediget garage
Barnbarnen lekte hela helgen,
fantastiskt
Lite jobbigt att montera, men värt besväret
Toppen helt enkelt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin present till min dotter

Ingen återkoppling vid fel

Beställde solsystem och när vi försöker få det att fungera verkar det vara fel mellan systemet och kontrollen. Kontaktar kundservice som skickar till support. Därefter helt tyst, ingen återkoppling trots påminelser.

20 de fevereiro de 2026

Hej Lena,

Jag beklagar att det har tagit lång tid att få svar från oss.

Jag kan se att vår produktavdelning nu har återkopplat och väntar på lite information från dig för att kunna hjälpa dig vidare.

Skriv om du har frågor och igen så ber jag om ursäkt att det har tagit lång tid.

Ha en fin Onsdag

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det gick fort och lätt

Det gick fort och lätt. Tyvärr missvisande foto på presenten. Jag uppfattade att det skulle vara boxningshandskar med

31 de março de 2026

Resposta de Lekakademin

Hejsan Ulla, tack för din feed back. Beklagar verkligen att paketet kom utan handskar. Jag har försökt att skriva till dig på mail så vi kan lösa det här. Jag ska bara ha lite mer information så jag kan skicka handskarna. Ha en fin dag,

Låg kvalitet + fattades delar

Mikroskopet för närmare 700kr fungersr, men pipetten var sönder (låg kvalitet) och gick inte att använda då den var sönder i "sömmen". Det är endast 1st objektglas med när man normalt behöver 2st per exempelvis blad eller dylikt för att kunna använda dessa öht för det man vill kolla på, väldigt märkligt. Önskar att det hade varit bättre och mer ärligt beskrivet i innehållet innan man lade beställningen, då förväntningen VS det som kom i lådan inte stämde till 100%.

24 de março de 2026

Hej My,

Vad tråkigt att höra att varan inte levde upp till förväntningarna och att delar var sönder. Vi har påsk ledigt just nu men så klart löser vi det här. Du ska vara nöjd. Hoppas det går bra att jag kontaktar dig per telefon Tisdag 7 April när vi öppnar igen.

Glad Påsk,

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.