Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betala på denna site går inte. Kort går det inte igenom man hoppar tillbaka till start, om man väljer direkt betalning MÅSTE man ha Nordea vilket de glömt att upplysa om. Faktura är det enda alt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Brinquedos

Sobre BR

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos BR har vi ett brett sortiment av leksaker för barn i åldern 0 - 12 år. Vårt mål är att få barnen att le, liksom vi önskar att alla föräldrar ska vara trygga vid at låta deras barn leka med våra leksaker. Därför strävar vi alltid efter att kunna erbjuda ett brett urval av leksaker i hög kvalitet. Det är viktigt för oss att du får en god upplevelse var gång du handlar leksaker hos BR och vi erbjuder därför en omfattande kundservice i vår webshop och i alla våra lokala BR butiker.

Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.

Informações de contato

1,0

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

4 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Meget ringe kundeservice

Er rystet som i mega rystet over hvordan dette firma har udviklet sig. Købte i februar 2025 en plastic traktor som de så ikke kunne levere her hjem til alligevel. SÅ afbestilte jeg produktet og fik at vide at mine penge (godt nok kun kr. 288,5) ville blive refunderet. Idag 13/8-25 får jeg så at vide at de vil blive overført inden for 10 hverdage??? Kæft det er ringe service

13 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

sidder hjemme og bestiller en vare på…

sidder hjemme og bestiller en vare på click and collect, køre med det samme og da jeg kommer til butikken er den udsolgt. har betalt varen inden jeg kørte. fik at vide at jeg nok skulle få mine penge. en månede efter er der ikke kommet nogen penge, ringer til kunde service og får at vide det er en månede + 30 dage. det er ikke godt nok andre butikker kan gøre det langt bedre

31 de agosto de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ufattelig lang leveringstid

Ufattelig lang leveringstid. Har handlet der 2 gange nu ( der bliver ikke en 3.) Senest bestilte jeg den 27.11. en julegave. I god tid troede jeg. Jeg fik den den 22.12. altså næsten 1 måned efter. Sådan var det også med den første bestilling. Deres kundeservice er søde til at svare og svarer hurtigt, men det hjælper ikke, hvis gaver ikke når frem i tide.

29 de dezembro de 2021

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice, sendte for tre måneder siden en reklamation, som jeg stadig ikke hat hørt fra, det eneste man for af vide er at de håndtere dem i rækkefølge, så enten skal de ansætte flere folk eller også har de ekstrem mange reklamationer.

11 de março de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Køb ikke politijagt (Polistil)

Køb ikke politijagt (Polistil). Hvis du mister en bil - er det ikke muligt at købe en ny. Beskeden til mig var faktisk - at man må købe en helt ny racerbane til 400 kr. hvis man mister en bil. Der er ingen af de andre racerbiler som BR sælger, som passer til denne bane

21 de agosto de 2018

Sämsta köp någonsin

Sämsta köp någonsin. Har beställt varan till en butik och har endast fått en orderbekräftelse. Det visar sig att e-handeln och och butik inte har samma lösning så de kan inte se ordern i butik. Sämst hittills! Kommer aldrig att handla här igen, och rekommenderar ingen annan att göra detta heller!

19 de dezembro de 2017

Hej Magnus,
Kontakta gärna oss på chatten så hjälper vi dig på en gång och kan kika på din beställning.
Chatten har öppet alla vardagar 10-18. Jag ser fram emot att höra av dig!

Ha en jättefin eftermiddag så länge.

Martha
BR Kundservice

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Betala på denna sida går inte

Betala på denna site går inte.
Faktura är det enda alternativet men jag undrar hur fakturan levereras kanske som en påminnelse.
Är man medlem i klubben men får inte rabatterna som det står att man får, riktigt dåligt.
2017 klart en av de sämre siterna av ett stort företag.
Samma site som Toy's r Rus och samma problem.

17 de dezembro de 2017

Hej Johan,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att du inte får igenom ditt köp. Vi har inga bekräftade problem med betalningen på vår hemsida, men om du kontaktar vår kundtjänst på Live-Chatten som du hittar på hemsidan eller via mail: kundservice@br-leksaker.se, så kommer de att hjälpa dig med din beställning.

De betalningsalternativ vi stödjer i dagsläget är följande:

* Banköverföring (Nordea)
* Betalkort/Kreditkort
* Faktura

Värt att notera är att fakturan skickas separat. Den kommer alltså inte i samma paket som dina varor men brukar landa i brevlådan runt de dagar då dina varor anländer.

Skulle det vara så att det är någon CLUB BR rabatt som inte fungerar, så justerar vi givetvis detta i efterhand ifall man kontaktar vår kundtjänst.

Vi tackar dig återigen för din feedback och önskar dig en fin Jul.

BR-Leksaker

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har ej fått paket? Får inte MINA pengar tillbaka.

Beställde varor för över 2 veckor sen, har inte fått dem och ingen vet var de är. Nu svarar de knappt på mail längre. Och om de svarar har de inget svar. Jag har skrivit flera gånger att jag inte vill ha varorna längre utan vill ha mina pengar tillbaka. Detta ignorerar de bara. Ska aldrig beställa från företaget igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.
Ingen telefon har de man kan ringa till, endast mail som de inte svarar på.

15 de dezembro de 2017

Hej Sofia,
Jag svarade på ditt mail senast i onsdags. Det kanske inte kom fram ordentligt? Jag kan även se att du har haft kontakt med min kollega på Facebook. Som sagt så har vi lagt in en eftersökning på ditt paket hos Bring och inväntar deras svar. Du kommer självklart att få en full återbetalning så fort vi fått bekräftat att paket är försvunnet.

Martha
BR Kundservice

Inga rätt nånstans

Beställde varor från hemsidan i augusti. Det tog nästan två veckor innan de kom och då barnet ifråga redan hade hunnit fylla år så blev det retur. Nu är snart oktober slut och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar😔.

23 de outubro de 2017

Hej Heidi,

Tack för din feedback.

Vi beklagar att din beställning inte kom fram i tid. Om detta inträffar så rekommenderar vi dig att kontakta vår underbara kundtjänst på mejlen nedan, så kommer de att hjälpa dig så att pengarna dyker upp på kontot.

Kundservice@br-leksaker.se

Vi tackar dig återigen för din feedback.

BR´s Webshop

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sommarrea hos BR leksaker 2017.

Sommarrea hos BR leksaker 2017.

1. BR har inte levererat allt som jag har beställt och som gick att beställa på sidan. Framför allt leksakserbjudandet som gjorde att jag beställde överhuvudtagen hos BR.
2. Leksakerna som jag inte fick, finns dock fortfarande att köpa på BRs hemsida. (Jag gjorde ny beställning och fick varorna vid andra beställning).
3. BR har tagit betalt fel och förhöjd pris på sakerna som de har levererat: Kampanjpriserna vid beställning försvann senare vid betalningen och man har dragit ordinärpris istället.
4. Efter 4 veckor fortfarande inget riktigt svar från kundservisen.
= Mycket missnöjd kund!

28 de julho de 2017

Hej Björn,

Tack för din feedback.

Jag kan härifrån se att det hela ej gått till precis som önskat och jag har tagit det vidare till ansvarig instans. Värt att tillägga är att betalningarna vanligen löses per automatik och justeras om till rätt belopp vid en order där inte samtliga varor medföljt. Finns det något mer vi kan göra för dig rekommenderar jag dig att skicka oss ett mail på nytt eller skriva till oss på vår chatt så hjälper vi dig vidare.

Önskar dig en fin dag.

BR Kundtjänst

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I order 2 school back and they just …

I order 2 school back and they just have 1 so I delete my order and write them a mail .
They newer answer and then I got a mail long time after that they sent 1 back .
I write them again way they send when I write to them that I want to delete my order . And still they sent it with post:(

2 de maio de 2017

Hello Kitt Jensen!

Thank you for your feedback.

I have looked at your order and i can only see that you have ordered 1 school bag. That is the reason why only 1 bag was shipped to you.
We regret that we did not reply to your mail before your order was sent out. We currently have a lot to do and we do everything we can to answer our customers in turns. I can see that you have written to our customer service and got help to return the order.

We thank you once again for your feedback.

Best regards,
BR´s Webbshop

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

snabbt och ganska enkelt att söka …

snabbt och ganska enkelt att söka hitta rätt

Hej Carina Rönnqvist,

Vad kul att du är nöjd.
Vi uppgraderar just nu hela vårt system.
Så det ska bli ännu enklare att hitta på vår hemsida.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanon

Bra kvalité på sakerna!

Hej Christopher,

Härligt att du är så nöjd med leverans och kvalitet.
Vi vill alltid erbjuda det bästa av båda för våra kunder!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bara bra.smidigt och enkelt.

Hej Regina

Så kul att du är så nöjd.
Vi vill alltid att det ska vara just enkelt och smidigt!

BR kundservice

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.