La en beställning som jag sedan ångrade för jag såg sen att man kunde få 20% om man var inloggad så jag loggade in och la sedan en ny beställning för att få rabatten. Skrev till kundtjänst som svar... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Leksaker till grymma priser och snabba leveranser! Sveriges nya leksaksbutik! Leksaker.se har ett brett utbud av leksaker för baby, barn och familj. Vi strävar alltid efter att leverera personlig service via både mejl och telefon samt erbjuder fri frakt över 899kr.
Informações de contato
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Service som det borde vara
Snabba svar från kundservice, tillmötesgående, lösningsorienterad. Service som det borde vara helt enkelt
Snabb leverans!
Snabb leverans bra kvalitet!
Superbra produkter,till mycket bra…
Superbra produkter,till mycket bra priser.
Mycket hållbara skyffel,spade och räfsa.

Rekommenderas!
Jag chansade att handla av detta företag trots att jag inte hört om dem tidigare och jag är så nöjd! Jag hittade alla varor som jag var ute efter (slutsålt på andra ställen) och dessutom till bättre pris än hos de större kedjorna.
Jag blev glatt överraskad när leveransen kom fram redan dagen efter, och det var så fint och varsamt inslaget i silkespapper. Jag kommer definitivt att handla härifrån fler gånger.

Resposta de Leksaker.se
Snabb leverans, mindre än 24 timmar. Lyckan att öppna leveransen och se att alla varor är inslagna i silkespapper, det får en känsla av att man brerör sig om kunden. Fortsätt på samma väg, jag tror det kommer löna sig. Kommer att fortsätta att handla hos er.
Robban
a i silkespapper

Snygg e-handel för leksaker
Snygg e-handel för leksaker! Dessutom är priserna bra. Beställningen gick snabbt och smidigt och leveransen var bara någon dag bort. Hatten av!

Resposta de Leksaker.se
Snabb leverans före jul och nöjda barn
Snabb leverans före jul och nöjda barn. så som det ska vara.
Väldigt nöjd
Snabb leverans trots röda dagar, beställde varorna den 25/12 och fick hem dom 28/12 vilket var perfekt då det var en födelsedsgspresent till helgen. Så är du/ni som mig ute i sista sekund och vill ha hem något snabbt rekommenderar jag att man beställer från detta företag.
Snabb leverans, tyvärr blev de en reklamation på ena leksaken, men de löstes fin fint de med. Resten av leksakerna var toppen.
Pris och snabb leverans
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.