A empresa respondeu
Elendig kvalitet og dårlig kundeservice. Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allered... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... Ver mais
Veldig god kundeservice og rask hjelp, fikk en skjorte som raknet og da var det god hjelp for å komme opp med en løsning jeg ble fornøyd med. Klærne er litt dyre men betaler virkelig for kvalitets klæ... Ver mais
Salg af tøj og accessories til piger online
Vrenstedvej 496, 9480, Løkken, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service hurtig levering smukkeste kjole jeg nogensinde har set fem stjerner herfra
Elendig kvalitet og dårlig kundeservice.
Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allerede efter første brug ryger syningerne. Dette er sket på flere forskellige ting af deres tøj. Når man så skriver en reklamation til dem med billeder, der viser det hele. Skal man til at bruge tid på at sende tøjet tilbage til dem før de kan vurdere om der er noget galt med det. Jeg har tidligere bestilt tøj fra deres hjemmeside hvor pengene så er blevet trukket og så har jeg senere modtaget en besked om at de ikke har flere af deres varer, selvom pengene og det hele var trukket. Derudover er der virkelig lang ventetid på deres svar mellem mails. Generelt en virkelig dårlig oplevelse med virkelig dårlig kvalitet.

Resposta da LE MAGDA
Jeg var inde i den fysiske butik fredag d. 21. august og selve butikken var mega flot og man har lyst til at bruge tid derinde.
Men den unge ekspedient gav ikke en fxxx for at kunderne gik rundt. Hun hilste ikke, spurgte ikke en eneste om de havde brug for hjælp og forsøgte slet ikke at få øjenkontakt med nogen.
Jeg spurgte hende hvad tid butikken lukkede og måtte nærmest gå lidt efter hende da hun sagde ‘kl. 18’ og så var hun væk igen. Og der var SLET ikke travlt.
Det var næsten lidt ubehøvlet og jeg tænkte at jeg ville komme tilbage for at købe lidt - men det var helt bestemt ikke for den gode oplevelse!
Jeg købte en trøje og hun giver igen en EKSTREM sparsom betjening med få ord i forbindelse med købet - som om hun bare vil have man skal gå igen.
Ingen smil, ingen ‘det var da en fin trøje’ eller andet for at få ordentlig kontakt med kunden, igenting. Hun siger beløbet og spørger om man vil købe en pose med.
Man bliver næsten lidt irriteret af at være derinde.
Hun trænger til at få løftet sit service niveau gevaldigt!!!!

Super lækre striktrøjer hos Le Magda i Løkken - eller i deres webshop🤩

Fina kläder.
Men beställde 4 toppar och fick istället ett par byxor som jag inte hade beställt.

Resposta da LE MAGDA
Jeg har handlet herinde mange gange, og det fejler aldrig. Er så glad hver gang jeg modtager en pakke fra jer🌟

Resposta da LE MAGDA
Lækker vare som levede op til forventningerne. Hurtig levering.
Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til Le Magda igennem kontakt formular, e-mail og telefonisk. Men desværre vender de ikke retur. Rigtig dårlig kundeservice. Og desværre sidder vi tilbage med en kjole der er ubrugelig, og en datter der mangler en kjole til dimission om 3 dage.
Hvis man handler her, så forvent ingen hjælp eller service overhovedet!!

Resposta da LE MAGDA
Hurtig levering selv i juletiden :-) og konen blev glad for julegaven
wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfragt. Kommentiert nichts bei Anprobe- sondern geht mit Kaffee und Brot in den hinteren ´Privatbereich´und sagt, wenn sie mich brauchen, bin ich hinten zu finden. :-)

Resposta da LE MAGDA
Den jakke jeg modtog, havde hul i lommen. Jeg har prøvet at kontakte lemagda, men jeg får intet svar tilbage. Når man giver 750 kr. for en jakke, så skal der ikke være hul i fra starten. Rigtig ærgerligt.
Jeg har nu fået tilbudt at få sendt min jakke tilbage og får en ny. Hende jeg skrev med virkede rigtig flink
Den 6. juni modtog jeg en ny jakke, som er lige som den skal være.

Resposta da LE MAGDA
Super dårlig service! Jeg har bestilt flere stykker tøj online - det er nu en uge siden. Jeg har skrevet til dem via kundeservice, men har intet hørt + jeg har ringet 3 gange, men telefonen bliver smækket på og der bliver ikke ringet retur - hvis ikke jeg kunne læse, at der var en fysisk butik, så ville jeg tro, at det var scam ! Det er det nok alligevel. Jeg er træt af at læse, at flere har problemer med returnering, idet jeg har købt en kjole i flere str. for at være sikker på, at min datter kunne passe den ene.
DÅRLIGT, TARVELIGT OG ELENDIGT

Resposta da LE MAGDA
Helt vildt hurtig levering og tøjet er i rigtig fin stand og præcis som på billedet
Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor glæde for kunderne og den unge pige i butikken var meget sød og hjælpsom. Jeg købte langt mere end jeg har brug for men er superglad mit nye tøj derfra 🤗

Resposta da LE MAGDA
Den skønneste butik i Løkken. Jeg har købt tøj der flere gange. Så smukke designs og god kvalitet til meget fornuftige priser. Jeg vil fortsat handle der, og kan helt klart anbefale både butikken og tøjet.

Resposta da LE MAGDA
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.