LE MAGDA Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kvalitet og dårlig kundeservice. Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allered... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg besøgte for første gang butikken i Løkken, et par dage siden. Blev mødt af et virkelig sødt personale og deres behårede hjælpere. Fik en introduktion til brand og værdier, hvilket gjorde jeg ko... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig god kundeservice og rask hjelp, fikk en skjorte som raknet og da var det god hjelp for å komme opp med en løsning jeg ble fornøyd med. Klærne er litt dyre men betaler virkelig for kvalitets klæ... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Escrito pela empresa

Salg af tøj og accessories til piger online

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

29 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kvalitet og dårlig…

Elendig kvalitet og dårlig kundeservice.

Butikken ser udefra ufatteligt smuk ud med virkelig smukt og lækkert tøj, dette er dog ikke sådan det er. Kvaliteten på tøjet er virkelig dårlig og allerede efter første brug ryger syningerne. Dette er sket på flere forskellige ting af deres tøj. Når man så skriver en reklamation til dem med billeder, der viser det hele. Skal man til at bruge tid på at sende tøjet tilbage til dem før de kan vurdere om der er noget galt med det. Jeg har tidligere bestilt tøj fra deres hjemmeside hvor pengene så er blevet trukket og så har jeg senere modtaget en besked om at de ikke har flere af deres varer, selvom pengene og det hele var trukket. Derudover er der virkelig lang ventetid på deres svar mellem mails. Generelt en virkelig dårlig oplevelse med virkelig dårlig kvalitet.

1 de setembro de 2026

Hej Laura,

Vi er rigtig kede af at læse, at du har haft denne oplevelse hos os.

Vi tager selvfølgelig reklamationer alvorligt, og ud fra de billeder, du har sendt, har vi allerede tilbudt at refundere beløbet for de pågældende varer. Da varerne desværre ikke længere er på lager, har vi ikke mulighed for at tilbyde en ombytning.

Vi har sendt dig en gratis returlabel, så du ikke selv har nogen udgifter i forbindelse med returneringen. Vi beder om at få de reklamerede varer retur, da vi skal kunne dokumentere fejlene og tage dem videre med vores producent. Så snart vi modtager varerne, behandler vi din refundering.

Vi beklager også, hvis du har oplevet længere svartid end forventet. Vi kunne desværre ikke finde de første mails, du henviste til, men så snart vi modtog din henvendelse, har vi forsøgt at hjælpe dig videre med sagen.

Vi er selvfølgelig kede af, at din oplevelse med os ikke har levet op til dine forventninger, og vi håber, at vi kan få afsluttet din reklamation på en god måde.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fredag d. 21. august giv pigen et servicekursus

Jeg var inde i den fysiske butik fredag d. 21. august og selve butikken var mega flot og man har lyst til at bruge tid derinde.

Men den unge ekspedient gav ikke en fxxx for at kunderne gik rundt. Hun hilste ikke, spurgte ikke en eneste om de havde brug for hjælp og forsøgte slet ikke at få øjenkontakt med nogen.
Jeg spurgte hende hvad tid butikken lukkede og måtte nærmest gå lidt efter hende da hun sagde ‘kl. 18’ og så var hun væk igen. Og der var SLET ikke travlt.
Det var næsten lidt ubehøvlet og jeg tænkte at jeg ville komme tilbage for at købe lidt - men det var helt bestemt ikke for den gode oplevelse!

Jeg købte en trøje og hun giver igen en EKSTREM sparsom betjening med få ord i forbindelse med købet - som om hun bare vil have man skal gå igen.
Ingen smil, ingen ‘det var da en fin trøje’ eller andet for at få ordentlig kontakt med kunden, igenting. Hun siger beløbet og spørger om man vil købe en pose med.

Man bliver næsten lidt irriteret af at være derinde.
Hun trænger til at få løftet sit service niveau gevaldigt!!!!

21 de agosto de 2026

Hej Yesenia,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord om vores butik.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at du ikke følte dig ordentligt mødt under dit besøg. Vi har talt med den medarbejder, der var på arbejde den pågældende dag, og hun kan ikke genkende den situation, du beskriver. Hun fortæller, at hun var i gang med at hjælpe og betjene andre kunder i butikken under dit besøg, hvilket kan være årsagen til, at du har oplevet, at hun ikke var så tilgængelig.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at alle vores kunder føler sig velkomne og får en god oplevelse i butikken, og vi tager derfor din feedback med os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super lækre striktrøjer hos Le Magda i…

Super lækre striktrøjer hos Le Magda i Løkken - eller i deres webshop🤩

10 de agosto de 2026

Resposta da LE MAGDA

Tusind tak for din søde anmeldelse 🤎 Det glæder os så meget at høre, at du er glad for vores striktrøjer!

Vi håber at se dig igen – enten i butikken i Løkken eller på webshoppen

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Fina kläder

Fina kläder.
Men beställde 4 toppar och fick istället ett par byxor som jag inte hade beställt.

2 de agosto de 2026

Hej Jasmine,

Vi kan desværre ikke finde en ordre fra dig, hvor der er bestilt 4 toppe, og vi kan heller ikke se, at vi har modtaget en henvendelse fra dig omkring dette.

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@lemagda.dk med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og selvfølgelig hjælpe dig, hvis der er sket en fejl med din ordre.

God servise

God servise
Fed levering fed retur

15 de julho de 2026

Hej Flemming,
Tusind tak for din dine anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service, levering og retur!

Yayyy

Jeg har handlet herinde mange gange, og det fejler aldrig. Er så glad hver gang jeg modtager en pakke fra jer🌟

1 de fevereiro de 2026

Hej Silje,
Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤎

Det gør os så glade at høre, at du har handlet hos os flere gange og er glad for dine pakker hver gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ALT for dårlig oplevelse!

Jeg har bestilt en kjole til min datters dimission. Desværre er inderstoffet syet med vrangen ud hvilket kan ses tydeligt igennem kjolen. Jeg har de sidste 10 dage forgæves forsøgt at få kontakt til Le Magda igennem kontakt formular, e-mail og telefonisk. Men desværre vender de ikke retur. Rigtig dårlig kundeservice. Og desværre sidder vi tilbage med en kjole der er ubrugelig, og en datter der mangler en kjole til dimission om 3 dage.
Hvis man handler her, så forvent ingen hjælp eller service overhovedet!!

24 de junho de 2026

Hej Rikke,
Det er vi virkelig kede af at høre, at du har haft den oplevelse.

Vi har besvaret din henvendelse på mail og er klar til at hjælpe med en løsning. Vi beklager, hvis du har oplevet ventetid på svar.

Vi håber, at vi kan finde en god løsning sammen, og du er meget velkommen til at svare på den mail, vi har sendt dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Im Geschäft ist keine échte´Verkäuferin

wir waren in Lòkken im Geschäft. Die Kleidung ist wunderschön und preislich auch top. Die Inhaberin ist freundlich, nur keine ´Verkäuferin´, sie spricht niemanden an, sucht nur Teile, wenn man nachfragt. Kommentiert nichts bei Anprobe- sondern geht mit Kaffee und Brot in den hinteren ´Privatbereich´und sagt, wenn sie mich brauchen, bin ich hinten zu finden. :-)

20 de maio de 2026

Hej Elke,
Tak for din anmeldelse og for de søde ord om vores tøj og priser 🤎

Vi er kede af at høre, at du savnede mere personlig betjening under dit besøg i vores butik i Løkken. Vi forsøger at give vores kunder plads til at kigge og prøve tøjet i ro, samtidig med at vi selvfølgelig altid står klar til at hjælpe, når der er behov for det.

Vi tager din feedback med os, da vi selvfølgelig ønsker, at alle skal føle sig både velkomne og godt hjulpet, når de besøger os.

Vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen en anden gang!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svarer ikke

Den jakke jeg modtog, havde hul i lommen. Jeg har prøvet at kontakte lemagda, men jeg får intet svar tilbage. Når man giver 750 kr. for en jakke, så skal der ikke være hul i fra starten. Rigtig ærgerligt.

Jeg har nu fået tilbudt at få sendt min jakke tilbage og får en ny. Hende jeg skrev med virkede rigtig flink

Den 6. juni modtog jeg en ny jakke, som er lige som den skal være.

9 de maio de 2026

Hej Leona,
Tusind tak for din opdatering 🤎

Vi beklager selvfølgelig, at den første jakke ikke var, som den skulle være, men vi er rigtig glade for at høre, at du nu har modtaget din nye jakke, og at den er helt, som den skal være.

Tak for din forståelse og for at give os muligheden for at rette op på det!

Elendig leveringsservice + kundeservice

Super dårlig service! Jeg har bestilt flere stykker tøj online - det er nu en uge siden. Jeg har skrevet til dem via kundeservice, men har intet hørt + jeg har ringet 3 gange, men telefonen bliver smækket på og der bliver ikke ringet retur - hvis ikke jeg kunne læse, at der var en fysisk butik, så ville jeg tro, at det var scam ! Det er det nok alligevel. Jeg er træt af at læse, at flere har problemer med returnering, idet jeg har købt en kjole i flere str. for at være sikker på, at min datter kunne passe den ene.

DÅRLIGT, TARVELIGT OG ELENDIGT

4 de maio de 2026

Hej Helle,
Vi er kede af at læse din anmeldelse og den oplevelse, du beskriver.

Vi kan se, at din ordre indeholder to pre-order vare, og derfor var ordren endnu ikke blevet afsendt. Ved bestillingen fremgår det på produktsiden, at varen er en pre-order, samt hvornår den forventes at blive sendt. Når en ordre indeholder en pre-order vare, sender vi som udgangspunkt hele ordren samlet, når varen er kommet på lager.

Vi beklager selvfølgelig, hvis dette ikke har været tydeligt nok, og at du har oplevet ventetid på svar fra vores kundeservice.

Vi er en dansk webshop med fysisk butik i Løkken, og der er naturligvis ikke tale om scam. Din ordre blev sendt, så snart pre-order varen var klar til afsendelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en meget positiv overraskelse når…

Fik en meget positiv overraskelse når jeg trådte ind i deres butik i Løkken. Flot indrettet, lækkert tøj og helt utroligt overkommelige priser! Supersød gravhund lå på tæppet indenfor døren til stor glæde for kunderne og den unge pige i butikken var meget sød og hjælpsom. Jeg købte langt mere end jeg har brug for men er superglad mit nye tøj derfra 🤗

25 de abril de 2026

Kære Pia,
Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det glæder vi os over at høre, at du havde en god oplevelse i butikken – vi håber at se dig igen snart!

Mirjam / Le Magda 🤍

Den skønneste butik i Løkken

Den skønneste butik i Løkken. Jeg har købt tøj der flere gange. Så smukke designs og god kvalitet til meget fornuftige priser. Jeg vil fortsat handle der, og kan helt klart anbefale både butikken og tøjet.

11 de abril de 2026

Hej Annette,
Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det betyder meget for os!

Vi er så glade for at høre, at du har haft gode oplevelser hos os, og at du er tilfreds med både design, kvalitet og priser.

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på!

Mirjam / Le Magda 🤍

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais