Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Altijd een hele goeie ervaring gehad met Sandra van letterzenzo. Tot de laatste keer , ik zou nog geld terug krijgen dit is verrekend en ik had nieuwe dingen uitgekozen en moest nog bij betalen. Het... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Al langere tijd tekenen van oplichting. Bestellingen die vertraging oplopen door verhuizing, later een ziekenhuisopname van de dochter (geen idee waarom je dat als excuus gebruikt of over zou liegen,... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wil even de complimenten geven van de goede service en communicatie van Letterz&zo . Door twee keer een fout van post nl pakje zoek etc hebben Letterz &zo ,dit zo goed opgelost door tot drie keer... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas is het mij ook overkomen. 6 april een happy horse knuffeldoekje besteld met naam voor mijn neefje. Netjes de bevestiging gehad. Kijk ik paar dagen later is er een faillissement aangevraagd... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas para Bebês

Gepersonaliseerde truien, rugtassen, petten, pyjama’s en meer voor jou en je kleintje.

Informações de contato

2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

155 avaliações

Respondeu a 10% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en een leuke webshop

Ik heb twee vaderdag shirts gekregen en ze zitten heerlijk, ook ben ik blij met de mooie kleuren van de shirts. En de tekst vind ik erg leuk.

En ons zoontje heeft een blauwe happy horse knuffel gekregen met zijn naam erin. Echt een heel leuk cadeau en het is nu zijn lievelingsknuffel.

Altijd top!

Wij bestellen hier regelmatig. Mooie producten en goede service. Nu een vaderdag sweater besteld en ontvangen en ziet er goed uit.

Fijne webshop!

Aantal keren een bestelling geplaatst en super tevreden mee.

Er wordt altijd vriendelijk gereageerd door de klantenservice.

Bij de bedrukking van de badcape en happy horse knuffel waren de lettertjes toen wat anders/kleiner dan normaal. Dit aangegeven en super fijn geholpen door de klantenservice met een passende oplossing!☺️

Wij shoppen graag bij dit bedrijf!

Mooie producten!

Supermooie gepersonaliseerde tasjes binnengekregen! Klantenservice was ook top. Ben goed en vriendelijk geholpen met mijn vragen!

Ontzettend leuke webshop!

Ontzettend leuke webshop met items voor diverse momenten! We bestellen er regelmatig cadeau artikelen of items voor onze kinderen. Hele fijne kwaliteit!

18 de abril de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lange levertijd

2 april besteld. Vandaag 17 april ontvangen. Het duurt wel erg lang. Dit staat wel in de orderbevestiging en op de site. Het product zelf is leuk!

17 de abril de 2025

Resposta da Letterz & zo

Bedankt voor je bestelling en feedback! Ik begrijp dat de actuele verzendtijd van 7-9 werkdagen wat langer is dan gebruikelijk. In ons systeem zie ik dat je bestelling op werkdag 9 door ons verzonden is, dus gelukkig gewoon netjes binnen het termijn. Vervelend als de bezorging dan langer duurt dan gemiddeld!

We zijn druk bezig om de verzendtijd in te halen en een kortere termijn te kunnen hanteren. Hier heb jij nu natuurlijk niks aan, maar wie weet in de toekomst wel!

Veel plezier met je bestelling. :)

Nog geen knuffel ontvangen

Nog steeds geen knuffel ontvangen, 29 maart al besteld, duurt belachelijk lang!

Heel erg jammer, vooral omdat je ook niks hoort!

14 de abril de 2025

Resposta da Letterz & zo

Ondertussen hebben we je gesproken via de mail en bleek het pakket vast te lopen bij PostNL. We hebben de volgende werkdag direct je bestelling opnieuw verzonden en heb zojuist een mailtje van je ontvangen dat deze bezorgd is. Heel fijn!

Bedankt voor je bestelling en veel plezier met de Happy Horse knuffels. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service en dat met aanpassingen

We hebben al een aantal keer besteld en dit verloopt altijd naar volle tevredenheid. Deze keer verdienen ze extra credits want ik had zondag iets op de site gezien wat op dinsdag er vanaf was. Na contact via whatsapp kreeg ik te horen dat ik een ander product kon bestellen, daar de informatie mocht toevoegen en via Whatsapp mijn ordernummer kon delen. Zodoende konden zij ervoor zorgen ik het item heb gekregen wat ik zondags gezien had. Daarbij werd het ook nog, buiten verwachting om, super snel geleverd. Woensdags contact gehad en besteld, zaterdag is huis! En dat met een “aangepaste” bestelling!

Bedankt Letterz&Zo en tot de volgende bestelling.

24 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel blij met de…

Ik ben heel blij met de gepersonaliseerde producten! Als kraamcadeau met naam bedrukte Happy Horse knuffel en badcape gekregen en ook de naamkoorden voor mijn kleintjes zijn nog altijd in gebruik (na bijna twee jaar zien ze er nog tiptop uit!!

15 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik vind de levertijd erg lang zijn…

Ik vind de levertijd erg lang zijn onder tussen 10 dagen verder en nig niet eens Verzonden...dan krijg je als antwoord ja big geen 9 werkdagen....moet je dan precies tot t uiterste wachten met versturen....vind de antwoorden erg onvriendelijk en geen begrip voor de besteller ...erg jammer

17 de março de 2025

Resposta da Letterz & zo

Hi Nicole, wat vervelend om te horen dat je de klantenservice als onvriendelijk ervaart.

Gisteravond heb ik je via de mail gesproken waarbij je aangaf dat je 9 maart had besteld, de 9 dagen voorbij zijn en je nu de bestelling wilt ontvangen anders graag je geld terug.

Ik gaf aan dat we inderdaad nu op 9 dagen zitten, maar niet op 9 werkdagen (maandag tot en met vrijdag). We zouden uiterlijk 20 maart je bestelling verzenden.

Hierna gaf jij aan “ Waarom allemaal zo kort voor de tijd dit had al veel eerder gekund”. Ik gaf aan dat we met een verzendtijd werken en ons daar netjes aan houden.

Uiteindelijk heb je zelf besloten om de bestelling te annuleren en heb ik dit direct in orde gemaakt en het geld geretourneerd. Jammer om te zien dat we nu een 1-ster review ontvangen omdat je de informatie over de verzendtijd gemist had.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke service & snelle reactie!

Afgelopen donderdag een berichtje gestuurd met een vraag over een badjasje die ik graag als kraamcadeautje wil geven. Snelle reactie terug ontvangen met goed advies, heel fijn want ik kon dit weekend meteen een bestelling doorzetten. Zo benieuwd naar het badjasje! Paar weken geleden voor mijn eigen dochtertje een pyjamaatje besteld, zo fijn en zacht! Helemaal blij mee! Dit is zeker niet de laatste bestelling, er zullen nog vele volgen! Bedankt Letterzenzo!

13 de março de 2025

Top webshop!

De site is erg gemakkelijk te gebruiken en er is veel keuze. De producten binnen de levertijd binnen gekregen en boven verwachting. Top!

11 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het perfecte cadeau voor mijn neefje

Na wekenlang op de website uitzoeken wat ik wilde laten maken zodra mijn lieve neefje geboren werd en ik eindelijk de naam wist heb ik gekozen voor een happy horse knuffel en een slab. Goede kwaliteit en mooie afgewerkt borduurwerk.

Omdat het een handgemaakt product is staat de levertijd bij elk product aangegeven. Een mailtje als het pakketje Letterz & zo heeft verlaten en ook PostNL bracht het op tijd bij mij :) met deze informatie en update wist ik waar ik aan toe was, dit termijn is echt mega snel voor een prachtig handgemaakt product. Mijn complimenten!!

De items waren zorgvuldig ingepakt en ik heb het zelfs op de normale verpakkingswijze gegeven aan de kersverse mama, dit was namelijk al prachtig verpakt en cadeauwaardig.

Dit was zeker niet de laatste keer dat ik ga bestellen bij letterz&zo, tot de volgende bestelling 💕

6 de março de 2025

Fijne webshop

Afgelopen oktober ben ik bevallen van ons eerste kindje. Toen we de naam definitief hadden heeft mijn vriend een Happy Horse besteld met naam.
Wat een waanzinnig leuk cadeautje om te krijgen. De knuffel is mooi afgewerkt en netjes binnen verwachte levertijd geleverd.
De orderbevestiging hadden wij niet ontvangen, mail gestuurd en keurig opnieuw verstuurd.

Nu met de nieuwe producten zou ik zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

14 de junho de 2024

Top!

Bestelde producten snel mogen ontvangen en wauw wat zijn we er blij mee! Gepersonaliseerde producten laten maken met de naam van ons zoontje en hij kan nu al niet meer zonder zijn happy horse konijn!

10 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas duurde het pakketje erg lang…

Helaas duurde het pakketje erg lang buiten de dagen die verstreken stonden op de site. Gemiddeld 3 weken.. 😅
Geen aanrader als je het als kraam cadeau wilt geven.

8 de março de 2025

Resposta da Letterz & zo

Wat vervelend om te horen dat je zolang heb moeten wachten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling (onze verzendtijd is 7-9 werkdagen namelijk).

Ik heb je gegevens opgevraagd, zodat ik met je mee kan kijken waar het mis is gegaan en samen kijken naar een gepaste oplossing!

Knuffelkonijn

Knuffel knonijn ontvangen voor mijn beste vriendin als cadeautje! Heel blij mee. Ziet er mooi uit en snelle levering!

13 de março de 2025

Wat een fijn contact

Wat een fijn contact. Ik had een specifieke vraag over het bedrukken van een happy horse knuffel en ze hebben helemaal meegedacht met mij. Snel verzonden en het resultaat is zoals ik hoopte. Bedankt! Volgende keer bestel ik zeker weer hier :).

7 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.