Detalhes da empresa

1. Organizadora de atividades ao ar livre
  2. Classe
  3. Agência de passeio turístico

Escrito pela empresa

Kom med LEVESTED på tur i Nationalpark Thy og bliv grebet af begejstringen for den vilde mangfoldige natur. Book jeres tur i dag.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,5

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super engageret og dygtig formidler

Phillip er en super engageret og inspirerende formidler, som formår at gøre komplekse problemstillinger både nærværende og forståelige. Med stor indsigt sætter han fokus på den biodiversitetskrise, vi står midt i, og forklarer på overbevisende vis, hvorfor naturen har brug for mere plads. Kæmpe anbefaling herfra

11 de junho de 2026

De største anbefalinger af LEVESTED

Jeg kan varmt anbefale LEVESTEDs ture!
Philip er en yderst vidende fortæller, der med en smittende begejstring formilder sjove historier om alt fra små planter til naturens store sammenhænge.
Historierne fanger både voksne og børn, naturnørder og mere natur-nye deltagere.
Jeg deltog i turen Hanstholms Vilde Blomster.

23 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig god oplevelse i Thy

En virkelig god oplevelse i Thy!

Vi har sommerhus i Klitmøller og har været alt for lidt i naturparken.
Vi bookede en tur med levested og så heste, sommerfugle og meget mere.
Fra nu vil vi få på oplevelser i naturparken, ligesom vi nyder at opleve vandet.

Vi har downloaded Thy appen og er klar til mere.

15 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Storslået klithede, vilde kyster og foranderlig natur

Naturvejlederen på den arrangerede tur gjorde både besøget i informationscenteret for Nationalpark Thy og den ganske friske travetur i klitlandskabet til en god oplevelse. En meget fin måde at opleve og lære lidt.
Den 5. stjerne mangler, da selskabet var for stort.

12 de fevereiro de 2023
logotipo da LEVESTED

Resposta da LEVESTED

Tusind tak for de rosende ord og for din feedback Claus. Jeg er enig i din kritik. 33 deltagere var for stor en gruppe at tage med rundt i klitheden for mig ene mand. Fremover vil vi ikke indvillige i at udbyde så mange billetter pr tur, medmindre vi kan være to formidlere med på turen.
Bedste hilsner Philip Hahn-Petersen

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var vilde med turen "Vild Natur og…

Vi var vilde med turen "Vild Natur og Lokal mad".
En fantastisk inspirende vandretur ved Stenbjerg.
Philip`s oprigtige begejstring for naturen- kombineret med hans fantastiske fortællerevne smitter af. Vi kommer meget gerne igen på en af Philips andre ture.¨

De bedste anbefalinger Mariann og Morten

11 de agosto de 2021

Blomster og Cocktails

Jeg kan varmt anbefale en spændende tur med skærpet opmærksomhed på blomster, med Philips dragende formidling. Turene annonceres på Levested.dk.

Philip fortæller blandt meget andet om Mark- Krageklo. Spidsøjentrøst som stod sammen med Filtetklokke og den næsten guldfarvede Bakketidsel, hver blomst sin egen skønhed i aftensolen. Slutteligt før coctails tog vi turen op af skranten med smuk udsigt over Nationalpark Thy og ind gennem en bøgeskov. Jeg tager en tur mere med Platte!

27 de julho de 2021

“Blomster og cocktails”

Blomster og cocktails:
En spændende og meget informativ tur omkring Hanstholm fyr. Philip fortalte levende og indgående om planterne i området og deres tilhørende sommerfugle og larver, der lever i symbiose med mange af planterne. Fantastisk øjenåbner i forhold til naturens undere, også i nøjsomme naturområder.
Aftenen sluttede med en helt speciel cocktail, i mit tilfælde med en ispind lavet af havtorn, som området vrimler med.
Alt i alt en oplevelse, der fik en til at svæve derfra!

25 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele familien blev revet med

Vi var en familie på 5 som meldte os på turen ‘Blomster & cocktails’ i naturen omkring Hanstholm fyr. Philip var en entusiastisk og vidende guide som fortalte medrivende om de vilde planter og geologi på stedet. Alle i familien blev revet med ind i fortællingen om salten som havde skubbet kalk op til overfladen og dannet den kalkrige knude som vi gik på. På turen observerede vi mange særlige planter; Filtet klokke og Bakketidsel - side om side!! Engbrandbæger, Smalbladet timian, miniature Horsetidsel, miniature Almindelig knopurt! Ja, det blev en forblæst aften, men en mindeværdig en af slagsen. Aftenen sluttede af med en dejlig cocktail. Vi kan varmt anbefale en tur med Philip/ Levested.

23 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hvis I er til super natur formidling

Hvis I er til super natur formidling, smittende glæde og stor viden er ture med Philip og Levested lige noget for jer. Vi havde en skøn og børnevenlig tur rundt ved Hanstholmfyr hvor vi grinede og blev kloge undervejs. Tak for det. Turen kan bestemt anbefales.

20 de julho de 2021

BLOMSTER & COCKTAILS

BLOMSTER & COCKTAILS - en kæmpe oplevelse!
Vi har været på den mest fantastiske udflugt på pynten ved Hanstholm.
Vi rejste tilbage til istidens planter og dyr, dannelsen af kalkknuden i Hanstholm og men oplevede også nutidens rige blomster- og dyreliv.
Vi gik en skøn tur i aftensolen.
Vi beundrede engbrandbæger, blåmunke, blodrød storkenæb, nøgleblomstret klokke, padderokke m.fl. med duften af vild kaprifolie i næsen. Alt sammen guidet af Philip med varme, viden og ægte interesse for flora og fauna. Det smitter!
Den fantastiske udsigt til klitheden blev der også tid til at nyde.
Vi sluttede af med den skønneste drink med havtorn på Hanstholm Madbar.
En formidabel oplevelse!
Tjek selv på LEVESTEDs hjemmeside.
PS hvis man er heldig, så kan man se krondyr på vej hjem i skumringen - det gjorde vi!

16 de julho de 2021

Inspirerende og levende!

Inspirerende og levende!
Vi kan varmt anbefale en tur med Levested, hvis man er interesseret i vild natur - både hvis du vil anlægge vildhave eller kende til blomster og livet omkring blomsterne i Thy. En meget smuk og inspirerende tur med Philip Hahn-Petersen fra Levested som er en levende og vidende fortæller.

15 de julho de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais