Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For at den kom fort i posten. Har ikke fått brukt den så mye ennå så har ingen tilbakemelding på selve produktet å gi.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Elendig kundeservice. Egentlg bare unskyldninger og svadaprat. Produktet fungerte ikke som det skulle. Ble grundig dokumentert med tekst og bilde. Fikk bare mailer tilbake med noen innlysende... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para reforma residencial

Escrito pela empresa

Levoit is a prominent brand specializing in air purifiers, humidifiers, and diffusers. Founded in 2016 and headquartered in Anaheim, California, Levoit is dedicated to creating clean and comfortable atmospheres in homes. The brand is known for its innovative and reliable products that incorporate industry-leading technologies and smart home applications. As part of the VeSync Family of Brands, Levoit has gained worldwide recognition for its commitment to quality and customer satisfaction.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Rask levering

Rask levering. Flott støvsuger til en god pris.

5 de outubro de 2025

Hei Kristine! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at du er fornøyd med både støvsugeren og prisen 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kvalitet og rask levering!

Jeg bestilte fire filtre til min Levoit luftrenser, og alt gikk perfekt! Leveringen var rask, filtrene kom godt pakket og i original emballasje. Kvaliteten er topp, og luftrenseren fungerer som ny igjen. Veldig fornøyd med både produktet og servicen – anbefales på det sterkeste!

5 de outubro de 2025

Hei Jomard! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med bestillingen din hos oss, og at luftrenseren din nå fungerer som ny igjen 🤩

Super fornøyd

Mye bedre enn jeg håpet på. Super fornøyd.
Kan anbefales på det sterkeste.

16 de agosto de 2025

Hei Kåre! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med kjøpet ditt, og at du ønsker å anbefale oss videre 🤩

Rask sørvis og levering

God sørvis og rask levering

17 de julho de 2025

Hei Gunnvor! 😊

Godt å høre at du fikk god service hos oss og at ordren din ble raskt levert 🤩

Jeg er veldig fornøyd!

Den er solid og av god kvalitet. Det var enkelt å sette den opp, og den er lett å bruke. Leveringen var rask og effektiv. Alt i alt passer den godt til mine behov og gir god luftstrøm uten å ta mye plass. Jeg anbefaler den gjerne

20 de julho de 2025

Hei Daniel! 😊

Godt å høre at produktet du har mottatt er solid og av god kvalitet, at den er enkel å sette opp og enkel å bruke, og at den passer godt til dine behov 🤩

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Pakken var vanskelig å bære

Pakken var vanskelig å bære, anbefaler håndtak. Vifta fungerte meget godt

18 de julho de 2025

Hei Unni! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med produktet du har kjøpt hos oss 🤩 Jeg tar tipset ang. håndtak på eskene videre 😊

good prodcut

16 de julho de 2025

Hi Ionut! 😊

Happy to hear that your product is good 🤩

Hope you have a wonderful day!
Best regards,

Rask levering og et bra produkt

Rask levering og et bra produkt

14 de julho de 2025

Hei Rune! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert og at produktet du mottok var bra 🤩

Supert produkt

Supert produkt, anbefales 👍🏻

2 de junho de 2025

Hei Vidar! 😊

Godt å høre at du er fornøyd med produktet ditt 🤩

Håper du får en strålende dag!
Med vennlig hilsen Levoit Nordic.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

For at den kom fort i posten

23 de maio de 2025

Hei Ellen! 😊

Godt å høre at ordren din ble raskt levert 🤩

Håper du får en strålende dag!
Med vennlig hilsen Levoit Nordic.

Ordre ikke effektuert etter 3 uker

Ordre ikke effektuert etter 3 uker. Ringte etter 1 uke og ble lovet tilbakemelding. Ingen tilbakemelding er mottatt pr dd. Hva skjer????

14 de maio de 2025

Hei Robert! 😊

Grunnen til at din ordre ikke er sendt enda er fordi en av varene i ordren ikke er på lager. Vennligst send oss en e-post på post@levoit.no dersom du har spørsmål.

Med vennlig hilsen Levoit Nordic

Pysy kaukana tästä firmasta

Harmi kun en ymmärtänyt katsoa täältä muiden kokemuksia ennen ostopäätöstä. Luotin liikaa Youtube-arvosteluihin, joissa tuotetta kehuttiin. Tilaamani imuri osoittautui liian pieneksi/tehottomaksi tarpeisiini ja halusin palauttaa sen. Yritin palauttaa pakettia asiointipisteessä, mutta palautustarra ei toiminut. Jouduin odottamaan kauan uutta toimivaa. Sen jälkeen meni noin kolme viikkoa, kun paketti oli palautunut takaisin heille. Lupasivat tästä hyvästä palauttaa myös tilauksen postitusmaksut, mutta tätä eivät tehneet. En suosittele kenellekään!

1 de fevereiro de 2025

Hi!

Sorry to hear that you had issues with the return of your order.
Unfortunately, we’ve experienced some challenges with returns from Finland,
and these problems have caused significant delays in orders reaching us here in Norway.

I can see that the shipping cost has been refunded to you today as a gesture of goodwill.

Hope you have a wonderful day!
Best regards,
Cosori Nordic.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Selve luftfukteren er grei

Selve luftfukteren er grei, men den yter ikke helt som den lover. Kundeservice er rett og slett elendig, jeg bestilte og fikk mail om ordrebekreftelse, men det kom aldri noe vare,tar månedsvis å få svar på mail og da etter masse mas, så får man beskjed om at de skal sjekke opp også hører man aldri noe mer.

4 de outubro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Styr unna! Dyrt, lite brukermedvennlig og ELENDIG kundeservice!

Kontaktet kundeservice da luftfukteren min ble ødelagt (lakk) like etter garantien min gikk ut. Fikk tilbud om å kjøpe en ny til 15 % rabatt. Elendig kundeservice og er elendig produkt! Å fylle på/rense maskinen er er mareritt i seg selv. Kjøpte to luftfuktere og to luftrensere som jeg tok i bruk i dag fra Haus & Luft som funker som smurt. Fremfor å måtte snu hele maskinen på hodet kan jeg bare fylle direkte tanken i en liten luke på siden. Bruker denne på nattbordet, heldigvis oppdaget jeg feilen før den muligens eksploderte i fjeset mitt når jeg sov.

For å ikke nevne har Haus & Luft 3 års garanti fremfor to år som Levoit har. Nå har de også rabatt, men uten rabatten er de fremdeles billigere. Når Levoit sin går tom for vann lager den en skummel lyd, men Haus & Luft forteller at det ikke er noe problem om den går tom for vann i løpet av natten.

Styr unna Levoit og takk for elendig kundeservice Marvin.

15 de junho de 2024

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Egentlg bare unskyldninger og svadaprat.

Fikk bare mailer tilbake med noen innlysende ting som var helt uvesentlig. Skulle ikke tro de hadde lest de utallige henvendelsene mine.

Styr unna! Det finnes langt bedre luftfuktere som fungerer slik de er beskrevet på markedet.

23 de fevereiro de 2024

ingen levering, ingen kundeservice

Jeg bestilte en luftfukter for tre uker siden. På bestillingen står det at leveringen er innen 1-4 arbeidsdager. Jeg sendte eposter til kundeservice, men fikk hverken varen eller respons. Jeg anbefaler sterkt å ikke handle hos Levoit Norge mtp kundeservice, leveringstid og eventuelt vedlikehold/reservedeler.

28 de janeiro de 2024

Jeg har ventet 15 dager så langt

Jeg har ventet 15 dager så langt. Det skulle ta mellom 2-5 dager. Epostaddressen fungerer ikke. Chat er nede på grunn av intern kurs og telefonnummer har teknisk feil. Må nesten være detektiv for å finne rette folk å kontakte. Ikke har jeg mottatt noe om ordren. Huff huff.

25 de janeiro de 2024

Elendig service

Elendig service. Det tok 2mnd. før jeg mottok luftfukteren som de lovet skulle ta bare noen få dager. Det fulgte ikke med bruksanvisning på norsk noe de lovet å skaffe til veie raskt. Det er nå 4 mnd siden jeg bestilte luftfukteren og jeg har purret flere ganger men har fremdeles ikke fått noen bruksanvining på norsk, så jeg sitter med en vare jeg ikke helt vet hvordan man skal bruke.

30 de março de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais