Lichtunie Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de service die ik van Lichtunie heb ontvangen. Ik had een lamp besteld, maar achteraf bleek deze helaas veel te fel te zijn voor het doel waarvoor ik he... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eindelijk een winkel/site waar ze de buitenlampen hebben die ik zoek voor de eigen weg van de VvE. En dat voor een hele mooie prijs èn supersnel RN perfect verpakt verstuurd!!👍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lichtunie op de web gevonden, was op zoek naar TL buizen die blijkbaar niet meer verkrijgbaar zijn in de winkels. Na telefonische info over het juiste product, besteld en kreeg het 2 dagen later goed... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação

Heeft je bedrijf nieuwe, duurzame verlichting nodig, bijvoorbeeld bij een renovatie? Of je nu een kleine winkel of meerdere grote kantoorpanden hebt: bij Lichtunie adviseren we je graag over de juiste ledverlichting en armaturen in jouw situatie. Vervolgens schaf je alles makkelijk aan in onze overzichtelijke webshop, waar meer dan 40 merken te vinden zijn. In ons grote assortiment is altijd een passende oplossing voor jouw bedrijf te vinden, ook als je maatwerk nodig hebt. En dankzij onze ruim 40 jaar ervaring ben je zeker van deskundig advies voor jouw ledverlichting en armaturen. Wil je meer weten of lichtadvies? Neem contact op, we helpen je graag verder.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

535 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

79 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Had 3 tl led buizen besteld

Had 3 tl led buizen besteld, stevig ingepakt 2 dagen later in goede staat ontvangen.
Ik kreeg het niet voor elkaar om zelf de buizen te vervangen ( a-technisch en 2 linker handen ) maar dankzij het geduld van medewerker MITCHELL na over en weer te hebben gecorrespondeerd zit de tl buis er toch in.
Prima zaak, prima service en prima personeel daar.
Van mij krijgen ze een DIKKE 10
Lia

20 de março de 2025

Goedemiddag Lia Elsing,

Dankjewel voor deze geweldige review. Hier worden we blij van. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen naar tevredenheid.

Tops

Snel antwoord op de mail en ook een snelle levering

5 de março de 2025

Resposta da Lichtunie

Wat fijn om te lezen! Korte lijntjes per mail en een snelle bezorging zijn voor ons heel belangrijk. Geweldig dat het allebei zo vlot is verlopen. Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling!

Tion - Team Lichtunie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snelle service philips buitenlamp…

Via Bolcom besteld einde dag en de volgende dag was de Philips buitenlamp led versie al bezorgd. Geen klachten perfecte service van online platform en Lichtunie als leverancier.

4 de março de 2025

Resposta da Lichtunie

Kijk, dat is nog eens snel geschakeld! Fijn om te horen dat zowel het platform als onze levering zo goed bevallen zijn. Bedankt voor de mooie woorden en graag tot een volgende keer!

Groet,

Tion - Team Lichtunie

Prima toko, klein hikje

Prima toko: veel voorradig, goede prijzen, prettige mensen!!

Maar als er een mailtje gestuurd wordt dat de bestelde balkjes klaarliggen om opgehaald te worden en je er 20 minuten later op de stoep staat maar het dan toch níet klaarligt, dan is dat wel wat jammer. Bon moest nog van boven komen, al met al 10 minuutjes gewacht dus dat is het ergste ook niet :-)

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Lichtunie

Kijk, bedankt voor het compliment én de eerlijke feedback! Het had inderdaad strakker gekund als je na het mailtje op de stoep staat, dus excuus voor het korte wachten. Fijn dat je er zo sportief mee omgaat. We zorgen dat het de volgende keer nóg sneller klaarstaat!

Groet,

Mitchel - Team Lichtunie

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hij antwoordt snel op een vraag

Hij antwoordt snel op een vraag; het werd ook de volgende dag al bezorgd.

25 de fevereiro de 2025

Goedemiddag Karen,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat de vervoerder de zending snel geleverd heeft.
Mochten er nog vragen zijn dan horen we het uiteraard graag.

Met vriendelijke groet

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tl-buis

Bij Lichtunie de tl gevonden die ik nodig had. Ik heb weer licht. De tl was goed verpakt. De tl was echter 3,95 en de verzendkosten 14 euro. Best wel een bedrag voor een tl. Maar goed, ik kon hem nergens anders meer kopen. Ik had hem nog kunnen ophalen maar ja, benzine, afschrijving auto en tijd......
Ik ben tevreden met de levering.

20 de fevereiro de 2025

Goedemiddag Anoniem347,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat we de lamp hebben kunnen leveren waar je al naar op zoek was. Helaas zijn de kosten voor de verzending gestegen. We zullen dit meenemen in het contact met onze vervoerder.

Met vriendelijke groet

Prettige website

Prettige website, uitgebreide keuze en snelle verzending

24 de fevereiro de 2025

Goedemiddag Eric,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat onze inspanningen om de website overzichtelijk te maken je bevallen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De juiste tl lampen die we zochten

De juiste tl lampen die we zochten, prima afgeleverd, alleen hoge verzendkosten.

20 de fevereiro de 2025

Goedemiddag Jos,

Dankjewel voor de mooie review. Ook zijn we blij met de tevredenheid over het afleveren. We zullen de verzendkosten met onze vervoerder bespreken. Helaas zien we hier de laatste tijd verhogingen in die we genoodzaakt zijn door te voeren tot onze spijt.

Philips 3,5 Wat led lampen met g23 fitting

Philips led lampen (30 stuks) besteld met G23 fitting ter vervanging van de dakrand verlichting. Deze zijn snel geleverd en goed ingepakt. Gelet op orderbedrag kosteloos verstuurd. Prijsverschil met bouwmarkt voor exact dezelfde lamp is €10 per stuk goedkoper (bij lichtunit)!!
Deze nieuwe Philips lichtbron verbruikt de helft aan wattage tov de vorige lamp die ik had (3,5w om 7w) maar geeft dezelfde mooie warme lichtstralen.

17 de fevereiro de 2025

Goedemiddag RKJ,

Dankjewel voor de mooie uitgebreide review. We zijn erg blij dat we onze prijzen zo scherp mogelijk kunnen houden en dat het verschil hierdoor hoog is met onze concullega's.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ruime keuze

Ruime keuze. Hier hadden ze wel een tl-maat welke bij andere leveranciers niet te krijgen is. Alleen de verzendkosten (ruim 13,-) zijn wel erg hoog voor 3 tl balkjes van 50cm.

14 de fevereiro de 2025

Goedemiddag S.Walraven,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat we je hebben kunnen voorzien in je zoektocht naar de juiste TL buis.
We zullen in het contact met de vervoerder de verzendkosten meenemen. Helaas zien we hier de laatste tijd veel stijgingen in welke wij genoodzaakt zijn door te voeren.
Hiervoor onze excuses.

led tl buizen besteld

led tl buizen besteld, eentje kwam kapot aan, volgende dag een vervangende ontvangen. Alles netjes verzorgd.
Goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

13 de fevereiro de 2025

Goedemiddag M te P,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent met de klachtafhandeling van onze klantenservice. Hopelijk werken de buizen naar behoren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

diep teleurstellend

diep teleurstellend: vooraf navraag gedaan en geïnformeerd welke lamp de juiste vervanger was/ lamp besteld, ( hoge verzendkosten 8.95 euro) blijkt niet te passen, retour aangevraagd , retour gestuurd en moet weer hoge verzendkosten betalen ( 8.25 euro).
en dit op een totaalbedrag van maar 33.75 euro.
teleurstellende ervaring met deze firma.....

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede en snelle afhandeling.

Goedemiddag Jet,

Dank voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent over onze afhandeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voor de eerste keer bij Lichtunie…

Voor de eerste keer bij Lichtunie besteld, netjes verpakt en snel geleverd super tot de volgende bestelling.
en zeker aan te bevelen.

31 de janeiro de 2025

Goedemiddag The Duke of Holland,

Dankjewel voor deze mooie review. We zijn blij dat je tevreden bent over de bestelling en kijken er naar uit om je nog een keer te mogen verwelkomen op onze webshop.

Prima bedrijf

Prima bedrijf! Alles op tijd en goed verpakt geleverd. Chauffeur was één verademing

Goedemorgen Henk van Staden,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat je zending naar wens is verpakt en geleverd. Extra fijn dat de chauffeur van de vervoerder een verademing was.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

super geholpen vooraf ,en bestelling op tijd

vooraf info gevraagd , goed geholpen .
bestelling volledig en op tijd super !

23 de janeiro de 2025

Goedemiddag KlantA Nieuw,

Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat onze service je beviel. Hier werken we elke dag hard voor.
De complimenten voor de vervoerder zullen we ook doorgeven.

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen, snelle afhandeling

29 de janeiro de 2025

Goedemiddag Aad,

Dank voor de mooie review. We zijn blij om te lezen dat je onze prijzen scherp vind. We doen erg ons best om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen garanderen.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Opdracht snel en correct uitgevoerd maar...

Opdracht snel en correct uitgevoerd. Bij de levering heeft men 1 doos met 10 Philips LED buizen kennelijk laten stuiteren: vrijwel alle (dummy) starters kapot. Geen probleem, slordig, maar wel extra werk om de oude starters naar kortsluiting dummy om te bouwen................

31 de janeiro de 2025

Goedemiddag Anton,

Dankjewel voor de review. Wat jammer om te lezen dat de vervoerder zo te lezen te onzorgvuldig is omgesprongen met je levering. We zouden hiervan indien mogelijk graag foto's ontvangen op info@lichtunie.nl Zo kunnen we dit meenemen in ons contact met de vervoerder om dergelijke situaties hopelijk te kunnen voorkomen.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

snelle levering

snelle levering, goed product

30 de janeiro de 2025

Goedemiddag Heer Beeren,

Dankjewel voor deze mooie review. We hopen dat je veel plezier zult hebben van het geleverde product.

Prima

Prima! Smeken accuraat

22 de janeiro de 2025

Goedemiddag Will in t Panhuis,

Dank voor je review. Hier worden we blij van.
Met vriendelijke groeten