Vi har haft en rigtig god oplevelse med Liebhaven. De stod for hele vores haveanlæg i forbindelse med nybyg, hvor de både bidrog med gode idéer og fik stor frihed til at foreslå løsninger. Re... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
En aften kom en ung mann og kikket på arbeidet som skulle utføres. Han kom med forbedringsforslag til avslutning i det ene hjørne, foreslo litt annen beplantning. Dagen efter kom anbudet. Så kom de me... Ver mais
Sådan skal det gøres. Alfred og hans team har gennem de sidste to år sørget for vedligehold af min have. Ugentlig klipning af græs, beskæring af buske, ukrudtsbekæmpelse mm. Har fra dag et fået en kom... Ver mais
Vores baghave skulle ryddes, natursten flyttes, havedam opfyldes, nyt jord udlægges mm, og ny græsplæne skulle etableres. Vi valgte Liebhaven, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var under hele p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Danmarks bedst anmeldte anlægsgartner. Vi er en ung og energisk virksomhed med hovedsæde i Århus - vi dækker hele østjylland, og er specialister i grønt anlægsarbejde. Kontakt os endelig for et tilbud
Informações de contato
Åmarksvej 36, 8250, Egå, Dinamarca
- 20598679
- Info@liebhaven.com
- liebhaven.com
Kæmpe tilfredshed med veludført…
Kæmpe tilfredshed med veludført arbejde.
Hurtig feedback på henvendelsen og hurtig eksekvering af opgaven.
Vi har på kun 2 dage fået forvandlet vores have. Vi er ovenud tilfredse og føler os meget heldige med, at vi blev opmærksomme på Liebhaven.com.
I Alfred og hans medarbejdere har vi mødt både stor dygtighed, venlighed og effektivitet.
Anbefales på det varmeste.
Virkelig en fornøjelse!
Virkelig en fornøjelse! Lynhurtig reaktion og tingene blev bare ordnet hurtigt og til aftalt pris. De største anbefalinger herfra. Vi kommer uden tvivl til at bruge Liebhaven igen, når haven vokser os over hovedet :-)
TAK til Alfred, Louise, Lasse og JImmy
Tak for nedtagning af hegn, opsætning af nyt hegn, beskæring af hæk og træer samt plantning af klatreplanter op ad hegn m.m..
I har ydet superservice. Responderet hurtigt med stor faglighed. Koordineret forskellige opgaver til perfektion og iøvrigt været utrolig imødekommende og venlige.
Hurtig eksekvering og meget venlig…
Hurtig eksekvering og meget venlig service! Klart en anbefaling herfra!
Beplantning af dige
Har fået plantet strandhjelm efter genopretning af dige på vegne af en vejforening. Særdeles flot arbejde, hurtigt, præcist og indenfor aftalte rammer. Tak til Alfred.
God service og ansvarlig opfølgning
Alfred plantede bøgetræer hos mig i november-december 2021. Nogle af træerne gik desværre ud det første år, og det tog lidt tid at få det løst.
Men nu er Alfred kommet forbi og har plantet nye træer som erstatning, og alt ser fint ud. Jeg sætter stor pris på, at han fik rettet op på det.
Nu håber jeg bare, at de nye træer klarer sig godt! Jeg vil helt sikkert bruge ham igen en anden gang.
Super hurtig svar på henvendelser
Super hurtig svar på henvendelser. Fra vi havde sagt ja til tilbuddet gik der to dage før at der var styr på det vi skulle have lavet. Hurtigt og kompetent arbejde.
Det er ikke sidste gang at vi benytter os af Liebhavn.
Fik fantastisk hjælp af Liebhaven
Fik fantastisk hjælp af Alfred fra Liebhaven til beskæring af æbletræ og rydning af stort staudebed som nu er klar til at blive forvandlet til køkkenhave.
Liebhaven reagerede hurtig på min henvendelse, kom med tilbud og arbejdet blev udført i løbet af få dage.
Jeg er meget tilfreds med resultatet, så kæmpe anbefaling herfra. Vil helt sikkert bruge dem igen en anden gang.
Liebhaven med Alfred og Louise er de…
Liebhaven med Alfred og Louise er de bedste gartnere, jeg har haft. Ordholdende, effektive med gode ideer. De arbejder med smil og god forståelse for kundens behov.
Ulla Vesterstrøm
Super god hjælp til haven
Vi har i snart en del år haft Liebhaven til at passe vores have med hækkeklipning, beskæring og bekæmpelse af ukrudt. Vi er meget tilfredse med arbejdet, som hver gang bliver udført lige som vi ønsker og har aftalt. Super god kommunikation, og alt kan lade sig gøre. Vi er meget glade for hjælpen fra Liebhaven
Stor anbefaling!
God service, super kommunikation og fair prispunkt!
Både til planlagte og uplanlagte mere akutte have-opgaver 👌🏻
Total-entreprise over forventning
Vi har netop afsluttet et større haveprojekt med Liebhaven, og vi kunne ikke være mere tilfredse med forvandlingen. Fra start til slut har de udvist en høj grad af professionalisme og engagement, samtidig med at de har arbejdet kreativt for at formidle og realisere vores idéer, i stedet for blot at levere en færdig standardløsning.
De har taget sig af alt fra gravearbejde og jordudjævning på vores skrånende grund til rådgivning om plantesorter og miljø, samt udplantning. Vi har været særligt imponerede over deres hurtige responstid, deres løsningsorienterede tilgang. De er ikke bare dygtige fagfolk, men også utrolig venlige mennesker. Det er tydeligt, at de nyder deres arbejde, og det afspejles i det flotte resultat.
Jeg har allerede anbefalet dem til flere i min omgangskreds og kan kun ønske dem alt det bedste med deres firma. Hvis du overvejer at hyre en anlægsgartner, kan jeg på det varmeste anbefale Liebhaven!
Beskæring af hæk
Kom som aftalt, og lavede et fint stykke arbejde.Vi er meget tilfredse
Meget tilfredse - søde, dygtige og grundige
Vi er meget tilfredse med indsatsen fra Alfred & co. Vi har abonnementsservice, så de kigger forbi engang om måneden. Aldrig har haven været flottere og ukrudtet er endelig væk fra staudebedet 👌🏼 Søde, dygtige og grundige alle m/k
Fantastisk udført arbejde
Fantastisk udført arbejde, vi er ovenud tilfredse😊😊👍👍👍
At Alfred så også er super rar, detaljeorienteret og pålidelig, gør det kun endnu bedre.
Den bedste anbefaling herfra!!!
Vi ringer helt sikkert også til Liebhaven næste gang.🌸🌷
Altid til aftalt tid og et flot og godt…
Altid til aftalt tid og et flot og godt resultat, kan varmt anbefale Liebhaven👍😁
Vi har været meget tilfredse med…
Vi har været meget tilfredse med Liebhaven. Dejlige smilende og imødekommende mennesker.
Der har været en klar og tydelig kommunikation hele vejen igennem og ingen problemer med at ændre i ønsker undervejs.
Alle aftaler har været overholdt i forhold til, hvornår de ville starte og slutte.
Der har været fin vejledning til plantevalg, som passer ind i vores ønsker.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger
Vi har haft Alfred med i hele processen…
Vi har haft Alfred med i hele processen fra planlægningen startede til belægningen var skiftet, bedene lagt og hækken sat.
Resultatet er lige præcis, som vi kunne ønske os. Alfred har givet et fantastisk konstruktivt feed-back undervejs, samtidigt med at han har respekteret vores ønsker.
Alle de stauder vi ønsker, skaffede han, og bedene står nu smukt komponeret farvemæssigt smagfuldt.
Både stauderne og kirsebær-laurbær-hækken står frodige og trives.
Vi er ovenud tilfredse.
Tak til Alfred og teamet
Liebhaven er hurtige, grundige og holder ord….. en meget tilfreds kunde.
Vh
Mikkel Elsøe
Super havearbejde
Liebhaven svarer altid lynhurtigt og leverer i overensstemmelse med aftale👍
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.