Jeg har hatt Lildog i et år og er for det meste fornøyd. Aberet er at enheten må lades hver dag (kort batteritid). Den oppleves pålitelig og det er lett å spore enheten. Har hatt kontakt med kundeserv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har vært med helt siden starten av dette eventyret, kjøpe vel brikke nr 48 eller noe sånt som ble solgt . Og har vært veldig imponert, når det er noe så har dem en kundeservice som virkelig lever... Ver mais
Fungerar väldigt dåligt om man inte är precis i närheten. Jag reklamerade och åberopade ångerrätten efter att ha köpt abonnemanget veckan innan. Så klart ingen som svarar. Ingen kontakt. Inga pengar... Ver mais
Bluff företag Produkter fungerar inte som de säger. Det enda som fungerar i realtid är där telefonen är. HundGPS har eftersläpning på ibland flera dagar. Ingen svarande support. Bara automatsvar.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Care for your dog, like it always cares for you
Informações de contato
Skippergata 14, 7040, Trondheim, Noruega
- +47 73 33 00 70
- support@lildog.com
- lildog.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The Lildog tracker really doesn’t work…
The Lildog tracker really doesn’t work as promised, it is hard to connect, it doesn’t show a live position and the battery capacity is low. The customer service confirmed via email that under ideal circumstances the tracker has a margin of error of 7 meters (!) which is not mentioned on their website or in any documentation, and for a cat 7 meters radius is really big. I would not recommend anyone buying this product unfortunately.

En super tracker 🌟
En tracker som virker perfekt for vår hund 💖👌 Ved behov for hjelp, er servicen upåklagelig, rask og alltid imøtekommende ☺️
Vil garantert både anbefale og fortsette mitt abonnement 🌟☺️

Resposta da lildog.com
Dette produktet fungerer overhodet ikke etter hensikten
Dette produktet fungerer overhodet ikke etter hensikten. Oppsettet gikk greit, men kontakt mellom telefon og enhet er bare sporadisk tilstede. Det virker i 5 minutter, men deretter stopper den, og kan godt vise katten flere kilometer fra der brikken beviselig befinner seg. Jeg har hatt produktet en snau måneds tid, og kan bare konstatere at feilen gjentar seg hver gang jeg bruker den. Jeg kommer til å returnere produktet og skaffe en konkurrerende enhet som virker. En GPS tracker som ikke virker er bortkastet. Jeg vil ikke anbefale produktet til noen andre.

Dårlig batteritid
Dårlig batteritid, overhode ikke det som blir annonsert. Dekningen er ikke holdbar, da den ene plutselig viste hunden langt inne i Sverige mens vi var i Tønsberg. Kundeservicen er dårlig, de svarer ufint samt at de ungår å svare! Anbefaler INGEN å kjøpe produktet eller abenoment, ren svindel!

Great produkt
Great produkt. Helped us find our dog when he got lost. The strap that comes with it is not so good so we have found another to replace it.

Svikter altfor ofte
Brikken virker altfor ofte ikke når du trenger den. Viser gjerne hvor hunden var for 5 eller 10 minutter siden og ofte slutter den å virke lenge, kan hjelpe å restarte brikke, men det er jo umulig når hunden har forsvunnet. Etter nesten ett år med frustrasjon har jeg nå kjøpt en annen brikke som hvertfall foreløpig (6 uker) virker mye bedre.

VELDIG FORNØYD LILDOG-BRUKER
ILDOG, Veldig nyttig for å holde kontroll på mine pointere, og hvor de til en hver tid befinner seg. Dette gjelder lufteområdet, og når jeg er på jakt/trening i høyfjellet. Null stress:)
Jeg er veldig fornøyd med service som jeg opplevde som svert konstruktiv, løsningsorientert og hjelpsom.
Eks: Da min LIldog-brikke plutselig ikke virket, ble dette fulgt opp og ordnet omgående på en svært rask og konstruktiv måte. Mvh Øystein Nilsen, Bodø

Resposta da lildog.com
Hei jeg er veldig fornøyd med min…
Hei jeg er veldig fornøyd med min lilcat GPS traker, det er utrolig interessant å se hvor pus oppholder seg når han er ute, å hva som er hans "territorium" for han holder seg på faste plasser ser jeg,
Så har den en funksjon der du kan trykke på en pil som går i en runding, å da kan du se hele ruta hvor han har gått, det som jeg ikke er fornøyd med er at den lagrer for 24 timer om gangen, å da hender det noen dager ser jeg at når han er mye ute så blir det så vannvittig mange streker på kartet hvor han har gått at det er ikke grønne streker å se lenger, bare ett stort grønt felt bare🙄
Jeg skulle ønske den å hadde en slik funksjon at det var noe jeg kunne trykket på inne i lilcat apen slik at jeg null stiller sporings enheten hvor han har gått, for da er det mye lettere å følge med på fra gang til gang når han er ute hvor han er når kartet er null stilt, å ikke full av streker hvor han har gått for 10-15 timer siden liksom.
Derfor har den bare fått 4 stjerner, blir det utbedret å lagt til i appen så det går ann å gjøre så får den 5 stjerner.

Elendig batterikapasitet
Elendig batterikapasitet. Må lades hver dag og er tom etter en halv dag.

Dårlig produkt. Elendig kundeservice
GPS falt av etter tredje tur og var så unøyaktig at det var umulig å finne den igjen. Firmaet svarer ikke på henvendelser og sletter kritiske Facebook innlegg. Styr unna.

Resposta da lildog.com
Har prøvd å kontakte support hos lildog
Har prøvd å kontakte support hos lildog.no 2 ganger via epost.Etter 8 uker har jeg ikke fått noe respons/ svar, dette gjaldt 2 forskjellige saker.
Til forbedring kan de ansette en person på deltid eller , på utplassering, slik at kunder får noen respons fra
ett mulig anstendig firma.

Lildog 5G tracker helt fantastisk
Lildog 5G tracker är helt fantastisk, den fungerar perfekt så nöjda, med full koll på hundarna, framförallt när det var -22 grader kallt och Scruff sprang bort i skogen så hittade vi honom direkt med hjälp av Lildog 5G tracker som även den klarade i kylan.
så nöjda
Linnea & Jens med Winthundarna

Resposta da lildog.com
Lildog er dessverre ubrukelig for oss.
Hei, kjøpte Lildog på min beste venn på Geilo i julen. Tegnet et 2 års basis abonnement. Har nå brukt brikke på vår hund to dager. Kan etter to dager overhode ikke anbefale dette produktet. Det gir en falsk trygghet. Virker bare tidvis i åpent landskap. Full dekning på Telenor telefon men Lildog får bare tidvis dekning. Og denne brikken kan vi overhode ikke stole på. på en 9km tur i dag virker brikken de første 45 minuttene. Deretter ingen kontakt. Har ikke testet batterikapasitet.

Fungerer aldri
Får den aldri til å fungere. Bare tull med den. Aldri stol på en lildog

Recommended
Really easy to setup and i've had no problems so far, glowing recommendations from me!
Fungerer veldig bra
GPS er bra,men fortsatt litt dårlig…
GPS er bra,men fortsatt litt dårlig batteri kapasitet. Veldig god service hjelpsomme.
Dårlig batterikapasitet
Dårlig batterikapasitet vi måmlade vår hver dag. Dårlig kommunikasjon med app på iPhone
Vanskelig og parre og oppdatere. Dårlig kart variabelt om hunden er der det står. Veldig skuffet!
Kjøpte lildog for 14 dager siden og er…
Kjøpte lildog for 14 dager siden og er kjempefornøyd ser bestandig hvor hunden er til en ver tid.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.