Jeg har hatt Lildog i et år og er for det meste fornøyd. Aberet er at enheten må lades hver dag (kort batteritid). Den oppleves pålitelig og det er lett å spore enheten. Har hatt kontakt med kundeserv... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har vært med helt siden starten av dette eventyret, kjøpe vel brikke nr 48 eller noe sånt som ble solgt . Og har vært veldig imponert, når det er noe så har dem en kundeservice som virkelig lever... Ver mais
Fungerar väldigt dåligt om man inte är precis i närheten. Jag reklamerade och åberopade ångerrätten efter att ha köpt abonnemanget veckan innan. Så klart ingen som svarar. Ingen kontakt. Inga pengar... Ver mais
Bluff företag Produkter fungerar inte som de säger. Det enda som fungerar i realtid är där telefonen är. HundGPS har eftersläpning på ibland flera dagar. Ingen svarande support. Bara automatsvar.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Care for your dog, like it always cares for you
Informações de contato
Skippergata 14, 7040, Trondheim, Noruega
- +47 73 33 00 70
- support@lildog.com
- lildog.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
I've tried this last spring with this…
I've tried this last spring with this basic monthly subscription. Now I noticed that they still charging me 12.9€ per month even i cannot find any subscription or anything on their web page. I've got no answer on email requests.

Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Produktet virker ikke, og de svarer ikke på kundeservice.

Svindel og bedrag
Holder ikkje kva dei lover… leverte inn igjen trackeren til butikk etter ett par dager da den ikkje fungerte uten å bruke blåtann.
Fikk stoppet abonnement etter 5 dager, men å få penger tilbake viser seg å være vanskelig. sjøl om dei lover 30 dager prøveperiode gratis!
Sender nå daglig mail med purringer!
Telefonen har dei nok kobla ifra.
Styr langt unna dette firmaet!!

Elendig kundeservice og svindel
Elendig kundeservice, svarer aldri på e-post eller telefon. Batteritid e under 2 daga og tar en dag å lades opp igjen. Og med live-modus fungerer under 1 dag. Bare svindel, gir ikke pengene tilbake til kunde når produktet ikke fungerer som det skal innen 30dager. anbefaler ikke til noen!

Resposta da lildog.com
Produktet fungerer ikke som de lover
Produktet fungerer ikke som de lover; batteri holdes under 2 døgn og med 'live' bare under 1 døgn og ladetid er nesten hele dagen. På nettsiden står det at ladetid er kun 2 timer og batteritid opp til 3 uker! Kundeservice svarer ikke på telefon eller e-post, men lover å svare innen 24timer, dette er også bare juks. De lover også at kunden få pengene sine tilbake hvis man er ikke fornøyd med produktet innen 30 dager. Dette er bare svindel, som må ta nesten med politi å få pengene sine tilbake fra produktet som fungerer ikke som det skal.

God erfaring
Vi kjøpte Lildog rett før jul og hadde noe utfordringer med å nå kundeservice. Forstår nå at de har jobbet med en oppgradering og fått inn flere folk. Har etter dette fått veldig god service og fått tilsendt ny enhet som fungerer godt! Veldig fornøyde!
Jeg er veldig godt fornøyd med Lildog
Jeg er veldig godt fornøyd med Lildog. Perfekt å kunne ha den på flere dager uten å måtte huske å slå på/eller av etter tur. Min hund, Breton Theia og jeg har hatt mange fine(og trygge) turer der jeg kunne følge med på hvor hun var til enhver tid.. Kan anbefale Lildog til alle med dyr.. En billig trygghet ❤️❤️

Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet. Den virker nøyaktig å bra! Bruker lyset som sikkerhet og veldig gøy å se skritteller og aktivitetsnivå.
Hunden vår Ludo var en som alltid stakk…
Hunden vår Ludo var en som alltid stakk av så hele vår familie måtte på leting. Han stikker fortsatt av nå også selv etter vi kjøpte lildog,men nå vet vi hvor han stikker av og gjemmer seg. Så vi er mega happy med vår lildog tracker. Alt fungerer som optimalt og veldig enkelt og sette opp i appen,til og med fruen i huset klarte det.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Virker som det skal 😀
Fantastiskt dålig gps som har en…
Fantastiskt dålig gps som har en fruktansvärd precision. Våran tomt är på 9000 kvm men när man ser på kartan hur hunden har sprungit så ser det ut som att vi har 90.000 kvm tomt.
Med tanke på priset så borde det vara lite bättre precision.
Dessutom är batteritiden fruktansvärt kort och man får ladda ofta.

Har kjøpt 3 trackere for kattene
Har kjøpt 3 trackere for kattene. 2 er borte og jeg lurte på om vi trenger å betale for alle tre abonnentene når to er borte? Men nå får jeg ikke svar lenger på mail eller telefonen er ute av drift. Veldig tilfeldig hvor presis den gav posisjon. Den markerte posisjon på en plass, der vi lette med lyd og lys. Dessverre ikke til forventningene,

Kjøpte ny brikke for 1 mnd siden
Kjøpte ny brikke for 1 mnd siden, får ikke koblet den opp til hverken telefon eller nettbrett. Får ikke svar fra kundeservice. Sender i retur og kjøper ny et annet sted. Katten vil gjerne ut snart!

Absolutely atrocious customer service
Absolutely atrocious customer service - quick to initially respond, then unresponsive for weeks, then promises all is fixed, then asks for more info, then does nothing at all. The product itself is OK, but far from the best. The app is hacky and limited. But knowing that customer service is so utterly de-prioritized is a deal killer for me.

Resposta da lildog.com
Det er simpelthen piv ringe support
Det er simpelthen piv ringe support, skramlet virker ikke og man får svar 3 uger efter man har skrevet til support. Men svaret er bare at de er vældig fornøjet over at man har skrevet og så sker der ikke mere.
VIL PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE DU IKKE BRUGE PENGE PÅ LILDOG!!!

smidig lösning
Extremt nöjd med denna produkt som levererades för några dagar sedan. Liten och behändig. Problemfri uppkoppling till min mobil via bluetooth. Man kan styra Lil'Dog via knapptryck i mobilen och sedan få en "live" uppdatering av hundens rörelser på en karta som ser ut som Google maps. Överskådlig historik. Mycket god kontakt med mobilnätverk i mitt område. Mjukvaran (appen och sammansvetsning med enheten) fungerar utmärkt. Mycket intuitivt. Jag är helnöjd!!!

Resposta da lildog.com
Not recommended: failed and customer support takes a very long time to respond
I had problems with the Lildog device since the first day. First it asked me for an update, I did it, but later it asked for an update again, and then things began to go wrong. I contacted the support service and they took almost a week to answer me, plus they didn't solve my problem. They asked me for screenshots, I sent them, and this time they have taken almost a month to answer. In the meantime, the device stopped working, I couldn't restart it, it died. I wrote to the company asking for a refund but they didn't answer. I really don't recommend Lildog.
29th October: I have finally received a full refund and apologies from Lildog, so I have to admit that, although it has taken a long time, they have finally acted as expected.

Resposta da lildog.com
Easy to use and accurate tracking.
We have use this gps tracker for our dog when hiking and climbing mountains in Norway and are really happy to recommend this gps. We could always see where our dog were and the app where we say too use. A gps tracker is a cheap insurance if your dog/cat run away!

Top!!!
Je suis très contente de ce tracker, et le set up est très facile à installer. J’adore le design minimaliste du produit ! Mon chien est très petit (yorkshire) et il n'est pas du tout gêné.

Dårlig kontakt
Virker greit når den virker. Problemet er at den gjør stort sett ikke det. Den har en «Live» funksjon som skal vise posisjon live. Den vil stort sett ikke skru seg på, så da er hele systemet ganske ubrukelig. Har også prøvd å nå support, men det er også ganske vanskelig å komme gjennom der, så når du trenger den, så vil ikke «live»funksjon skru seg og da står man der.

Resposta da lildog.com
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.