Lillemoon Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had een pre order besteld en deze zou eind Juni geleverd worden, dit was ook netjes zo! Super zachte stofjes en heel mooi ingepakt. Ook heel goed geholpen via dm op insta!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tópservice met een hoofdletter 'T'! Wij hadden een bestelling gedaan voor onze kleine, alleen nu bleek het pas rond de uitgerekende datum binnen te komen. We kregen meteen de mogelijkheid om de b... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja para Bebês

Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

216 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

92 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service!

Allereerst: prachtige kleding! Wat ons echter vooral verbaasde, was de uitmuntende service. We hebben onze bestelling meerdere keren moeten wijzigen, en Lillemoon dacht telkens geweldig met ons mee. Alles werd supervriendelijk en keurig afgehandeld. Wij zijn enorm blij met Lillemoon, echt een aanrader!

27 de novembro de 2025

Hi Sharvand,

Wat een ontzettend lieve review! Dit waardeer ik echt enorm!🥹🫶

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en bedankt voor alle leuke bestellingen de afgelopen tijd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prettig advies en super mooie kwaliteit pakje

Enorm vriendelijke eigenaresse die je helemaal adviseert wanneer je een pakje wil bestellen met naam. Ze heeft ons geholpen met het lettetype en de kleur te bepalen. Heel lief en persoonlijk en toen het pakje eenmaal binnen kwam waren we opslag verliefd erop. Bedankt voor de goede service en voor het prachtige pakje

27 de novembro de 2025

Hi Cheyenne,

Ahhh! Wat een mega lieve review. Zo leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestelling. Het was een feestje om het te mogen personaliseren voor jullie. Super fijn dat je tevreden bent met het eindresultaat!🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi cadeautje om te geven

Snelle levering. Mooi verpakt een mooi cadeautje om te geven.

4 de novembro de 2025

Hi Monique,

Bedankt voor je leuke bestelling en je vertrouwen in onze webshop!🤍

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super schattige babypakjes van…

Super schattige babypakjes van kwaliteit, ben er erg blij mee!

2 de novembro de 2025

Hi Sandy,

Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je leuke bestelling. Heel veel plezier ermee!

Super!

Mooie kwaliteit
Goede communicatie
Denken mee bij vragen
Leuk pre-order cadeau

3 de novembro de 2025

Hi Nicole,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en met onze service. Hopelijk tot snel!

Hele mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit, echt een aanrader! ♥️

4 de novembro de 2025

Hi Ghislaine,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. Heel veel plezier ermee!💕

Prachtige

Prachtige, zachte babykleding / accessoires van goede kwaliteit. De service is vriendelijk en betrouwbaar, en de levering netjes en verzorgd.

3 de novembro de 2025

Resposta da Lillemoon

Wat een super lieve review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze met ons te delen en natuurlijk ook bedankt voor je vertrouwen in onze webshop. Hopelijk tot snel weer!🥰

Prachtig / schattig😍

Ondanks het feit dat het langer geduurd heeft met verzending.;Dank voor de goede service en het prachtige pakje/ slofjes...het was het wachten meer dan waard!

16 de outubro de 2025

Resposta da Lillemoon

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de goede service en de kwaliteit van je bestelde items. Heel veel plezier ermee!

Heel tevreden over Lillemoon

Heel tevreden over Lillemoon. Super mooie outfitjes, prachtige stoffen. De levering was bovendien heel snel. Ik had ook een item op hun stories gezien dat nog niet online stond, uit de nieuwe collectie, en die kon ik via een instagram berichtje gewoon al bestellen. Heel fijne ervaring dus. Ik raad Lillemoon zeker aan.

20 de outubro de 2025

Hi Lisa,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review. Heel veel plezier met je leuke aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is erg schattig de kleding

Het is erg schattig de kleding. Duurde wel ruim 2 wk voordat ik het in huis had. En ik vind het best wel prijzig

16 de outubro de 2025

Hi Monique,

Bedankt voor je review! Voorradige items worden dezelfde dag nog verzonden, maar pre order items hebben inderdaad een langere levertijd (dit staat dan aangegeven op de productpagina en in je bevestiging mail).

Heel veel plezier met je leuke aankoop!💕

Snelle service

Fijn om te ervaren dat klandizie hoog in het vaandel staat zoals een goed bedrijf betaamd een bedrijf waar je terug zult komen bedankt voor het snelle handelen !!

13 de outubro de 2025

Hi Sven,

Bedankt voor je lieve review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met je leuke bestelling! Heel veel plezier ermee!☺️

Het wachten waard.

Ik bestelde een Newbornpakje en ben hier heel tevreden van. De levering liet even op zich wachten maar ook hier kreeg ik snel een antwoord en enkele dagen later vond ik het pakketje zorgvuldig in mijn brievenbus.

5 de outubro de 2025

Hi Isabel,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je leuke boxpakje. Je had inderdaad een pre order item besteld zoals vermeld in je bevestiging mail, vandaar dat de levering iets langer op zich liet wachten.

Heel veel plezier met je leuke aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een super mooie babypakjes en goede…

Wat een super mooie babypakjes en goede kwaliteit. Heel erg blij met alle pakjes! Je zal mij vaker terug zien. Liefs Melissa

9 de outubro de 2025

Hi Melissa,

Wat super leuk om te horen! Bedankt voor je lieve review.

Prachtige dikke stoffen

Prachtige dikke stoffen, maten vallen wel allemaal anders. Verder heel blij mee!

1 de outubro de 2025

Hi Daimy,

Bedankt voor je leuke bestelling!

De dikgebreide items vallen inderdaad express iets groter, waardoor je de de mouwen en broekspijpjes wel weer kan omrollen voor een leuke oversized look! Zo kan je kleintje het extra lang dragen. Hoe de items vallen kan je ook terugvinden op de website.

Als ik je nog ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag.

Zo leuk en te schattig!

Zo leuk en te schattig!

29 de setembro de 2025

Hi Tiffanie,

Bedankt voor je lieve review en je té leuke bestelling. Heel veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geweldige kwaliteit en super service…

Geweldige kwaliteit en super mooie pakjes!
Ik had een setje besteld voor de doopdienst van onze dochter. Door leverproblemen kwam deze te laat. Kosteloos en met spoed heeft ze een nieuwe verzonden. Heel meedenkend en fijn! ❤️

Klein puntje; de setjes vielen wel vrij groot. Goed om tijdens bestellen rekening mee te houden. Doet niet af voor de kleren verder

2 de janeiro de 2025

Hi Jolande,

Bedankt voor je leuke bestelling! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van dit lieve setje!

Prachtige items

Prachtige items! Verzending duurde wel iets langer maar het was het wachten waard.

Ik kan niet wachten om ons kindje in dit geboorte pakje te zien🩷 dankjulliewel

12 de agosto de 2025

Hi Dominique,

Door vertraging bij Post NL kan een verzending soms inderdaad iets langer duren dan de gebruikelijke 1-2 dagen levering. Wel heel fijn om te horen dat het het wachten waard was. Heel veel plezier ermee!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De vraag of ze met post NL contact op…

De vraag of ze met post NL contact op wilde nemen omdat mijn pakketje niet werd geleverd hebben ze meteen opgepakt en binnen 2 dagen was het pakketje er...

28 de agosto de 2025

Hi Noëlle,

Heel fijn dat wij je hebben kunnen helpen omtrent je vermiste pakketje. Heel veel plezier ermee!💕