Ik had een pre order besteld en deze zou eind Juni geleverd worden, dit was ook netjes zo! Super zachte stofjes en heel mooi ingepakt. Ook heel goed geholpen via dm op insta!
Veja o que dizem as avaliações
Ik kan het blijven herhalen maar het is gewoon echt zo! De zoveelste bestelling alweer en elke keer ben ik zo blij met mijn aankoop. Helemaal verliefd op het mooie lichtblauwe boxpakje, waarvan ik... Ver mais
Wij zijn echt fan van Lillemoon 🤍 De kleding is zó ontzettend lief, met oog voor detail en van prachtige kwaliteit. Het is echt even iets anders dan andere babykleding, echt uniek! Daarnaast is de... Ver mais
Tópservice met een hoofdletter 'T'! Wij hadden een bestelling gedaan voor onze kleine, alleen nu bleek het pas rond de uitgerekende datum binnen te komen. We kregen meteen de mogelijkheid om de b... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij www.lillemoon.nl shop je dé leukste musthaves voor jouw baby en kids! In onze collectie ontdek je kleding en accessoires die perfect het principe van 'tijdloze alledaagsheid' uitdragen. We kiezen bewust voor natuurlijke, zachte materialen die comfort garanderen, zonder in te leveren op stijl. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen, rekening houdend met de gevoelige huid van baby's. Al onze items zijn vrij van schadelijke stoffen en gemaakt met liefde. We streven ernaar om alleen de hoogste kwaliteit merken aan te bieden die aansluiten bij onze principes. Veel van de merken die we aanbieden zijn ‘small mom-owned’ bedrijven, wat ons assortiment uniek en persoonlijk maakt. Bij Lillemoon zetten we ons in voor een inspirerende en liefdevolle winkelervaring. We hopen dat onze producten niet alleen voldoen aan de behoeften van je kleintjes, maar ook een beetje (of heel veel) vreugde toevoegen aan de dagelijkse momenten van het ouderschap. Stap binnen in onze wereld en laat je inspireren door de collectie van Lillemoon.
Informações de contato
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Top service!
Allereerst: prachtige kleding! Wat ons echter vooral verbaasde, was de uitmuntende service. We hebben onze bestelling meerdere keren moeten wijzigen, en Lillemoon dacht telkens geweldig met ons mee. Alles werd supervriendelijk en keurig afgehandeld. Wij zijn enorm blij met Lillemoon, echt een aanrader!

Resposta da Lillemoon
Prettig advies en super mooie kwaliteit pakje
Enorm vriendelijke eigenaresse die je helemaal adviseert wanneer je een pakje wil bestellen met naam. Ze heeft ons geholpen met het lettetype en de kleur te bepalen. Heel lief en persoonlijk en toen het pakje eenmaal binnen kwam waren we opslag verliefd erop. Bedankt voor de goede service en voor het prachtige pakje

Resposta da Lillemoon
Mooi cadeautje om te geven
Snelle levering. Mooi verpakt een mooi cadeautje om te geven.

Resposta da Lillemoon
Super schattige babypakjes van…
Super schattige babypakjes van kwaliteit, ben er erg blij mee!

Super!
Mooie kwaliteit
Goede communicatie
Denken mee bij vragen
Leuk pre-order cadeau

Hele mooie kwaliteit
Hele mooie kwaliteit, echt een aanrader! ♥️

Prachtige
Prachtige, zachte babykleding / accessoires van goede kwaliteit. De service is vriendelijk en betrouwbaar, en de levering netjes en verzorgd.

Prachtig / schattig😍
Ondanks het feit dat het langer geduurd heeft met verzending.;Dank voor de goede service en het prachtige pakje/ slofjes...het was het wachten meer dan waard!

Heel tevreden over Lillemoon
Heel tevreden over Lillemoon. Super mooie outfitjes, prachtige stoffen. De levering was bovendien heel snel. Ik had ook een item op hun stories gezien dat nog niet online stond, uit de nieuwe collectie, en die kon ik via een instagram berichtje gewoon al bestellen. Heel fijne ervaring dus. Ik raad Lillemoon zeker aan.

Resposta da Lillemoon
Het is erg schattig de kleding
Het is erg schattig de kleding. Duurde wel ruim 2 wk voordat ik het in huis had. En ik vind het best wel prijzig

Snelle service
Fijn om te ervaren dat klandizie hoog in het vaandel staat zoals een goed bedrijf betaamd een bedrijf waar je terug zult komen bedankt voor het snelle handelen !!

Het wachten waard.
Ik bestelde een Newbornpakje en ben hier heel tevreden van. De levering liet even op zich wachten maar ook hier kreeg ik snel een antwoord en enkele dagen later vond ik het pakketje zorgvuldig in mijn brievenbus.

Resposta da Lillemoon
Wat een super mooie babypakjes en goede…
Wat een super mooie babypakjes en goede kwaliteit. Heel erg blij met alle pakjes! Je zal mij vaker terug zien. Liefs Melissa

Prachtige dikke stoffen
Prachtige dikke stoffen, maten vallen wel allemaal anders. Verder heel blij mee!

Resposta da Lillemoon
Geweldige kwaliteit en super service…
Geweldige kwaliteit en super mooie pakjes!
Ik had een setje besteld voor de doopdienst van onze dochter. Door leverproblemen kwam deze te laat. Kosteloos en met spoed heeft ze een nieuwe verzonden. Heel meedenkend en fijn! ❤️
Klein puntje; de setjes vielen wel vrij groot. Goed om tijdens bestellen rekening mee te houden. Doet niet af voor de kleren verder

Prachtige items
Prachtige items! Verzending duurde wel iets langer maar het was het wachten waard.
Ik kan niet wachten om ons kindje in dit geboorte pakje te zien🩷 dankjulliewel

Resposta da Lillemoon
De vraag of ze met post NL contact op…
De vraag of ze met post NL contact op wilde nemen omdat mijn pakketje niet werd geleverd hebben ze meteen opgepakt en binnen 2 dagen was het pakketje er...

Resposta da Lillemoon
Superleuke schattige kleertjes en…
Superleuke schattige kleertjes en snelle levering