Lindberg Tandlægeklinik Avaliações 164

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en helt perfekt oplevelse. Jeg fik fjernet 2 visdomstænder og alt gik helt perfekt. Alt personale var så flinke og hjælpsomme. Vil klart anbefale denne tandlæge:).

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er altid dejligt at besøge klinikken - blive mødt af et smil i receptionen og være i trygge hænder hos de kompetente behandlere. Kan ABSOLUT anbefales

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Thanks to Saran and his painless treatments, his big smile, and his total understanding of patients who are terrified of dentists. Overall, I’ve never experienced friendlier staff. Today, my wi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik i dag fjernet i visdomstand i underkæben hos tandlæge Jacob. Det var en rigtig god oplevelse, trods det aldrig er rart at få fjernet en tand. Han tog sig god tid at forklare indgrebet og fjer... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista

Escrito pela empresa

Lindberg Tandlægeklinik er en topmoderne tandlægeklinik i Risskov, som gør en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet. Vi benytter udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr så vi altid sikre den bedste behandling. Vi ved også, at prisen for mange spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Vi kan derfor altid garantere en fair pris – faktisk så god, at vi er blandt de billigste tandlæger i Aarhus.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde en rigtig god oplevelse

Havde en rigtig god oplevelse, på trods af jeg skulle have fjernet 2 visdomstænder.
Det gjorde slet ikke ondt, som jeg også var blevet garanteret. Og det tog kun ca 7 minutter i det hele. Jeg fik musik i ørene og havde en hånd på min skulder under hele forløbet. Det var meget beroligende.
Der er en rigtig god atmosfære og alle medarbejdere er meget kompetente og super søde.
Kan kun anbefale Lindberg Tandlægeklinik! 5 store stjerner herfra:)

17 de setembro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre :) Tusind tak for din anbefaling :)

God oplevelse

God oplevelse. Dejligt med vejledning undervejs og en støttende hånd. Det skaber tryghed i sådanne situationer :-)

11 de setembro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Tak for anmeldelsen :)

Meget tilfreds

Det har være den bedste oplevelse jeg har fået. Især efter tre år med en kamp fra en anden tandtekniker, kan jeg kun varmt anbefale Lindberg tandlægeklinik.
Af hjertet takker jeg jer mange gange.

30 de agosto de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Selv tak! Hvor er det dejligt at høre :) Mange tak for din anmeldelse :)

Kureret for tandlægeskræk!!

Utroligt søde og anerkendende tandlæger og medarbejdere, der er lyttende og tager sig god tid.
Kom med svær og mangeårig tandlægeskræk som er blevet vendt til positive oplevelser.
Stor ros og anbefaling herfra!

21 de agosto de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anmeldelse - tusind tak for den :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og venlig personale

Normalt hader jeg at gå til tandlægen, en kombination mellem alt det der bliver proppet ned i ens mund, af udstyr og tandlægens egne finger, men de gange jeg har været oppe ved Lindberg Tandlægeklinik har været rigtig godt

20 de agosto de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Mange tak for din anmeldelse :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft tandlæge skræk i flere år……

Jeg har haft tandlæge skræk i flere år… idag valgte jeg at skifte tandlæge og det er en af de bedste beslutninger i mit liv.
Ville ønske jeg kunne trykke 10 stjerner herinde! Virkelig professionelt personale. De var rolige, dygtige og lyttende.
Kan klart anbefales!

16 de agosto de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Fantastisk! Hvor er det dejligt at høre!! Tak :)

tandudtrækning

Meget nervøs for en tandudtrækning
Tandlæge og assistent formår at skabe ro og tryghed og gennemføre med største kompetencer en smertefri behandling.
De største roser skal de ha

16 de agosto de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak! Dejligt at du havde en god oplevelse :)

Smertefri tandudtrækning

Jeg fik trukket en stor kindtand ud, der var knækket af. Havde frygtet en pinefuld og voldsom udtrækning men jeg mærkede intet - som i overhovedet intet og var fuldstændig overrasket over at tanden var fjernet. Super oplevelse!

30 de julho de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for anmeldelsen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel klinik med fagligt kompetente behandlere

Klinikken tager meget venligt og omsorgsfuldt imod patienterne, og det er med til at give ro og tryghed. Klinikkens personale og tandlæge Jacob Lindberg er yderst professionelle og fagligt kompetente. Behandling og vejledning er perfekt. Vibeke, 3. Juli

3 de julho de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for de søde ord - dem er vi utrolig glade for :)

God oplevelse

At skulle have fjernet hele to visdomstænder er en voldsom tanke, når et tandlægebesøg ikke hører til favoritaktiviteter. Det er helt urimeligt dyrt og hvad værre er, det kan medføre at skulle stikkes i munden. Det gik over al forventning og var stort set smertefrit. Og så er tandlægen og hans assistent ved besøget, helt utroligt søde og omsorgsfulde overfor den nervøse patient (mig). Så alt i alt en god oplevelse trods alt. Blev tilmed dagen efter ringet op af sekretæren for at høre om jeg var okay. Var dog ikke hjemme, men hørte beskeden på telefonsvareren. Virkelig omsorgsfuldt at alle er involveret i at oplevelsen skal være god. Tak! Vi ses igen

3 de julho de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse! Mange tak for anmeldelsen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik super bagehagelig oplevelse og…

Jeg fik super bagehagelig oplevelse og er helt tilfreds. Jeg kommer igen.

Klinikken kan varmt anbefales til andre

10 de junho de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for din anbefaling, den er vi meget glade for :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min mand var ude i vericentret ved…

Min mand var ude i vericentret ved tandlæge Lindbergh.det var så god en oplevelse for .han har så meget tandlæge skræk og så dybe rødder så han var rigtig bange men han mærkede intet på 10 minutter var 2 tænder rykket ud og intet problem efterfølgende. Tusind tak lindberg

4 de junho de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anmeldelsen :)

Bedste oplevelse hos en tandlæge - Visdomstænder

Kan nemt anbefale at have tandlæge hos Lindberg.

Smertefrit og hurtig forløb hos Lindberg i form af at få trukket visdomstænder ud. Ringer også til dig dagen efter for at høre om der er opstået problemer!

Altid søde og flinke samt meget hjælpsomme med spørgsmål. Studierabat på udvalgte behandlinger.

7 de março de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for anbefalingen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utrolig behagelig, moderne og professionel klink

Man skulle ikke lige tro det ved første øjekast, men ovenpå nuværende Rema 1000 ved Vericenteret, finder man Lindberg Tandlægeklinik, og det er en utrolig behagelig og moderne klinik med meget rart personale. Det har været min faste tandlæge i en årrække, og jeg har altid været glad for at komme der. Senest har jeg fået fjernet visdomstænder uden nogle smerter under indgrebet, og det er blevet gjort på bedste professionelle vis, med god kommunikation imens. Jeg kan klart anbefale klinikken :)

11 de março de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for anbefalingen :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har levet med tands skræk i mange år

Har levet med tands skræk i mange år , og må tilstå der har været mange bekymring og uro med mange tåre !
Men nu har jeg prøvet og gå til tandlæge uden tår i en alder på 66 år ! 😁

20 de fevereiro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anmeldelse - hvor er det bare godt at høre :) Mange tak!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det bedste jeg har gjort for mig selv…

Det bedste jeg har gjort for mig selv var at skifte til Lindbergtand da jeg har tandlægeskræk.

Den service og behandling jeg har fået hos dem er svær at sætte ord på,
Jakob og marianne og deres søde personale gør at jeg nu på ingen måde frygter at gå til tandlæge.

Søde, imødekommende og lyttende så kæmpe anbefaling fra mig.

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Sikke en dejlig anbefaling :) Tusind tak for den! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig dejlig og helt smertefri…

Virkelig dejlig og helt smertefri behandling. Var skrækslagen da mine tideliger erfaring med rodbehandling hos anden tandlæge var smertefuld.
Det er næsten værre at få lavet et hul i tanden.
Har nu været patient hos Lindberg nogle år og Jacob er bare fantastisk lige som resten af personalet. De forstår at skabe den ro og omsorg jeg har brug for pga af tandlæge skræk.
Jacob har næsten kureret min tandlægeskræk.

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Tusind tak for den dejlige anmeldelse! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service ud over det sædvanlige

Har fået opereret min ene visdomstand ud hos Jacob, hvilket var en virkelig god oplevelse. Virkelig god information omkring hele forløbet både før, under og efter - service ud over det sædvanlige!! 🙏🏻

8 de fevereiro de 2024

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik

Mange tak for anmeldelsen :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais