Jeg havde en helt perfekt oplevelse. Jeg fik fjernet 2 visdomstænder og alt gik helt perfekt. Alt personale var så flinke og hjælpsomme. Vil klart anbefale denne tandlæge:).
Veja o que dizem as avaliações
Det er altid dejligt at besøge klinikken - blive mødt af et smil i receptionen og være i trygge hænder hos de kompetente behandlere. Kan ABSOLUT anbefales
A empresa respondeu
Thanks to Saran and his painless treatments, his big smile, and his total understanding of patients who are terrified of dentists. Overall, I’ve never experienced friendlier staff. Today, my wi... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik i dag fjernet i visdomstand i underkæben hos tandlæge Jacob. Det var en rigtig god oplevelse, trods det aldrig er rart at få fjernet en tand. Han tog sig god tid at forklare indgrebet og fjer... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Lindberg Tandlægeklinik er en topmoderne tandlægeklinik i Risskov, som gør en dyd ud af, at levere tandlægearbejde af meget høj kvalitet. Vi benytter udelukkende danske teknikere og har altid det nyeste og bedste udstyr så vi altid sikre den bedste behandling. Vi ved også, at prisen for mange spiller en faktor, når man skal vælge tandlæge. Vi kan derfor altid garantere en fair pris – faktisk så god, at vi er blandt de billigste tandlæger i Aarhus.
Informações de contato
Frijsenborgvej 3L, 1.1, 8240, Risskov, Dinamarca
- info@lindbergtand.dk
- lindbergtand.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid en fornøjelse at komme hos jer
Altid en fornøjelse at komme hos jer, selv om tanden skulle strækkes ud. Jeg føler mig fuldstændig tryg og i gode hænder , trods tidligere tandlæge skræk. I er profesionelle og empatiske og rolige.
Kan kun anbefale din klinik Lindberg.

5 stjerner mod Jacob og klinikken
5 stjerner mod Jacob og klinikken!
Fra første gang jeg besøgte klinikken, har jeg følt mig tryg! Høj faglighed i en kombination med grundighed og imødekommenhed. Jeg fik en vejledning fra start der gjorde, at jeg gik fra at være fortvivlet ny klient, til i dag være så taknemlig for jeg fandt Jacob og hans team!
Klinikkens holdning til at være ærlige og være lyttende, gør at jeg i dag har det smil jeg savnede.
Alt fra stemmen i telefonen, til smilet når man kommer og til man ligger i stolen fungerer!
Tak til hele teamet og de 5 flotte stjerner kommer her jeres vej ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meget behagelig oplevelse

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Jeg var tryg og fik en super behandling…
Jeg var tryg og fik en super behandling hos Lindberg.

Behagelig oplevelse
Effektiv og tryg behandling.
Venligt og imødekommende personale + god kommunikation.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Virkelig god og behagelig oplevelse
Virkelig god oplevelse og behageligt personale og behandlere.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Professionel behandling i alt fra…
Professionel behandling i alt fra tandrensning til kirurgisk indgreb.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Fantastisk oplevelse. kompliceret fjernelse af visdoms tænder i undermund
Fantastisk oplevelse.
Behjælpelig, venlig, smilende, profesionelle og helt igennem glade mennesker. Her føler man sig i den grad velkommen.
Har følt mig velkommen igennem hele forløbet. Blev mødt af smil og barmhjertige mennesker. Jacob var en kæmper booster af mit humør, hans overtrumfet barmhjertighed og venlighed, har jeg ærligt ikke mødt andre steder. Han var en kæmpe hjælp under hele forløbet. Fra start til slut. Efter operationen fik jeg behov for at stille spørgsmål, her havde Jacob allerede givet mig hans nummer efter operationen, hvor jeg kunne ringe “dag og nat”. Dette var en kæmpe hjælp dagen efter operationen; lørdag aften havde jeg hævet en smule (meget normalt for operationer) og derfor havde jeg nogle gængse spørgsmål. Her blev jeg mødt af en lige så venlig og behjælpelig kvinde(hans kone :)) ) som blot informeret mig, at Jacob snart ville være hjemme og ringe så snart han kunne. Derefter blev jeg ringet op af Jacob 5-10 minutter efter. her var han igen behjælpelig, omsorgsfuld og glad.
Jacob er en bogstaveligtalt ufattelig glad, smilende og omsorgsfuld individ. Hvor man altid føler sig hjulpet og velkommen. Kan ikke anbefale ham nok.

Vildt søde tandlæger
Vildt søde tandlæger. De var tålmodige, omsorgsfulde, hjælpsomme og havde humor som gjorde hele oplevelsen lidt lettere. De havde tydeligvis også styr på hvad de lavede, de svarede ærligt på mine spørgsmål og de tog mig seriøst som ung kvinde, hvilket ikke er typisk at møde i sundhedsystemet. Så det gør bare den lidt længere cykeltur det hele værd.

Altid venlige og kompetente

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Lindberg tandlægeklinik er et særligt…
Lindberg tandlægeklinik er et særligt sted. Det er nemt at komme i kontakt med klinikken, og man bliver mødt med stor venlighed og vejledning. Fra første samtale føler man sig i trygge hænder. Ved ankomst til klinikken oplever man præcis det samme som ved første ”møde” i telefonen. Vi blev mødt med stor venlighed og kompetence i receptionen, og blev vist ind til behandling. Med en misfarvet løs fortand var der en bekymring, for besøget. En dygtig tandlæge og assistent fik styr på tanden og det føles meget trygt at være i tandlægestolen selvom det var en stor tandskade. Vi gik derfra med en god oplevelse og en rigtig fin tand.
Vi giver Lindberg de bedste anbefalinger med på vejen.
Julie Scaglione og Lone Mathiesen

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
This is a fantastic dental clinic...
This is a fantastic dental clinic if you are a foreigner in Aarhus. Everyone speaks English well and greeted me with a smile. After having a horrible experience with a dentist at Godt Smil Tandlægerne Risskov, I looked for an alternative. I did not choose Lindberg at first, because it looked luxurious on the website and I thought it might be expensive but it is NOT. Jacob is a fantastic dentist and the whole examination and cleaning process was painless and smooth. Great service. Welcoming staff. I highly recommend this place!

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
God service. personalet er venligt, altid et smil. Ingen ventetid. Mit første besøg havde jeg to nye tandimplantat. No discomfort, alt gik godt. Jeg anbefaler Lindberg Tandlæge meget varmt.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
I had a surgery of a wisdom tooth and…
I had a surgery of a wisdom tooth and It was amazing. I used to go to dentists in my country who are also professional, but It was nothing compared to staff here, the staff is amazing and the surgery was completely painless. Definitely recomend this dentist to anyone.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Det rigtigt godt sted at komme!.
Det rigtigt godt sted at komme!.
Behagelige tandlæger og assistener.
Tydeligt de arbejder i teams og har et godt arbejdsmiljø.
Meget grundige og professionelle omkring opgaverne.

Super Tandlæge!
Super Tandlæge!
Der er helt styr på tingene hos klinikken. Behandlerne er rare, professionelle og yderst kompetente. Jeg føler altid at jeg er i trygge hænder. Har kun haft gode oplevelser og kan varmt anbefale dem.

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Jeg fik opereret en visdomstand ud i…
Jeg fik opereret en visdomstand ud i overmunden, og har en del erfaringer fra andre tandlæger, og må sige at dette suverænt er den bedste oplevelse jeg har haft hos en tandlæge. Jacob og resten af personalet er meget behagelige og kompetente. Kan kun anbefale!

Kompetente behandlere
Det er vigtigt for mig, at jeg bliver behandlet af dygtige kompetente mennesker, som hele tiden dygtiggøre sig og benytter sig af den nyeste teknologi.
Jeg oplever altid smil og stor forståelse og venlighed.
Jeg køre gerne langt, da tilliden til dygtige behandleren betyder meget for mig.
Jeg kan varmt anbefale Lindberg Tandlægeklinik

Resposta da Lindberg Tandlægeklinik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.