Vi er kommet gennem flere år med vores forskellige dyr: kaniner, kat og senest vores hund. Vi føler os velkommen med vores dyr i fokus ved første øjeblik og det er yderst profesionelle behandling.... Ver mais
A empresa respondeu
Hej Har netop haft min hud hos dyrlæge pga hudirritation hos Lindevang dyreklink og det var en meget dyr fornøjelse. Dyrlægen kigger på min - fortager et udskrap og mikroskopi - uden at blive kl... Ver mais
Fik en akuttid den 5 juni (Grundlovsdagen). Dyrlægen kom specielt ind og brugt to timer (med grundig undersøgelser) på at behandle min kat. Kæmpe tålmodighed og kærlighed til katten/dyr generelt. På... Ver mais
A empresa respondeu
Rebekka er en fremragende dyrlæge, som også altid giver sig god tid til at behandle vores hund.
Peter Bangs Vej 40, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
vores kat blev steriliseret og chippet
yderst tilfreds med service fra start til slut
alt var som aftalt og yderst professionel personale
lige fra bookning til aflevering og udførelse samt afhentning og forklaring ang. hvad der er sket
og div bivirkninger og hvad vi skulle være opmærksom på
vil helt klart anbefale dette sted til mange andre
og vende tilbage med flere dyr

Resposta da Lindevang Dyreklinik
Jeg må desværre tilslutte mig de øvrige anmeldelser om ekstremt dyre undersøgelser uden indikation. Jeg var den 4. september 2025 inde på klinikken sammen med min voksne datter og hendes hundehvalp på 3 måneder, som hun var bange for kunne have blærebetændelse, fordi den tissede lidt mere end normalt. Hun ville derfor gerne have taget en urintest på den. Uden nærmere information om indikation eller pris blev det tilkendegivet fra klinikken: "Vi tager lige en blodprøve nu". Dyrlægen var ikke selv til stede, da en ung kvinde tilkendegav dette og derefter tog blodprøven. Dyrlægen havde forinden tilset hunden og nævnt flere muligheder, som måske kunne foretages på sigt, hvis urinprøven ikke viste noget, men intet konkret her og nu. Prisen for blodprøven viste sig at være 3.635 kr.! Der kom intet ud af testen, bortset fra at dyrlægen mente, at den kunne tyde på, at hvalpen havde orm - som de så også gerne ville tjekke den for. Den samlede pris for konsultationen, hvis vi også ville have en urintest og afføringstest, ville blive 4.888 kr., hvorfor vi takkede nej til yderligere. Der er tale om en glad og frisk hundehvalp, som spiste godt, havde normal afføring og var feberfri, hvorfor der efter min opfattelse ingen som helst indikation var for en så omfattende blodprøvetest, som vi heller ikke havde bedt om eller var bekendt med, at klinikken ville foretage. I en efterfølgende dialog har klinikken oplyst, at de mente, at der var grundlag for blodprøven, fordi de syntes, at hvalpen så "lidt tynd" ud. Det kan undre, at de i så fald ikke spurgte ind til, hvor meget mad hvalpen fik at spise, da jeg direkte gav udtryk for bekymring for, om den ration, hvalpen fik, var stor nok, og at det måske var fordi, den var sulten, at den var begyndt at drikke lidt mere vand. Dertil kommer, at det i konsultationen blev konstateret, at hvalpen havde taget 200 gram på siden sidste konsultation - på samme klinik ifm. vaccine og hvor klinikken ikke havde fundet anledning til bekymring - hvilket ifølge det oplyste var indenfor normalen. Hvalpen var derudover blevet undersøgt af en dyrlæge i Silkeborg, før min datter købte den, som havde sagt god for dens tilstand, hvilket også blev nævnt overfor dyrlægen i forbindelse med konsultationen. Efter hvalpen er begyndt at få en lidt større portion mad, har den allerede taget lidt på - og har tydeligvis heller ikke blærebetændelse, som vi jo så aldrig fik den testet for.

Resposta da Lindevang Dyreklinik
Emma udviste stor professionalisme og samtidig en varm og empatisk tilgang, der betød meget for både os og vores kat. Hun skabte tryghed i en svær situation, og vi er meget taknemmelige for hendes indsats.
En fornøjelse at komme hos Jer.
Olga og Emilie var virkelig søde samt kærlige og jeg følte mig meget tryg ved at efterlade min lille kat hos dem. De fandt ud af hvad der var galt og gennem deres rådgivning har min lille kat fået det godt igen.
Mange tak :)
KH Alan og Figaro
Hver gang man kommer ned i klinikken så venter man minimum 10-20 min på at komme til. Sidst jeg kom var der ingen der tog imod mig eller sagde hej. Jeg sad i 15 min og ventede med en meget nervøs hund som er bange for dyrlæger. Jeg har følelsen af at de bruger langt mere tid foran computeren end de gør på patienter. Jeg spørger dem om de har set at jeg er her og at jeg havde tid for 15 min siden, hvortil hun svarer at jeg skal komme tilbage om 15 min. Vi kommer så ind efter 30 minutters ventetid, og der får min hund et sundhedstjek uden at dyrlægen siger noget som helst til mig. Jeg skal selv spørge ind til diverse ting og der bliver svaret meget kort. Dette er ikke første gang at vi har den oplevelse, og jeg måtte finde en anden dyrlæge efterfølgende fordi jeg ikke følte at hun tjekkede min hund som hun burde. Jeg stod tilbage uden at vide hvordan min hund har det. Jeg kender flere som har haft dårlige oplevelser i klinikken og hvis man elsker sit dyr, så vil jeg anbefale en anden klinik
Olga har været dyrlæge for min 15 år gamle kat Chili igennem de sidste ca. 10 år. Så jeg har været en del i klinikken. Med tiden har jeg fået kæmpe respekt for Olga, men også for de øvrige dyrlæger og assistenter, der arbejder der. Olga er venlig og ordentlig. Når man lige skal lære Olga at kende, handler det om, at hun ikke bare snakker for at snakke, eller taler én efter munden. Hun er dybt professionel og fokuseret, og man kan være sikker på, at ens dyr får den bedste behandling. Hun laver de nødvendige forundersøgelser, såsom blodprøver, mm, før hun stiller diagnosen. I mit tilfælde har hendes diagnoser hver gang ramt plet.
Senest handler det om, at Chili på sine gamle dage har fået en tandkødssygdom, som ud over smerter i munden forårsagede en bihulebetændelse . Olga har i den forbindelse lavet nogle meget vanskelige og langtrukne tandoperationer og rodbehandlinger, som alle er gået over al forventning.
På et tidspunkt nøs han overdrevet meget og og led virkelig under det. Olga foreslog mig at prøve med at undgå kyllingekød, da han kunne have udviklet en allergi overfor fibrene i fjerkræ. Efter 5 dage uden kyllingekød forsvandt allergien fuldstændig, og jeg fik min gode gamle glade kat igen.
Jeg har de senere år troet et par gange, at der måske ikke var så længe til, at min kat skulle have fred, men efter to omgange tandudtrækninger har han genvundet sit gamle legesyge og kælne sind.
Man siger, at en kat har ni liv, men det har den kun, hvis man har en dygtig dyrlæge. Og det er Olga. Jeg har ikke lagt skjul på, at jeg er dybt imponeret over hendes høje faglighed. Og naturligvis dybt taknemmelig.
Det var fredag og min dygtige dyrlæge på Frederiksberg Alle havde lukket men Lindevang dyreklinik var åben. Jeg ville have Charlie checket fordi han opførte sig underligt, hængende hale, ly under sofaen, spiste og drak ikke.
I stedet for at undersøge ham grundigt med temperatur og andre indikationer, så valgte Olga med det samme at tage blodprøve med diverse komplicerede tests. Hvad var indikationen for dette??
Måske en regning på 3.750 kr😠

Resposta da Lindevang Dyreklinik
Min hund skulle have lavet en kemisk kasteration og vi valgte Lindevang Dyreklinik efter vores første besøg til negleklip hos en utroligt sød og imødekommende dyrlæge/veterinærsygeplejerske hos klinikken. Andet besøg var dog knap så god en oplevelse. Dyrlægen hilste ikke og introducerede ikke sig selv, og hun talte knap nok under behandlingen. Da min hund skal have indsprøjtningen begynder han at vride sig allerede inden dyrlægen stikker ham, og mens kanylen sidder i nakken på ham bliver han meget utryg og vrider sig løst af mit greb. Dyrlægen beder mig holde hans hovede, hvilket jeg forsøger at gøre. Min hund får dog hurtigt vredet hovedet fri, og dyrlægen vrisser strengt “jeg bad dig holde fast i hans hovede!”. Kanylen ender med at falde ud, og min hund bløder fra nakken. Dyrlægen finder en mundkurv frem og til trods for at min hund er meget forskrækket, skynder hun sig at få mast mundkurven ned over hovedet på ham. Jeg bliver igen bedt om at holde fast og det lykkes at få givet indsprøjtningen. Vi går ud af lokalet og dyrlægen forlader os uden at sige farvel eller give nogen form for information, og jeg bliver bare bedt om betaling af en anden kvinde der sidder bag disken.
Jeg synes, at det var en utroligt utryg oplevelse, og jeg har aldrig oplevet så mangelfuld behandling. Derudover synes jeg at det er under AL kritik at vrisse af folk på den måde. Da dyrlægen opdagede at min hund var utryg og begyndte at spjætte burde hun have bedt en kollega om hjælp. Det er en virkelig ærgerlig oplevelse, da den første dyrlæge vi var hos var utroligt rar. Vi kommer ikke tilbage på klinikken og jeg vil absolut ikke anbefale den.

Resposta da Lindevang Dyreklinik
Olga er en dygtig og empatisk dyrlæge jeg og min kat Monster Mus føler os trygge i hendes hænder ;) Olga hjalp da andre dyrlæger bare mente at katten skulle aflives grundet mellemkøds brok. Katten er okay og ejer kommer meget gerne igen trods det tager næsten 3 timer hver vej. Opereret D.25.09.23 til tjek igen D.02.10.23 hvor alt så godt ud. God oplevelse.
Olga er en dygtig og empatisk dyrlæge og vi og vores hund Pablo føler os trygge i hendes hænder ;)
Kan ikke give nok ros til Olga og hendes dygtige og altid venlige personale. Med sådan en faglig og dygtig dyrlæge som Olga vil jeg altid vælge Lindevangs dyreklinik til mine undulater som altid har fået en fantastisk behandling. 🐣🐣🐣🐣🐣
I er altid søde og hjælpsomme når jeg kommer forbi med Balder, han har fået lavet mange undersøgelser og kontroller og en enkelt operation hos jer, altid dygtige til at forklare og vejlede.
Har igennem de sidste 10 år benytte mig af Lindevang Dyreklinik, med jævne mellemrum, og har været tilfreds med både pris og behandling.
Søde dedikerede mennesker i en trist situation. Måtte sige farvel til min lille soulmade Manse som er kommet i klinikken i flere år. Vil aldrig bruge en anden dyrlæge når jeg forhåbentligt en dag finder en ny lille ven.
Mandag d. 27/2 var jeg forbi for at få tjekket min kat for øjenbetændelse.
Svaret var klart: han havde et stort sår på hornhinden. Jeg skulle give ham øjendråber samt smertestillende og komme igen fredag til kontrol (idag)
Regningen blev lige knap 1600 kr for at få tilset hans øje og medicinen dertil. Størstedelen af regningen var en sundhedsundersøgelse hvilket jeg tænke var indlysende. Men jeg havde ydermere betalt lige knap 400 kr for at de skulle foretage en “test” af øjet.
Testen gik ud på at JEG holder min kat og JEG holder hans øje åbent alt imens dyrlægen drypper EN dråbe gul farve i øjet for at kigge på øjet med farve i og konstatere såret.
Jeg betalte og tænkte det er hvad det er.
Idag d. 3/3 har jeg været til kontrol.
Endnu en gang føler jeg mig berøvet. Regningen for idag lyder på lige knap 900 kr.
På kvittering står der at jeg har betalt for kontrol af min kats øje. Samt endnu en test af øjet. Jeg var målløs og bad dyrlægen forklarer mig hvorfor jeg skulle betale for både kontrol og en test. De vidste jo hvad de skulle kontrollere så hvorfor er kontrollen ikke at bruge den skide ene dråbe farve i øjet??
På 5 dage har de fået mig til at hoste op med knap 2600 kr for hvad?
For at sende mig til en øjenkirurg på mandag som sikkert koster det dobbelte??
Jeg er ligeglad med prisen jeg skal give for at min kat får det bedre såfremt jeg ikke skal stå tilbage med en følelse af tyveri bagefter.
Føj siger jeg bare!

Resposta da Lindevang Dyreklinik
Var igår på dyreklinikken med en akut tid,da min hund kastede op og intet havde spist i 3 dage.
De undersøgte hjerte og sagde at det var fint.
Herefter blev der taget blodprøver/ultalydsscanning og
konstanteret at hendes sukker var for højt samt hendes nyrefunktion stærkt kritiksabel.
Fik så at vide af dyrlægen,at hvis det var hendes hund ville hun lade den indlægge grundet tallene fra prøven.
jeg fik så adressen på dyrehospitalet og hentede så min bil.Da jeg kom ind for at hente hunden var de igang med at give ilt,hvor de sagde at hun havde godt af det.
Kørte så mod hospitalet(15 min) ved ankomsten var hun død.Hospitalets dør lukkede kl. 16,så jeg ringede på,men ingen kontakt.
Herefter ringede jeg til klinikken,som sagde at det kunne ske efter tallene fra blodpøven.
Hvor.for tilbød man ikke aflivning i stedet for at give falske håbJeg har mistet min bedste kammerat.
hun er kommet hjem og begravet på hendes ynglingssted.Prisen for det hele som førte sorg i vores hjem var 5285,-
Man kunne have sparet os og hunden for masse smerte.
Super søde. Da vores egen dyrelæge havde lukket, gik vi forbi da vores hund havde fået et sår, som skulle kigges på. Selvom de ikke havde nogen tider pt. brugte de alligevel tid på at tilse ham med det samme. Kan kun anbefales.
Olga er den mest grundige dyrelæge vi nogensinde har mødt. Hun reddede vores hund Lykke igennem ekstrem grundighed med blodprøver og gjorde at vi fik 5 år mere med hende. Vores hund elskede hende og følte sig virkelig tryg ved hende, hvilket er vigtigt for os. Hun logrede og løb hen til hende hver gang hun så hende. Vi kommer ALDRIG til at bruge en anden dyrelæge på trods af at der er 40 minutters kørsel derind for os.
Hun kan noget med min undulat.
De fleste, hvis ikke alle besøger Lindevang Dyreklinik fordi de har en syg hund eller kat.
Jeg har en 5 år gammel undulat hvis næb og klør skal files og klippes korte med 2-4 måneders mellemrum.
Olga er super god til at få undulatens tillid, den er ellers bange for fremmede, men Olga kan noget med den og hun klipper neglene og næbbet relativ hurtigt og godt.
Alt i alt er vi glade for at Olga tager sig godt af lille Marco Polo :)
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.