Lindevang Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er kommet gennem flere år med vores forskellige dyr: kaniner, kat og senest vores hund. Vi føler os velkommen med vores dyr i fokus ved første øjeblik og det er yderst profesionelle behandling.... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hej Har netop haft min hud hos dyrlæge pga hudirritation hos Lindevang dyreklink og det var en meget dyr fornøjelse. Dyrlægen kigger på min - fortager et udskrap og mikroskopi - uden at blive kl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik en akuttid den 5 juni (Grundlovsdagen). Dyrlægen kom specielt ind og brugt to timer (med grundig undersøgelser) på at behandle min kat. Kæmpe tålmodighed og kærlighed til katten/dyr generelt. På... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rebekka er en fremragende dyrlæge, som også altid giver sig god tid til at behandle vores hund.

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

21 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har fået den bedste behandling af…

Vi har fået den bedste behandling af vores kat hos Olga. Så vi kan varmt anbefale klinikken! I en periode var vores kat meget alvorligt syg og Olga er den type dyrlæge, der siger “ring lige i aften og fortæl hvordan hun (vores kat) har det, så vi følte os i SÅ trygge hænder. Olga er exceptionelt dygtig til at afkode vores kats sygdom og det er en lettelse at få kyndig vejledning, når vi selv kommer til kort.

19 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi kontakter dyrlægen da vores hunde…

Vi kontakter dyrlægen da vores hunde hvalp er kommet tilskade ( hvordan vides ikke) han kan ikke gå på sin pote og den er hævet.
Vi kommer der ned om lørdagen, de tjekker ikke rigtig hans pote men vælger at tage røngten, det lykkes ikke da de ikke kan få den til at virke og vi skal derfor komme tilbage om mandagen, i mellem tiden binder de han fod ind og han får smertestillende.
Og den bliver stadigvæk ikke ordentligt undersøgt om det evt kunne være noget han havde fået op i poten eller måske blevet bidt af et insekt da det skete ude i haven
Mandag kommer vi igen og får af vide det var ikke fordi røngten ikke virkede men dem der var på arbejde havde ikke styr på at tænde den.
Allerede her får jeg dårlig mavefornemmelse over dem.
Der bliver taget ny røngten ovenpå den forbinding de havde lagt om lørdagen.

Olga som er dyrlægen fortæller han har et lille brud på poten og hun må ligge ny forbinding med en skinne. Jeg fortæller Olga at jeg syntes hans ørere er meget røde og han tager sig til dem, svaret til dette var at det er fordi han er stresset, hun kikker slet ikke på dem
Nå men da hun skal ligge ny forbinding må jeg selv stå og holde min hund mens hun ligger forbinding, han skriger som jeg aldrig har hørt en hund skrige og flere gange er han ved at bide mig.
Hun får lagt forbindingen med meget besvær. og vi går der fra med meget ondt i maven på den måde de har behandlet min hund på, og undre mig over han ikke får noget smertestillende imens eller bliver bedøvet, vi aftaler han skal komme til kontrol 1 uge efter

Sammen dag går jeg hjem og ringer til en anden dag og fortæller dem min oplevelse, vi aftaler en tid en uge efter som var planlagt med lindevang dyreklinik.

Ringer derfor og fortæller dem at vi rykker dyrlæge og de gerne må sende papir og røngten til den nye.

Disse papir bliver dog ikke sendt og den nye dyrlæge må ringe og rykke for dem.
De modtaget røngten og papir og må igen kontakte lindevang da der er så få oplysninger og røngten billederne er så dårlige at de ikke ved hvad de skal tjekke for.

Vi kommer til den nye dyrlæge som aftalt hvor de fortæller mig de har modtaget billederne men har lidt svært ved at se hvor det brud skulle være.
Jeg havde fået det vist hos lindevang, så jeg kunne pege på billederne hvor det skulle være.
Får af vide at dette er ikke et brud man ser men noget de har ved da knogler.

De beholder min hund og ligger ham i bedøvelser så de kan få taget forbinding af og taget nogle ordentligt billeder.
Da jeg kommer igen senere for at hente min hund, får jeg af vide at der slet ikke er et brud, men hans pote er så medtaget af den forbinding de har lagt som har givet han voldsome sår i stedet for, både på trædepuderne, ovenpå og på siden.
Og da han vågner efter bedøvelsen kan han slet ikke gå på sin pote mere fordi han har så ondt og fyldt med sår.
De tjekkede også hans ører som viste sig at han havde en slem øre infektion i begge ørere.

Vi gik derfra med en hund som skulle have skærm på, smøres med 3 forskellige cremer, smertestillende, piller mod betændelsen i poten, væske til at rense ører med samt medicin mod infektionen.
Var til kontrol 1 uge efter hvor hans pote stadigvæk ikke ser godt ud og han halter skal smøres i yderlig 1 uge med 3 slags ting, kontrol igen om 2 uger.
( vi kører nu på 2 uge med behandling af hans pote, og skal forsætte i 5 dage mere)

Har kontakte lindevang dyreklinik hvor jeg snakkede med en mand, han kunne ikke gøre noget men vil gå videre med det, sammen dag ringer en kvindelig ansat tilbage får historien og lover at fortælle det videre til chefen som er Olga og som behandlede ham, og lovede hun vil kontakte mig, har stadigvæk ikke hørt noget der fra.

Min nye dyrlæge var meget rystet over at se vores hunds pote og den behandling de havde givet ham, selv af hans forbinding de havde lagt rystede de på hovedet af.

Vores nye dyrlæge kan ikke vide hvad der i første omgang var sket med hans pote da den er så medtaget af den skinne og forbinding.
Han er nu i behandling stadigvæk

2 de agosto de 2021

Fantastisk dyrlæge

Det er altid en fornøjelse at komme til klinikken.
Kompetent dyrlæge, der giver sig god tid.
Man er ikke i tvivl om at hun er dygtig.
Vil absolut anbefale klinikken til andre.

17 de junho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillidsfuld, behagelig og professionel dyrlæge!

Vi har haft vores fjerde kat i familien til et sundhedstjek, og som altid føler vi os godt tilpas allerede fra tidsbestillingen i telefonen. Vores tillid er høj, og snart skal nr. fem misling til sit sundhedstjek. Vi kunne ikke drømme om at bruge en anden dyrlæge!

6 de maio de 2019
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har givet dyrlægen den laveste karakter

Jeg har givet dyrlægen den laveste karakter for tre måneder siden baseret på mangelfuld behandling i forbindelse med ormefund hos min hund.
Idag har jeg så talt med en anden hundeejer der lige har været ude for NØJAGTIG det samme for to uger siden. Man ringer med mistanke om orm hos sin hund, bliver bedt om at møde op, hunden bliver ikke tjekket/man bliver ikke bedt om at aflevere en afføringsprøve, dyrlægen giver hunden en pille og så bliver man sendt hjem, og man får ikke at vide at hunden bør genbehandles 2-3 uger senere (og da en ormekur kun udskrives på recept i DK ku det være smart at dyrlægen enten gav en ekstra pille med hjem eller får lavet den nødvendige recept).

Dyrlægen er en sød dame men virkelig ikke særlig grundig eller informativ. Jeg ville være rigtig bange for at bruge hende til et alvorligt sygt dyr. Jeg tror simpelthen ikke hun har hukommelse eller overblik til at påtage sig det ansvar der følger med som dyrlæge.

10 de dezembro de 2018
logotipo da Lindevang Dyreklinik

Resposta da Lindevang Dyreklinik

Hej Marie,
Vi er rigtig kede af, at du har misforstået behandlingsforløbet og derfor har fået en dårlig opfattelse af dyrlægen og behandlingen her på klinikken.
Lige præcis i forbindelse med behandling af orm er det en standardprocedure baseret på lovgivningen, vi benytter os af, hvor enten du eller vi skal have observeret orm. Efter fund af orm og/eller æg, administrerer vi et ormemiddel, der kun skal gives én gang, hvorfor du ikke har fået nogen recept eller en ekstra pille. Det er kun normalt at genbehandle diende hvalpe, da de kan blive smittede igen gennem modermælken.
Vi har tjekket journalen på din hund, og her kan vi se, at der både er observeret orm og tildelt det korrekte ormemiddel.
Vi håber, at dette har bragt lys over sagen, så du igen kan føle dig i gode hænder hos os.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dyr oplevelse og forvirrende

Hej
Dyrlægen kigger på min - fortager et udskrap og mikroskopi - uden at blive klogere. Hvorefter hun tænder en ultraviolet lys og på 2 min ser ringorme i pelsen. Hvorfor starter man ikke med lampen og lyset ?? Mikroskopi & udskrabning pris: 500 kr. Jeg bliver død irriteret over at dyrlæger ikke kan informerer om priser inden de bare går i gang. Hvorfor skal det komme som en surprise til sidst!
mvh, Louise

21 de janeiro de 2016
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sød og omsorgsfuld dyrlæge.

Da jeg i september sidste år kontaktede dyrlægeklinikken med min 19 år gamle kat Sally, der havde forstoppelse og urinvejsinfektion , var jeg indstillet på at jeg nok skulle sige farvel til min gamle kat. Men dyrlæge Olga var optimistisk og gav hende en tarmskylning og satte hende i medicinsk behandling og Sally kom sig og fik et år mere at leve i.
Da Sally så blev alvorligt syg, kom Olga hjem til mig og sendte min gamle mis på sin sidste rejse på en meget tryg og nænsom måde, uden at katten overhovedet blev klar over, hvad der skulle ske. Og det er jeg meget taknemmelig over.

8 de agosto de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj kvalitet, gode priser og åbningstider

Vi startede med at komme her, da de havde åbent om lørdagen og det var juletid.
Vores hund drak i store mængder (X 5 af normalen). Olga informerede om udredningsplaner og viste mig bøger og gav mig kopier. Hun er især meget prisbevidst når vi ikke har forsikring og prøvede at finde diagnosen med mindst mulig udredning. Hun informerede om procent for risiko for forskellige diagnoser.
Hun lytter og spørger til, hvad man selv synes i forhold til hvor stor dosis medicin i forhold til virkning og bivirkning.
Vi endte med at at finde diagnosen Diabetes Insibitus relativt hurtigt.
Desuden har vi haft problemer med analkirtel infektion, som hun også har hjulpet med.
Det virker også til, at det er nemt at få tid og komme ind imellem patienter, hvis det kun er et 5 min besøg. Der er kun enkelte tidspunkter, hvor der er spidsbelastning, men så informerer de om det på telefon.
Desuden er de alle meget søde ved dyrene og giver godbidder, så de elsker at være der.

Her er priseksempler:
Konsultation 460 kr.
Kontrol 290 kr.
Gebyr for Receptpligtig medicin 90 kr.

Udredning for at drikke for meget
Suppresiionstest for Cushingssyndrom og fructosemin 1893 kr.

Analsaccullitis
Tømt analkirtler, injektion underbedøvelse, Antibiotika 1531 kr.
10 X laser behandling 1500 kr.

6 de agosto de 2015
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vores hund skulle ha' klippet negle, men....

Appa, vores hund skulle have sin årlige vaccination/sundhedstjek og få klippet sine negle, men da hendes oprindelige dyrlæge havde travlt, valgte vi at tage Lindevang dyreklinik. Fredag d. 10.07.15 var min kæreste og Appa nede hos dyrlægen Lindevang dyreklinik, hvor de blev taget pænt imod og fik sundhedstjekket og klippet neglene.
Da jeg så kommer hjem fra arbejde ser jeg på Appas negle, som IKKE ser ud til var blevet klippet, overhovedet.
Efter en utilfredsstillende resultat af klipning af neglene, valgte vi derfor at tage tilbage til dyreklinikken dagen efter. Da vi ankom til klinikken og dyrlægen så min kæreste og Appa, gik hun straks til hendes assistance ved disken og spurgte "hvorfor er de her?" istedet for at stille os spørgsmålet. Hun så på os og sagde "Kom med mig, så skal jeg vise jer..." og viftede os ind til lokalet ved siden af. Den kvindelige dyrlæge som var meget uhøflig fortalte at de ikke kunne klippes kortere, selvom vi fortalte hende at neglene plejer at være en del kortere end de var blevet klippet til. Hun kunne/ville ikke klippe dem kortere, da hendes forklaring på dette var, at Appas negle kunne ende med at bløde, hvis de blev klippet kortere.
Trods det, tog vi til Appas egen dyrlæge bagefter, selvom der ikke var ledig tider, for at høre om hun havde behov for at få klippet neglene. Dyrlægen sagde overraskende ja til at det var tid til at få dem klippet.
(Det skal lige nævnes at vi INTET havde fortalt til Appas dyrlæge, at hun lige har fået klippet negle dagen før). Det kan bare ikke passe at man skal betale to dyrlæger for at få klippet ens hunds negle.
Vi kommer ikke tilbage til Lindevangdyreklinik.

12 de julho de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Redede min hund fra pinefuld død.

Jeg konsulterede min dyrlæge fordi min hund ikke havde det så godt, udflåd i form af lidt slim og blod. Efter ca. 5 min blev jeg sendt hjem igen med besked på¨at det bare var begyndende løbetid.. Jeg syntes det blev værre i løbet af dagen, hvorfor jeg kontaktede anden dyrlæge (Lindevang Dyreklinik), der bad mig komme med det samme. Her fik jegt at vide at det var akut livmoderbetændelse, og at operation var øjeblikkelig påkrævet. Den blev taget ind til forberedelse og klinikken ringede til øvrige patienter der havde bestilt tid, og bad dem om at bestille en ny tid. Efter operation så jeg livmoderen og kunne godt se at den var på bristepunktet. Da min hund vågnede op insisterede
dyrlægen på et jeg skulle køres hjem af hensyn til hunden. Det var ovenikøbet efter klinikkens lukketid og uden beregning. Jeg var ikke længe om at beslutte at skifte dyrlæge.
Man skal lede længe efter sådan en service.

23 de março de 2015
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Elendig service

Jeg besøgte dyrlægeklinikken d. 7 marts 2015 med min 6 mdr gamle golden retriever. Jeg blev mødt af dejligt receptionistpersonale, og en dame, som talte i telefon. Da hun lagde på hilste hun på min hund, men ikke på mig - hun kaldte min hund til vægten, og jeg fulgte med, undrende, forbløffet over mangel på helt almindelig præsentation. Efter noget tid gik det op for mig, at hun måtte være dyrlægen. Vi gik ind i et konsultationslokale, stadig uden samtale, jeg blev hverken spurgt til min grund til dyrlæge besøg, min hunds baggrund, sygehistorie eller noget i den dur, hvilket forårsagede en noget akavet stemning, som jeg forsøgte at lette lidt op for ved at snakke... Dyrlægen virkede imidlertid ikke som om hun forstod ordenligt dansk, og mumlede halve sætninger ind i mellem. Hun tog sig den frihed at udtage et hudskrab og foretage efterfølgende mikroskopi til en pris a 500 kr (vel og mærket oveni prisen for konsultationen og prisen for utensiler) uden så meget som at spørge mig, om det var ok, eller fortælle mig grunden til undersøgelsen. Som løsning på min hunds hudirritation ved haleroden (mild kløe) foreslog hun binyrebarkhormon og antibiotika - som sundhedsfaglig studerende vidste jeg at det var noget "overkill", og spurgte hende da "Hvorfor?" - hun svarede blot "Du kan også få noget salve i stedet". Jeg købte salven og gik derfra, ikke det mindste klogere på, hvad min hund fejler, og med en rigtig træls følelse af, at være blevet snydt og behandlet dårligt. Jeg anbefaler ikke klinikken, og sætter ikke mine fødder der igen.

9 de março de 2015

Inkompetent dyrlæge

Vi prøvede denne dyrlæge, da den lå lige om hjørnet, og vores kat blev alvorlig syg. Vi endte med at bruge enorm lang tid, enormt mange penge og forlænge vores kats lidelser uden at blive klogere. Hvad det værste ved dyrlægens inkompetence var at hun på intet tidspunkt kunne give klare svar og reel råd og vejledning - hvad du netop har brug for, når du står med et elsket kæledyr i smerter! Fra start blev vi sendt hjem med beskeden om at skulle tvangsfodre vores kat, og se om det ville hjælpe... Sjovt nok var kattens manglede indtag af foder et symptom, og det kostede vores kat 10 dage "ekstra" i lidelse - der ikke var nødvendig! Først efter flere besøg og en indlæggelse og en masse vage svar på hvad det kunne være med flere blodprøver og tests- der alt i alt tog 1 mdr ca. Fik vores kat antibiotika, og for nogen uger virkede hun til at ville blive rask. Vores kat blev desværre syg igen, og denne gang gik vi til en ANDEN dyrlæge, som vi kender og er tryg ved, der med det samme kunne fortælle os om kattens tilstand og som anbefalede aflivning, da kattens tilstand var så dårlig. Han var målløs over det forløb vi beskrev. Måske, havde vi gået til denne dyrlæge fra start, havde vi stadig haft vores kat i dag. For jeres egen og jeres dyrs skyld brug ikke denne dyrlæge! De er søde og på papiret billige, men i længden er de meget dyrere, fordi dyrlægen simpelthen ikke er særlig dygtig til sit fag...

5 de agosto de 2013
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais