Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en del varer hos linolie123.dk, hvoraf nogle var på fjernlager. Forventede 3 - 4 dage inden pakken ankom med postnord til pakkeboks. Men allerede på 2.dagen ankom pakken. Super fedt og alt va... Ver mais
Linolie 1-2-3 Har en høj kvalitet på de varer de sælger, og fine beskrivelser på hjemmesiden af hvordan deres produkter bruges. Jeg har handlet her en hel del gange igennem de sidste 4 år, og Jeg ve... Ver mais
Jeg har altid oplevet god service og rådgivning og haft stor glæde af produkterne (bortset fra hvid linoliemaling, som jeg er gået væk fra udendørs pga. af algeformation). Også altid et hyggeligt ste... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Linolie 1-2-3 forhandler linolie, linoliemaling, trætjære, naturmaling, kalk, krakaværk og fæhår mm. Vi forhandler også de moderne malervarer, maling, træbeskyttelse - vægmaling, gulvmaling, epoxymaling, lak, filt og sprøjtepistoler mm.....et kæmpe stort sortiment til meget konkurrencedygtige priser!...og med billig fragt.
Informações de contato
Knud Bro Alle 4 E, 3660, Stenløse
- linolie123@linolie123.dk
- linolie123.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste service 👌😊
Super service med hurtig levering!
Intet at udsætte på køb
Eksemplarisk behandling af specialforespørgsel.
Problemfri bestilling, hurtig levering.
(Samme gjorde sig gældende to år tidligere.)
Super produkt (sodfri biolampeolielys)
Super produkt (sodfri biolampeolielys), som fuldstændigt har erstattet stearinlys hos os. Fås i flere størrelser, som passer i forskellige glasstager. Afsendelse samme dag som bestilling og super god pris. Har købt hos linolie 1-2-3 flere gange.
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside, har modtaget mine vare som forventet. Ingen problemer I ab.
Alt er som det skal være
Fleksibel levering
Kunne levere ønskede linoliemaling farve, hurtigt og nemt, og i ønskede mængde. God service!
Super hurtig levering af kvalitet…
Super hurtig levering af kvalitet produkt. Bingo!
Som altid faglig kompetent og kompetent.
Som altid faglig kompetent og imødekommende betjening.
Kontakter for afklaring ved mindste tvivl og spørgsmål ift. ønsker /nødvendigt produkt og forsendelse.
Dejligt produkt med herlig duft
Finn fra 123 ringet om jeg var hjemme…
Finn fra 123 ringet om jeg var hjemme på det tidspunkt varen blev leveret. Og om jeg havde kendskab til produktet.
Venlig og kompetent salg.
God vejledning af ejeren og hurtig levering
God vejledning af ejeren vedrørende linoliemaling og hurtig levering
hurtig og rigtig ekspeidtion
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.