Ik heb een pakketje luchtjes besteld en deze zou op 1 april afgeleverd worden. PostNL meldde het pakketje bij mij afgeleverd was in de brievenbus. Tot nu toe niets gezien. Dit lijkt op oplichterij.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Testpakket besteld, 3 geuren blijven amper hangen. 2 geuren zijn wel echt heel goed, en blijven lang hangen. Ik heb echter geen gratis testers bij mijn bestelling gekregen, wat wel zo werd geadverteer... Ver mais
Afgelopen week heb ik 2 geuren besteld. De levering was heel snel en de geuren kwamen ook goed overeen met de merkgeuren. De parfumolie blijft ook lang hangen zoals wordt vermeld. Ik heb nu alweer voo... Ver mais
Bestelling gedaan maar door een fout van mijn kan ( typ fout in het huisnummer) is mijn pakketje retour afzender gegaan . Ik heb 2 keer gemaild en een aantal keer gebeld maar krijg nul reactie .Jamme... Ver mais
Detalhes da empresa
Ruim assortiment luxe merk geïnspireerde parfum olieen. Jouw favoriete designer parfum maar dan sterker, beter, intenser, goedkoper en gezonder. Shop nu Olie Parfum bij Líodor!
Informações de contato
Cornelis de witstraat 49, 2613GG, DELFT, Holanda
- 0640656261
- info@liodor.nl
- liodor.nl
Respondeu a 68% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
De geuren netjes ontvangen
De geuren netjes ontvangen, maar ik ruik er letterlijk niks van. Mijn man ook niet. Erg zonde van mijn geld. Voor ons geen liodor meer! Ze beloven niet wat ze zeggen helaas! Oftewel: te mooi om waar te zijn.

Parfum niet ontvangen
Parfum niet ontvangen, terwijl er staat bezorgd in brievenbus. Nu is dat uiteraard de fout van postnl.
Maar liodor reageert gewoon niet op appjes. Vind ik niet netjes. Als bedrijf hoor je dit op te lossen. Dus voor mij geen liodor meer.

Fantastisch!
Super snelle levering!
De geuren lijken echt op de originele geuren en blijven onzettend lang heerlijk geuren!
Een absolute aanrader!!!
Helaas verdwijnt de geur erg snel
Helaas verdwijnt de geur erg snel. Producten werden wel netjes verpakt en goed verzonden maar prijs kwaliteit is slecht. Na 20 min geen geur meer, zonde van me geld.
Verrast
Zeer goede geur, ik had de sample van no5 besteld, dit was dr geur die mijn oma altijd droeg.
Hij ruikt zo goed als indentiek, binnenkort fullsize bestellen.
Dit was een goed moederdag cadeau voor mezelf.
SUPERRRRRR
Ik heb hier voor het eerst wat besteld. 1 geurtje van sauvage en een setje proef monsters met 5 verschillende geurtjes. Ik ben HEEL tevreden de geur is fantastisch en blijft lang hangen en ik kreeg het prachtig verpakt opgestuurd. 10/10. Bedankt
Heerlijke geuren
Snelle verzending. Heerlijke geuren. Fijn dat je uit de samples kunt kiezen welke het best bij je past en de geur blijft lekker lang zitten. Ik bestel zeker weer.
Wederom weer besteld bij liodor
Wederom weer besteld bij liodor, en echt top de geurtjes ruiken zo lekker en ze blijven echt lang hangen. Ik ben er weer helemaal blij mee !
Super de luxe verpakking
Super de luxe verpakking . Voor mij de eerste x besteld en ik ben fan 😃.
Super product en snelle levering 🤩🤗
Beste op de markt
Al meerdere keren besteld bij Liodor. De geur blijft de hele dag hangen. Flesjes gaan lang mee en zijn makkelijk mee te nemen. Zelf heb ik er altijd eentje in mijn jaszak zitten. Ik kan iedereen Liodor aanraden.
Mooi verpakt
Mooi verpakt, goede kwaliteit geur blijft de hele dag zitten en ruikt uitstekend.
Lucht blijft niet hangen
Lucht blijft niet hangen. Geloof Facebook commentaren niet want negatieve ervaringen worden weggehaald

Resposta de Líodor
Snel geleverd en top product
Snel geleverd, mooie verpakking en blijft goed hangen!
Voor de tweede keer besteld
Voor de tweede keer besteld! Echt super parfums, blijft lang hangen. En was wederom weer super snel in huis.
Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit
Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit! Heerlijke geuren en ze blijven erg lang hangen. Het normale size flesje ziet er prachtig uit en rolt erg fijn op je pols en hals. Krijg steeds vaker complimenten over dat ik lekker ruik! Ik bestel zeker opnieuw bij Líodor
Test setje is prima!
Test setje is prima!
Geuren blijven lekker hangen, en doe er ook
lang mee.
5 rollers naar keuze
Ik rol de roller goed over mijn hals en mijn kleren ruiken er zelfs de dag daarna nog naar
Ze hebben wat weg van de echte geuren, en ruiken warm en bloemig.
Heb nog 1 setje besteld de vorige levering was optijd!
nee dank je
ziet er op site anders uit dan wat je krijgt

Resposta de Líodor
De verpakkingen zien er super uit heel…
De verpakkingen zien er super uit heel leuk verpakt heb de proefsetje gepakt
Maar helaas de geur blijft niet lang
Ondanks dat ik de aanwijzingen heb opgevolgd van de medewerker blijft het ook niet lang reuken hierna weer contact gezocht maar reageren nergens meer op heel jammer was erg prijzig voor iets wat niet overeenkomt met wat ze beloven
Update op u reactie
Ik heb wel degelijk via verschillende manieren contact proberen op te nemen met jullie via facebook en de mail helaas volgens jullie heb ik dat niet gedaan
Maar prima heb een mail gestuurd en ook daar maken jullie alleen verwijten over mijn review jullie geven aan alleen via de mail klachten te willen krijgen maar helaas zo werkt het niet altijd

Resposta de Líodor
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.