Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Otroligt hur lite personal som jobbar här. Det är ett fåtal arbetare som ska handskas med en mängd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med några som jobbar där och de berättade att nästan inge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ey wallah det va orättvis, drängar kicka oss fö inget. adam lalla lite men wallah det bullshit det de gjorde mot oss. Ftp, securitasen som kicka oss kommer åka på den morsas bröd.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var där med barnen, efter 6 timmar i parken hade de åkt 2 åk, resten av tiden stod vi i kö och såg andra barn med förturspass rusa förbi om och om igen. Samma grupp barn åkte säkert 6 gånger medans v... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag och familjen hade tur att vara på Liseberg en halvregnig dag med knappt några köer alls. Så vi fick verkligen valuta för pengarna. Men kan hålla med om att Liseberg borde dra ner på antalet besöka... Ver mais

1,6

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

304 avaliações

Bedrövligt

Bedrövligt. Timslånga köer till allt. Lisebergsansvarigas svar på kritiken: Kom hit när det är sämre väder. Respektlöst eftersom de flesta besökarna har planerat i förväg med resa och boende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Liseberg är kanon

Liseberg är kanon. Enda gången det är riktigt trångt är på jul på Liseberg annars inte. Vad det gäller restauranger kan man boka tid i förväg. Men ska man har på Tyrollen bör man boka nn vecka innan.

Finns det bara plats på Biregarden och plats vid lyckohjulen så klara man en dag på Liseberg lätt.

8 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kanondag

Var där 10juli 2024 Hade en kanondag inga köer till nånting, 0-10min på alla attraktioner. Super god mat och stora portioner på den italienska restaurangen Al Parco. Trevlig personal. Stod på smhi att det skulle regna mycket men regna 1,5tim under lunchen sen bra väder!

10 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Girigheten visar sitt tryne i form av en nöjespark

Känns knappast nödvändigt att skriva en recension då så många redan har beskrivit exakt vad vi också upplevde. Blev förvånad att Liseberg låter 27000 förväntansfulla människor betala hutlösa priser för att behöva trängas och få en cementerad negativ inställning till nöjesparken. Vi kommer att tänka två gånger innan vi eventuellt kommer tillbaka.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kanske dags för nya rutiner Liseberg, för allas trevnad.

Jag brukar inte vara den som klagar, men efter besöket på Liseberg tisdagen den 9/7 så känner jag att det måste skapas nya rutiner kring hur mkt folk man släpper in i parken.
Man kan inte enbart tänka på hur mkt pengar parken kan tjäna ju fler folk som släpps in. Ingen får ut något positivt i det. Parken får negativa omdömen, besökarna blir frustrerade över alla kötider för att man får inte ut något av sitt åkband och det kostar en hel del för en dag på Liseberg för en familj och att de som jobbar får en ohållbar arbetsmiljö.

Jag personligen tror det hade varit bättre med att man har ett visst antal entré och åkpass per dag som man bokar genom nätet, kanske t.o.m. att man kan se antalet som är kvar och när det är slut så är det slut. För då vet även folk som åker en bra bit om det är lönt att åka dit eller inte. Eller familjer med npf diagnoser eller andra svårigheter.

Jag har varit på Liseberg många gånger, men nu i tisdags var första gången jag varit riktigt besviken och jag vet om att jag inte är ensam.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Precis lika missnöjd som alla andra…

Precis lika missnöjd som alla andra verkar vara med besöket 9 juli. Kaos utanför, en halvtimme innan vi ens kom in, man verkade inte vara förberedda på att hantera alla som ska igenom entrén. Innanför stod parkchefen och tittade, så man var nog medvetna om hur rörigt det var. Lååånga köer överallt, omöjligt att få åka mer än enstaka åk. En timmes kö till mat med hungriga och trötta barn. Tack och lov att många tröttnat och gått på kvällen, då fick vi till sist en lite mer positiv upplevelse. I framtiden blir det faktiskt hellre t ex kolmården där man måste förboka och det finns ett tak på hur många biljetter som säljs varje dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Släpper in alldeles för mycket folk…

Släpper in alldeles för mycket folk vilket resulterar i väldigt långa köer både till karuseller och matställen. Långa köer för att ens kunna köpa en dricka eller liknande. Blir otroligt dyra karusellåk om man under 8 timmar kan åka 4,5 karuseller. Vi gav upp efter 8 timmar med besvikna barn.

9 juli

9 juli. Helt galet så mycket folk. Tog in alldeles för många. Fick köa till allt, långa köer till toa, glass, mat. Helt orimligt att köa i över en timme för att äta ståendes. 50-80 minuters kö till alla attraktioner. Tog dock längre tid än så, vilket var en enorm besvikelse. Att ha åkband lönade sig inte då vi fick åka så lite karuseller, att åkbandet inte betalade sig. Lisebergs app låg nere, gick ej att ställa sig i kö virtuellt pga överbelastning. Åkte från Liseberg med tre mycket besvikna barn. En stor besvikelse. Barnen åkte 5 attraktioner på en hel dag där, pga av alla köer. Inte prisvärt över huvudtaget. Sen Lisebergs förklaring i medierna (Aftonbladet) blev besviken över att förklaringen var fint väder. Borde begränsa antalet besökare för att tillfredsställa sina kunder.

Betala för att köa

Sjukt dåligt har det blivit. En enkel åtgärd är att begränsa antalet människor de släpper in. Men nej, det går ju inte. För pengarna måste in. Åk inte dit, ni betalar för att stå i kö. Sen tar kioskerna betalt för fel storlek på det du köper, så råder dig att kolla noga vad de ber dig betala.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

För mycket folk

Mysig park, har alltid älskat liseberg.
Men de släpper in alldeles för mycket folk på en dag, de flesta köerna är över en timma långa så man hinner inte åka någonting. Personalen är också sönderstressad, speciellt på matställena.
Folk sitter på marken ute och äter för att de är så mycket trängsel inne på restaurangerna.
Minskas inte antalet besökare blir det nog inga fler besök till parken för min del då man knappt hinner få ut någonting av dagen pågrund av all trängsel och kö.

Rent lurendrejeri

Rent lurendrejeri! Finns inte en chans att jag åker dit någonsin igen 😡 Otroligt otrevlig personal, köp åk band, jo men när du inte hinner mer än max 5 åk pga köer och att folk bara fyller någon plats i attraktionen fast det finns lediga stolar så blir det mycket billigare med enkel biljetter. Det värsta är att kommunen Göteborg äger skiten! Bojkottar hela Göteborg i framtiden, bara en meckigt stad, rörigt, svindyrt för husbilsägare. Fick betala för 2 nätter när vi bara behövde 1 natt. 🤮

10 de julho de 2024

Vidrigt långa köer

Vidrigt långa köer! 6st åk på 8timmar! Åkt från Stockholm för att ge barnen en smak av min egen barndom där ett åkband betydde oändliga möjligheter till hur många åk som helst. Till och med när vi gick till lilla bergodalbana för de minsta möttes vi av beskedet 60-80(!!!) minuters kötid. 1timme och 20 min kö för SMÅ barn!! Billigt var det inte. DÅLIGT!

Alltså på riktigt

Alltså på riktigt. From nu bestämmer jag. MAX 15000 per dag. Förköp på 13 000. Och 2000 "spontan" biljetter kan ni släppa per dag som man får köa för att komma in(först till kvarn) 27 000 pers det h0ller inte!

Katastrof!

Var där tisdag 9 juli. Fruktansvärt besvikna och smått chockade att man trycker in så många människor i parken. Nog för att man får köa men 60-80 min på i princip alla attraktioner är orimligt. Vi har varit på Liseberg flera gånger men det har aldrig varit så här. Skulle vara intressant att höra var gränsen går på antal besökare per dag. Och vad Liseberg själva tycker är rimliga väntetider i förhållande till biljettpriserna!

Aldrig mer

Efter min upplevelse i Tisdags där Liseberg skamlöst släppte in 27 000 människor skulle jag inte besöka Liseberg igen även om det var gratis. Otroligt respektlöst mot alla sina besökare. Lösningen ligger i att begränsa antalet besökare och att under högsäsong endast ta emot förbokade biljetter. Då löser de problemet rörande ”alla som åkt så långt” vilket är det sorgliga kortet de kör med. Vi vet att att det är pengar som talar. Jag med familj åkte också långt och hade ALDRIG betalt för den upplevelsen vi fick i tisdags. Hade hellre utforskat något annat i Göteborg om det visats sig vara fullt.

Idag (dagen efter) skulle vi till universum som tyvärr var fullbokat, TACK universum för att ni gör ert jobb. Jag hoppas att alla de som faktiskt hann boka en biljett fick en lugn och harmonisk upplevelse.

Mvh mamma med 3 små besvikna barn

Vedervärdigt besök

Vedervärdigt besök. Timslånga köer till karusellerna. Varför släpper man in så många personer på en och samma gång? Vi hade betalt 4000 kronor vi hann åka endast 4 karuseller under hela vistelsen. Jag och barnen åker aldrig tillbaka till Liseberg

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Noll stjärnor - Bojkotta Liseberg!

Noll stjärnor - men det går tyvärr inte att välja det.

Våra barn på 2,4 och 8år har sätt fram emot denna dag i 8 månader. En dag som blev totalt fiasko så fort vi gått in i parken. Det var så mycket folk att min 4åring blev påkörd 8 (!) gånger av olika barnvagnar med föräldrar som var i upplösningstillstånd. Vilket är helt förståeligt. Det var så mycket folk i parken att det varken gick att äta, sitta, dricka, köpa glass, åka karusell eller köpa sockervadd utan att stå i kö i minst 60 minuter. I det lilla leklandet för småbarn var det 60-120 minuters kötid per karusell. Mina barn åkte 2 karuseller på hela dagen.
De virtuella biljetterna är ett j*vla skämt då de står "tyvärr, attraktionen är avstängd" när det är dags att gå in. Då har vi stått i kö i 3h virtuellt i förhoppning om att barnen åtminstone ska få åka en karusell på kaninlandet. Min 8åring köade i 2,5h till Balder. Hon grät i flera omgångar hela dagen. Ni har verkligen förstört allting Liseberg. Inte bara upplevelsen, men vi har kastat vår semesterkassa i sjön känns det som. 6000kr har vi betalt för att få en rolig dag, komma dit, äta gott, dricka gott och åka roliga karuseller. Vi kunde inte göra någonting av detta.
Jag hoppas verkligen att ni skäms och att ni ger oss någon form av kompensation!

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.