Otroligt hur lite personal som jobbar här. Det är ett fåtal arbetare som ska handskas med en mängd besökare och det fungerar inte. Jag pratade med några som jobbar där och de berättade att nästan inge... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ey wallah det va orättvis, drängar kicka oss fö inget. adam lalla lite men wallah det bullshit det de gjorde mot oss. Ftp, securitasen som kicka oss kommer åka på den morsas bröd.
Var där med barnen, efter 6 timmar i parken hade de åkt 2 åk, resten av tiden stod vi i kö och såg andra barn med förturspass rusa förbi om och om igen. Samma grupp barn åkte säkert 6 gånger medans v... Ver mais
Jag och familjen hade tur att vara på Liseberg en halvregnig dag med knappt några köer alls. Så vi fick verkligen valuta för pengarna. Men kan hålla med om att Liseberg borde dra ner på antalet besöka... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Var på Liseberg igår den 9/7
Var på Liseberg igår den 9/7, ja det var långa köer men inget ovanligt med tanke på semester och fint väder. Har varit med om det flera gånger dom senaste åren.
Var även där idag, inga köer till någonting, 0-10 min på allt hela dagen, anledningen, förmodligen att folk trodde på dåligt väder, vi hade det kanonbra både igår och idag.
USEL upplevelse
USEL upplevelse! Aldrig mer Liseberg kände jag när vi åkte hem. Varför har ni inte ett rimligt antal gäster? Varför måste girigheten ta över? Ni tjänar väl tillräckligt endå, de är ju inte direkt billigt och besöka er. Så kommer de här trötta svaren "kom hit när de är sämre väder". De är svaret på folks missnöje och de irriterar mig ännu mer. Vi betalade tusentals kronor för entré och åkband. Barnen va så j*vla less, besvikna och nedslagna efter bara 1.5 h att dem ville åka hem. Är de så de ska vara? Vi stod i kö MINST 60 minuter varje gång vi skulle åka en karusell. Vi blev även stående helt stilla i över 15 minuter mitt i parken när vi försökte ta oss från ena sidan parken till den andra. De borde vara en väckarklocka, fatta om de blir en brand etc. Kommer nog aldrig besöka liseberg igen så länge ni inte inför ett tak på antal besökare. Man känner sig blåst på sina pengar.
Och när jag endå håller på, en tallrik med 8 stycken köttbullar och 2 klick potatismos ska inte kosta 160:-....
Skärp till er, skicka girigheten åt....!!!
Aldrig mer Liseberg
Liseberg är kanon om du vill spendera 95% av tiden i olika köer. Minst 60-80 minuters kö till alla bergochdalbanor och flumride. Räkna med att få stå 30-60min i kö för att få mat. Du hinner maximal med 5-6 karuseller på en hel dag.
Besvikna
Skriver här också eftersom vi är så besvikna. Besöket den 9/7 var katastrof. Vi hade ca 7 h till förfogande och barnen hann endast med 5 åk… då köade de i stort sett utan avbrott, de åt till och med sin mat i kön. 60-80 min kötid över allt enligt displayerna men i verkligheten längre. Så mycket folk att man knappt kunde ta sig fram. 595kr per åkband… blev dyra åk. Vi ställer oss frågan vilken känsla vill man skapa för besökarna? Vilket värde ska man få för priset man betalar? Vi såg så många besvikna personer igår…
Sedan strulade appen en hel del. Virtuella köer var bara att glömma. Fanns inga alls till förfogande. Vi borde få hälften av åkbandspriset tillbaka som kompensation.
Pengarna som styr för ledningen av Liseberg
Sällan jag tar till ordet att klaga men efter senaste besöket på Liseberg så känns det knappast värt att åka dit längre.
Förstår att under högsäsong så kan det vara längre kötider än normalt.
Men när vi är 5 personer med 5 telefoner som febrilt försöker få till en virtuell köplats och vi under en hel dag lyckas få till 5 enstaka turer ( där inte ens hela gruppen får åka tillsammans en enda gång) så känns det ju ganska meningslöst! Dessutom stämde inte kö-tiderna som stod på skärmarna alls.
*Ta in färre besökare, borde inte vara så svårt att hitta den magiska gränsen så kötiderna minskas till åtminstone under timmen…
*virtuella kön är ett skämt idag, var näst intill helt omöjligt att få en plats på i stort sett alla åkattraktioner hela dagen.
*Gå tillbaka till då man fick skriva in på hemsidan och boka tre attraktioner som man fick förtur på, blir mer rättvist för samtliga besökare.
*Alt. sälj endast ett visst antal åkband per dag baserat på undersökningar så man vet att kötiderna hålls under kontrollerade och accepterande former.
Åk ej till Liseberg under industrisemestern i dagsläget. Man betalar dyra pengar endast för att få stå i kö till nån enstaka attraktion, barnen gråter, fötterna värker och mobilen dör snabbt då man måste leta ledig plats i den så kallade virtuella kön hela dagen.
Fiasko!
Hämskt mycket folk!
Vi va där där i tisdags hämskt med folk vi betalade 1300kr för tre personer. Dottern han åka fem gånger. Å vi tre gånger, appen där man kan boka åk lyckades vi bara boka en gång va fullt hela tiden. Dom tar in alldeles för mycket. Mycket missnöjda, köer upp till 60-80 minuter barnen trötttnar å vuxna bli irriterade!
Köpte biljetter för 7500 för mina…
Köpte biljetter för 7500 för mina barnbarn och föräldrar. Vi stod i kö 50-70 minuter för ett åk till barnen. Skandalöst att släppa in så mycket folk även om det är fint väder. Läste deras försvarstal i Aftonbladet, skitsnack.
De har kontroll på antal gäster men vill bara åt pengarna, personalen är bedrövlig.
Varit där under alla mina år och det blir bara sämre och sämre.
Köpte biljetter på förmiddagen och då var deras gröna prick markerad som lite folk.
Två timmar senare när vi kommer är det bara panik och överfullt överallt.
Skärpning annars kan ni åka själva där när det regnar om ni tycker det är kul.
Aldrig mer
Aldrig mer. Gick knappt att ta sig fram. 27 000 personer släppte de in den dagen. Kaninlandet var fruktansvärt. Över en timmes kö till farfarsbilarna. Så många ledsna småbarn. En timme i kö för att få någon mat i sig. Ingenstans att sitta.
Den 9 juli 2024 var en hemsk dag för…
Den 9 juli 2024 var en hemsk dag för oss på Liseberg. Vi hade åkt med tåg 3 h. Var där vid öppningen 10.00. Vi betalade de dyraste biljetterna. Min 5 åring fick åka 2 karuseller. Min 11 åring fick åka 3 karuseller.
De virtuella köerna var FULLA! På varje karusell (inget skämt.) Väntetid på varje karusell var över 100 minuter!
Vi åkte hem med besvikna tjejer. Det blev bara kaos. Fanns heller inte tillräckligt med sittplatser på restaurangerna. Eller i parken. Köerna in till matställena ringlade långt utanför.
Vi stod dessutom i 1h i kö till Kållerado. När vi kom fram kommer de med en pekpinne och mäter 5 åringen.. (det var betydligt kortare barn där som de släppte förbi som inte hade längden inne) vi blev inte direkt gladare av att personalen bad oss gå till informationen för att få intyg på att hon skulle få åka med. Vi blev hänvisade åt sidan. Vi ÅKER ALDRIG mer till Liseberg. Betala så dyrt, när man är barnfamilj idag och inte få ut något vettigt av besöket!!
Det blev det enda vi skulle göra i sommar..
Man betalar dyrt
Man betalar dyrt , 80 min I kö per åkattraktion. Kö överallt..ringlande meter för meter , barnvagnar som stod parkerade och stoppade upp gångvägar. Säkert par 100 inne på området Helt sjukt ! Där skulle man ha en trevlig stund med sitt 9 åriga barnbarn. 1 karusell blev det ! För en 9 åring ORKAR inte vänta i 80 minuter ! Om man inte hade varit så giriga i Lisebergs ledning och istället satt max gräns på insläpp ..så skulle fler få chans att åka , det man dessutom betalt för !!! Måste vara lätt förtjänta pengar . *arg* inträdet är sjukt dyrt också ! Allt är svin dyrt ! Ockerpriser.allt från dricka till glass osv. Vi spenderade timmar på att gå runt , runt leta efter kortare kö . Tillslut gav vi upp.
Känns som jag svikit mitt barnbarn.
Under all kritik
Under all kritik. Så långa köer till allt 60-80 minuter till typ alla attraktioner. Virtuell kö var ett skämt med tekniskt fel mest hela tiden. Vansinnigt girigt att ta in så mkt folk i parken. Köa i timmar gör att äta och åka något. Väldigt ovärt. Garanterat vårt sista besök. Varför inte sätta en gräns på antal besökare?
Nej tack
Riktigt besviken på hur mycket folk de släppte in. Helt orimligt med två små barn som inte alls har förmågan att stå och köa ca 1 timma för Farfars bilar?!? Även dålig information om hur det fungerade med biljetter och åkband när vi kom dit. Ingen karta någonstans. Vi laddar ner appen som kraschar hela tiden, troligen för att det var för mycket folk. Så dåligt. Pengarna tillbaka tack!
Vi hade planerat våran resa till…
Vi hade planerat våran resa till Göteborg från Dalarna för flera veckor sedan. Vi var 5 personer som hade åkband och våran 9-åring fick åka 2 karuseller varav en av dem fick vi stå i kö till i 1h och 30 min.
Totalt oacceptabelt. Vi lämnade parken helt slut kl 22 och om vi inte gjort det hade vi fem personer fått åka en karusell var. Förväntar oss någon form av kompensation för detta.
Hur kan man lägga över detta på gästerna? Helt orimligt. Att man behöver köa är väl en sak, upp till 50 min känns långt, men ändå ok.
Det.var kaos
Det.var kaos, helt galet att man trycker in så mycket folk på en o samma gång, Det är ju inte direkt gratis att tillbringa en dag på liseberg. Men bara pengarna rullar in, tyckte att det var riktigt dåligt. Sen mellan flumeride o slänggungan, där kändes det inte okej alldeles för trångt
Alldeles för mycket folk stressad…
Alldeles för mycket folk stressad personal Man kan inte ha så långa köer blir ju inget roligt besök för någon var inne på två matställen katastrof så äckligt smutsigt nä Liseberg är inte som förr
Det värsta jag varit med om i…
Det värsta jag varit med om i nöjesparksväg. Alldeles alldeles för mycket folk i parken. Liseberg är totalt ointresserade av vad deras besökare får för upplevelse, de vill bara mjölka pengar. Kommer aldrig åka dit igen det är inte värt en krona att trängas med så mycket folk och inte kunna åka någonting. När det står ”Alldeles för länge” på en attraktion i aktuell väntetid måste de ju själva inse att det är helt åt åt fanders.
Fyfan aldrig igen
Fyfan aldrig igen ! Vi hann åka några få åk och fick stå i kö i snitt i 1.20 ungefär ! Hur kan man inte ha en begränsning på besökare ? Hoppas verkligen att alla som var där i tisdags får kompensation!
Vi är två familjer som besökte…
Vi är två familjer som besökte Liseberg. Det var första gången våra barn var på ett nöjesfält (3 och 6år gamla) och de var så taggade inför det hela att de till och med hjälpte till på morgonen och satte in sig i bilarna utan tjat. Det var helt underbart!
Sen när vi kommit hem på kvällen konstaterade jag för mig själv att det var ett enda stort misslyckande att åka till Liseberg. Framförallt barnens förväntningar, men även mina, vida översteg vad som levererades. Liseberg har blivit definitionen av en fet katt.
Monsterköer till allt.. absoluta majoriteten av dagen gick åt till att stå i kö. Sexåringen var stundtals helt förkrossad. Mat, glass och balonger hjälpte litegrann, men även till detta var det köer. På en hel dag fick sexåringen åka 4 attraktioner, övrig tid spenderades i kö eller gåendes mellan attraktionerna.
Och den virtuella kö upplevelsen är den där örfilen du ibland saknar. Vi ställde oss i kö till Underlandet fyra gånger, varav attraktionen lyckades stängas tillfälligt varje gång. Och varje gång en åkattraktion stängs tillfälligt, hur kort det än må vara så slängs alla ut från kön. Varav två gånger var den avstängd i mindre än tio minuter, vi tappade likväl en timme kötid varje gång.
I egenskap av grymt missnöjd kund tog jag upp dagens upplevelse och problematik med Lisebergs Gästservice. Svaret jag fick blev "Det är sånt som händer, man får bara ställa sig i kö igen. Vi har inga andra möjligheter och kan ej heller ge någon kompensation".
Skickade där efter ett utförligt mail till Tina Resch som är vice VD på Liseberg. Med ris, ros och bättringsförslag. Hon beklagade vår upplevelse och hälsade att Gästservice kommer höra av sig. De hörde dock aldrig av sig, trots påminnelse efter en månad.
Besöket kostade våra två familjer ca 5800kr inklusive åkband, mat, glass och transportkostnaderna till Göteborg. Med det i beaktning blir slutbetyget 1 av 5.
Konsensus när vi kommit hem var - aldrig mer Liseberg. Födda på 80-talet som vi är kommer vi ihåg alla små nöjesfält som fanns lite överallt i Sverige, men inte finns längre. Åhusparken exempelvis. Betydligt enklare attraktioner, men även de kittlade i magen. Där var dock rimliga köer och åkband lönade sig.
Hånglar hellre med Donald Trump än åker till Liseberg igen.
Liseberg i Göteborgarnas hjärtan eller?
Liseberg är ett kommunalt bolag dvs det är Göteborgarna som finansierar/äger bolaget . Det fanns under lång tid en formulering om att Liseberg skulle finnas i Göteborgarnas hjärtan. Ett besök på Liseberg igår gav mer intrycket av en skrämmande reklamfilm som nu lanseras med en stackars man som hamnar i riktigt skrämmande miljöer” Det här är INTE Telia” Det vi mötte igår var INTE det Liseberg vi trodde fanns. Att låta små barn köa i oändliga tider för vare sig det rörde Farfarsbilar eller glass! En liten kunde Max klara två eller tre aktiviteter på sitt besök. Den som behövde vila fann bara en gatkant att sitta hukad på. Nu läser jag att Liseberg inte förstår något utan lägger ansvaret på att besökare ska gå när det är dåligt väder !! Jag hoppas Lisebergs styrelse tar ett seriöst samtal med tjänstemännen om hur man möter kritik och att kommunfullmäktige omprövar verksamhetens mål och ägardirektiv. En stor sorg att ha förlorat det gamla roliga Liseberg
Långa köer
2 timmar åktid, lunch och övrigt
10 timmar kötid
Efter att ha varit i 12 timmar på en nöjespark så resulterar det i besvikna barn, hur är det ens möjligt.
När man själv var mindre kunde man åka allt ett par gånger på en heldag, igår när vi var där hann barnen åka 8 attraktioner på 12 timmar, under all kritik och verkligen inte prisvärt..
Vi väljer bort liseberg framöver för andra aktiviteter.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.