4 januari een verjaardagsshirtje besteld voor mijn dochtertje die 14 januari jarig is. Op de website stond leverbaar in 3 tot 5 werkdagen..dan zou je denken dat is genoeg tijd. Nog van te voren gevraa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Een familieposter laten maken, met mogelijkheid tot voorbeeld tot controle. Snel een voorbeeld gekregen, deze nog 1 keer laten aanpassen. Daarna akkoord gegeven, en is de poster snel verstuurd. Fijne... Ver mais
Kwalitatief product dat ook na veelvuldig wassen (3 keer per week) mooi blijft, zowel het t-shirt als de opdruk. De levertijd die werd aangegeven op de website klopt. Ik vergat de juiste maat do... Ver mais
Het shirt is echt prachtige kwaliteit, mooie en duidelijke opdruk. Na wassen ook nog helemaal in orde. Wachttijd was 1-2 weken, maar alsnog eerder aangekomen dan verwacht. Onze kleine man heeft ‘m al... Ver mais
Detalhes da empresa
De leukste kinderkleding voor jonge en oudere kindjes
Informações de contato
Irisstraat 34, 3434HN, Nieuwegein, Holanda
- 0639503007
- info@littledescendant.com
- littledescendant.com
Não respondeu a avaliações negativas
Het was mijn 2e bestelling
Het was mijn 2e bestelling ze hebben mijn vorige poster gebruikt. Ben heel netjes geholpen top.

Resposta da Littledescendant
Product is mooi en ziet er goed uit
Product is mooi en ziet er goed uit. Helaas hedft het 1,5 maand geduurd voordat we het eindelijk in huis hadden.

Resposta da Littledescendant
een schirt besteld en dit is op tijd…
een schirt besteld en dit is op tijd geleverd en van een goede kwaliteit . ik ben tevreden ,

Heel leuk shirt
Heel leuk shirt, de levering was wat vertraagd ,maar na een e-mail , waar snel op werd gereageerd , kwam het helemaal goed. Goede service…en succes met jullie onderneming. Adri

Super service en communicatie
Ik had een shirtje besteld maar er waren wat problemen met de levertijd. Had het echter wel op tijd nodig ivm een verjaardag. Kreeg keurig snel antwoord via Whatsapp en de toezegging dat het shirtje op tijd binnen zou zijn, en anders werd het persoonlijk gebracht. Dit is inderdaad gedaan. Super service en het shirt is echt top qua kwaliteit.

Mooi product,zeer tevreden
Heel fijn dat ik eerst kon zien,hoe het ongeveer zou worden.
Verzending was prima en zeer tevreden met het product

Resposta da Littledescendant
Goede duidelijke manier van levering en…
Goede duidelijke manier van levering en het product ziet er heel goed uit.
Prima!

Kwalitatief product
De levertijd die werd aangegeven op de website klopt.
Ik vergat de juiste maat door te geven en werd hiervoor dadelijk na mijn bestelling (op zaterdagmiddag) gebeld. Zeer vriendelijke en aangename communicatie.
Er staat 3x per week een 17-jarige te shinen op het volleybalveld met zijn gepersonaliseerd trainingsshirt. Top!

Shirt ziet er goed uit
Shirt ziet er goed uit (zoals op de website staat beschreven) en is van goede kwaliteit.
Levertijd is wat langer dan we in Nederland gewend zijn. Het duurde ca een week.

Resposta da Littledescendant
Leuk prijsje en super kwaliteit

Resposta da Littledescendant
Foutje werd snel rechtgezet… top!
Aanvankelijk was een vergissing gebeurd bij de bestelling waardoor de levering wat vertraging opliep. Kan gebeuren natuurlijk. We werden hiervan duidelijk en eerlijk ingelicht. Enkele dagen later dan voorzien hebben we onze bestelling goed ontvangen.

Goede communicatie
Ik heb een gepersonaliseerde poster besteld. Ik kreeg eerst een voorbeeld om goed te keuren, daar heb ik een aanpassing op gestuurd. Heel snel kreeg ik een reactie met de aanpassing verwerkt. Ik heb ook aangegeven dat de poster na een bepaalde dag pas bezorgd kon worden in verband met vakantie. Ook daar werd rekening mee gehouden. Het duurde even voor ik het eerste ontwerp kreeg, maar dat stond duidelijk op de website, dus dat wist ik van tevoren.

Resposta da Littledescendant
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van het T shirt. M’n dochter draagt het met trots ☺️

Resposta da Littledescendant
De order was heel snel geleverd en in…
De order was heel snel geleverd en in prima conditie. De maat wat ook helemaal goed. Mocht ik weer een leuk shirt zien dan kunnen weer op mij rekenen.
Top hoor.

Mooie poster!
Netjes verpakt, mooi product en precies zoals het vooraf ontvangen voorbeeld.
Snelle levering.

Resposta da Littledescendant
Snelle levering en mooie kwaliteit…
Snelle levering en mooie kwaliteit t-shirt, precies wat we hadden besteld. Opdruk heel netjes. We zijn er heel blij mee en onze kleinzoon ook ☺️.

Prima!
Gewoon netjes leveren wat ik als klant besteld had. Goede maat, netjes verpakt, ik ben tevreden!
Puntje van aandacht.... ik denk dat een T-shirt geen levertijd nodig heeft van 14 dgn, dat kan best wel sneller lijkt mij!

Resposta da Littledescendant
De t shirts waren heel mooi en de…
De t shirts waren heel mooi en de opdruk ook prachtig. Kleinkinderen waren er blij mee

Resposta da Littledescendant
We zijn zeer tevreden met het geleverde…
We zijn zeer tevreden met het geleverde T-shirt, goede kwaliteit en mooi bedrukt!

Resposta da Littledescendant
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.