Gratis kleurenkaart ontvangen, snel geleverd. Hele mooie kleuren met duidelijke omschrijving erbij. Aan de hand van sample potjes al verschillende kleuren verf van Little Greene besteld!
Veja o que dizem as avaliações
Superfijne, makkelijke en hele mooie verf om mee te werken. Snelle levering. Twee testers besteld waarvan we er eentje niet bleek te passen in ons en op basis daarvan een andere verf gekozen van dit m... Ver mais
De kleuren waar je uit kunt kiezen zijn prachtig en de uiteindelijke kleur groen ('garden' satijn) is fantastisch. Moest wel meerdere lagen gebruiken maar eindresultaat is to
Fijne website om veel inspiratie op te doen. De kleuren van Little Greene zijn erg mooi en werken prettig. Later hebben we ook nog behangen van Little Greene gekocht. Het totaal is erg mooi geworden.... Ver mais
Detalhes da empresa
Little Greene is an independent, British paint manufacturer, committed to the socially and environmentally responsible production of high quality paints and wallpapers.
Informações de contato
Coach House, 420 Ashton Old Road, M112DT, Manchester, Reino Unido
- +441612300868
- mail@thelittlegreene.com
- littlegreene.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
samples
super mooi boekje gekregen met de samples. Handig voor mijn volgende project!
Kleurpallet
Aanvraag gedaan voor kleurpallet om mijn huis in een nieuwe frisse start te geven. Snelle levering
Sample en stalen bestelling.
Ik heb twee sample potjes en 6 behangstalen besteld. De potjes vind ik geweldig ! De verf is van heel goede kwaliteit , rijk pigment. Er zijn wel twee lagen nodig. Verder zijn de potjes gewoon leuk.
De begangstalen konden blijkbaar niet allemaal geleverd worden. Wat ik jammer vind is dat er niet helder is gecommuniceerd wat te doen. De missende stalen worden namelijk niet alsnog nagezonden. Na e-mail contact is geadviseerd na een paar weekjes opnieuw een bestelling te doen.
Hoewel ik snel en vriendelijk ben geholpen had het wellicht handiger geweest een bericht op de pakbon te zetten met deze informatie.
De stalen zijn mooi maar ik vraag me af of het behang ook echt dit materiaal is of dat het op dik papier is gedrukt.
De verzending was overigens supersnel.
Zeer snel ontvangen
Zeer snel ontvangen. Mooie kleuren. Wel zijn de kleur voorbeelden iets aan de kleine kant om goede keuze te kunnen maken
kleur stalen opgevraagd en snel binnen.
Prima verf en levering
Prima verf en levering. Verf is wat dikker echter het strijkt goed en in 1 keer dekkend. Mooie gloed over de verf en je kunt er veel meters mee maken.
Perfect
De gratis kleurenkaart was heel snel geleverd. Was zeer uitgebreid, met extra boekje over behang etc. Ik heb echt een mooi kleurenpallet kunnen kiezen voor mijn huis.
Mooie verf!
Prachtig behang en snel geleverd
Heel mooie kleuren
Heel mooie kleuren, kwalitatief goede verf. Mogelijkheid om eerst met proefpotjes kleuren uit te proberen.
Ik gebruik al heel lang Little Greene verf en ben heel tevreden!