Mooie, kwaliteitsvolle producten aangekocht. De verzending is niet supersnel maar zoals aangegeven op hun website is alles handgemaakt dus daar kan ik alleen maar begrip voor hebben. De keuze op de... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
KWALITEIT ONDERMAATS! Ik heb een lakentje met naam besteld voor onze baby. Na meer dan 3 weken wachten zonder enige uitleg, dan toch eindelijk ontvangen. Naam werd zo geborduurd op laken dat de s... Ver mais
Prachtige webshop met persoonlijke service! Petra is altijd vriendelijk en heeft ook voor onze oudste wel eens wat gemaakt zodat hij ook 2 little one clothing truien in de kast heeft, zijn favoriet... Ver mais
Super mooie set ontvangen ! Altijd netjes contact gehad. Zeker een website om aan te raden, alles handgemaakt. Respect voor deze werkwijze. Helaas wel lang moeten wachten, dit was absoluut niet va... Ver mais
Detalhes da empresa
Little one clothing. Een kledingmerk gericht op de allerkleinste van prematuur, newborn tot peuters. Alles 100% eco gecertificeerd. Stoffen van Nederlandse bodem, gemaakt in ons eigen atelier. Duurzaam, tijdloos en gemaakt vol passie en liefde. Voor de zachtste stoffen en mooiste items voor jouw little one.
Informações de contato
Papekoplaan 21, 6713DT, Ede, Holanda
- 0611431064
- info@littleoneclothing.nl
- littleoneclothing.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top bedrijfje
Hele vriendelijke behulpzame mevrouw ik zag een leuke broekje en een mutsje had haar een berichtje via insta geschreven, met de vraag of er ook een boxpakje van gemaakt kon worden dat was absoluut geen probleem.
Toen het aankwam was ik helemaal verliefd 🩷
Ik zal er zeker nog wel eens shoppen!

Resposta da Littleoneclothing
Hele leuke kleding van goede kwaliteit
Hele leuke kleding van goede kwaliteit! Ook even contact gehad met Petra wat heel vriendelijk verliep.

Resposta da Littleoneclothing
Super mooie kleren en je ziet dat het…
Super mooie kleren en je ziet dat het met veel liefde wordt gemaakt 😊 Zoveel verlangs tot ik het mag aandoen aan mijn zoontje 😍💙

Resposta da Littleoneclothing
Super snelle levering en service!
Super snelle levering, heel fijn contact. Er werd mee gedacht over de print en kleuren. Het zijn zo’n mooie pakjes geworden. Nu wachten tot de meisjes het aan kunnen. Super bedankt en tot de volgende keer!

Resposta da Littleoneclothing
Ik ben helemaal gek op madeliefjes
Ik ben helemaal gek op madeliefjes , zag een stofje maar geen boxpakje ervan , toch even gevraagd of dit mogelijk was en ja hoor! Enkele dagen later had ik hier een prachtig boxpakje met madeliefjes op liggen 🥰

Favorietje!
Al meerdere bestellingen gedaan bij littleoneclothing.nl . Dit vanwege de mooie kwaliteit aan kleertjes, lakentjes etc, maar ook door het fijne contact met Petra! Ze probeert overal in mee te denken en te helpen waar nodig. Voor ons een van onze favorieten webshops voor onze kleine man!

Resposta da Littleoneclothing
Mooie artikelen en goede service
Mooie artikelen en goede service. Een vergeten artikel werd bij het aangeven hiervan meteen opgestuurd!

Mooie kleding
Snelle levering, netjes verpakt met een persoonlijk berichtje. De kleding ziet er mooi uit en is van goede kwaliteit. Kortom ik ben zeer tevreden!

Top kleding!
Levering was snel en echt mooie kleding. Ziet er fantastisch uit bij mijn kleintje 🩷🩷 bestel hier zeker nog een keer!

Super mooi!
Gisteren binnen gekregen heel erg blij mee! Mooie stof en mooie kwaliteit. Zelfs nog een handgeschreven kaartje erbij dat is nog eens persoonlijke service. Zouden ze overal moeten doen😋❤️

Mooi pakje
Pakje snel in huis, stof voelt goed aan voor een schappelijke prijs. Ik zal vast nog weleens wat bestellen.

Aanrader
Aanrader. Mooie stevige stoffen. Klantvriendelijk en snelle levering

Resposta da Littleoneclothing
Top kwaliteit en pwrsoonlijke service
Prettig, warm en persoonlijk contact. Maar wellicht het belangrijkste: super mooie babykleertjes in hele gave printjes en heel netjes gemaakt. Leuke weekaanbiedingen voor een leuk prijsje. Echt een cadeautje om te geven én te krijgen!

Geweldig!
Hele mooie pakjes!! Goede kwaliteit. Wou er later nog pakje bij kreeg snel contact en alles kon geregeld worden heel fijn! Raad het zeker aan bij vrienden en familie!