Ljus & Miljö Avaliações

3.547
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min beställda produkt var utgången så företagets representantLinda kontaktade mig efter bara någon dag och gav förslag på likvärdiga produkter. Dessa var dyrare men de levererade utbytesprodukten t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Började med att ringa företaget på måndag fm. La fram vad jag sökte. Linda gick sedan personligen ut och plockade ut armaturen,inkl. rekommenderade lampor. På tisdag fm kunde jag hämta lev. hos mit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra produkter med hög kvalitet där jag kan välja armaturer med utbytbara led-lampor istället för helt integrerade då armaturen är kass när ljuskällan är slut. Enkla system med god kvalitet på kabelsys... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick varan snabbt, tyvärr var det nåt fel på den så jag mailade Ljus och Miljö, fick svar samma dag där dom skrev att dom skickar en ny lampfot och sen tog det bara några dagar så hade den kommit. Myc... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Iluminação
  2. Centro de Jardinagem

Sobre Ljus & Miljö

Leverans, Retur & Garanti

Vi erbjuder:
✅ Frakt 59 kr
✅ Utökat öppet köp till 30 dagar
✅ Bifogad förbetald returfraktsedel med varje order för enkel returhantering

Öppettider
Måndag - Fredag: 10:00 - 18:00
Lördag: 10:00 - 15:00
Söndag: Stängt

Ljus & Miljö har bedrivit Lampaffär sedan 1995 och nu är en av Sveriges största och mest välsorterade belysningsvaruhus. Med en yta på över 3000 kvm ryms inte bara belysning av alla dess slag utan även full sortering av dammprodukter till din trädgård, allt du behöver för att bygga, sköta och trivas med din trädgårdsdamm.

2017 tog vi steget och ville dela med oss av vår kunskap och service även på webben.
Ett lyckat år senare och med så många härliga nöjda kunder tänkte vi med Trustpilot ge kunder möjlighet att berätta om deras köpupplevelser hos oss.

Vi har en bit kvar innan vi fått upp hela vårt sortiment och vad vi kan erbjuda via våra leverantörer.
Det börjar dock blir allt mer produkter, så kika gärna in vårt växande sortiment på Ljus & Miljö

Kom gärna och besök oss i fysiska butiken med, du är alltid välkommen!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

4 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(3.547)

68 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lamporna ni skickade mig är inte de jag…

Lamporna ni skickade mig är inte de jag beställde.
Jag är missnöjd.

24 de fevereiro de 2026

Hej Elida

Först måste jag be så hemskt mycket om ursäkt för mitt sena svar här på Trustpilot! Jag ser att du kontaktat vår kundservice och skrivit att du fått fel lampor och vi har svarat dig där samma dag men sedan har vi inte hört någonting. Vi vill gärna säkerställa att du får rätt lampor till dig så om du har möjlighet får du gärna kontakta oss igen. Det går bra via kundservice@ljusochmiljo.se eller slå en signal till butiken på 0454-320015.

jag ber igen så mycket om ursäkt för det sena svaret den här vägen.

Ha en fortsatt fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag kan inte svara för jag har inte…

Jag kan inte svara för jag har inte fått varorna en

5 de janeiro de 2026

Hej Tommy

Vad tråkigt att du är så missnöjd med oss. Jag har försökt luska ut vad som kan ha gått snett på vägen. Vad jag kan se så beställde du dina lampor i Lördags och dem packade här i Måndags och sedan vart det trettondagen så då hände inget med din leverans. I onsdags fortsatte paketet sin resa till dig :-)
Jag kan se i spårningen att paketet lämnat Härryda och sedan återkommit till Härryda samma dag så det ser onekligen lite märkligt ut. På postnords hemsida ser jag att dem flaggar för längre leveranstider på grund av vädret så kanske är det därför ditt paket gjort en liten loop. Det står att ditt paket är lastat för utkörning idag (Fredag) så jag hoppas och tror att det kommer till ditt utlämningsställe idag. Om ditt paket inte kommer fram så får du hemskt gärna kontakta oss via kundservice@ljusochmiljo.se eller via telefon på 0454-320015.

Ha en fortsatt fin dag!
Linda

Dålig stjärna

Dålig stjärna. Pappersformen passade inte på metallformen, man fick dra och ta i, och så sprack den.
Dålig info om vilken lampa som behövdes.

28 de novembro de 2025

Hej Magnus

Det är som alltid tråkigt när en vara inte håller måttet och då gör vi självklart vad vi kan för att hjälpa dig. Jag kan inte se att du kontaktat vår kundtjänst vilket vi hoppas att du gör så vi kan ordna upp det här till dig. Du når oss på kundsersvice@ljusochmiljo.se

Tyvärr står det inte specificerat vilken typ av ljuskälla som ska vara i stjärnorna i den inläsningsfilen vi får från leverantören men på kartongen som stjärnan låg i ska det finnas en bild på rekommenderad ljuskälla men detta är bra information att ha med på produktsidan så jag ska se om det går infoga för kommande produkter. Om du är osäker på en specifik produkt och behöver snabbt svar så går det fin fint att ringa oss på 0454-320015.

Tack för att du tog dig tid att berätta, det är viktigt för oss!
(och glöm nu inte kontakta oss)

Önskar dig trots detta tråkiga en riktigt fin och mysig jul

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ena sortens ljusmanscketter är helt…

Ena sortens ljusmanscketter är helt värdelösa! Går sönder så fort man sätter dem på ljusstaken.

29 de novembro de 2025

Hej Margareta

Vad tråkigt att höra att den vara du köpt inte är som den ska, tyvärr är det sånt som händer och vi vill gärna hjälpa dig med detta. Jag kan inte se att du kontaktat vår kundservice så om du vill ta dig tiden så är du välkommen att kontakta oss på kundservice@ljusochmiljo.se så vi kan hjälpa dig.