Product besteld was helemaal als nieuw alleen de doos beschadigd wat verder geen probleem is en de bestelling is snel geleverd.
Veja o que dizem as avaliações
Staafmixer gekocht bij hen, klantenservice is prima. Verpakking 'was beschadigd'. Nou, lichtjes hoor. Ze hebben het pakket zelf ook erg netjes ingepakt voor verzending. Apparaat intact, werkt top. Hel... Ver mais
Iets besteld en bestellen en verzending ging prima. Product was niet helemaal naar verwachting. Logictrading heeft dit echter heel netjes en snel voor ons opgelost. Klantenservice is top! Aanrader.
Levering was snel. Per abusievelijk verkeerd adres opgegeven. Deze hadden ze voor bezorging nog gecorrigeerd. Pakketje was ook in een goede staat
Detalhes da empresa
LogicTrading verkoopt zowel nieuwe artikelen, als artikelen uit overstock, artikelen met verpakkingsschade, stickers op verpakkingen, open dozen en internet retouren. Wij kopen deze retour goederen en overstock partijen op van grote internet bedrijven.
Informações de contato
kramerswei 8a, 8723 EW, Koudum, Holanda
- 06-53986847
- info@logictrading.nl
- logictrading.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Product besteld was helemaal als nieuw…
Snelle levering, product voldoet aan beschrijving
Snelle levering, product (Krups koffiezetapparaat) voldoet aan beschrijving, waar voor je geld
Ik heb helaas niet mijn product kunnen…ontvangen
Ik heb helaas niet mijn product kunnen of mogen ontvangen . Verschillende keren contact proberen op te nemen maar ook hier slechte ervaring op gedaan . Dus ik bestel hier niets meer . Ik weet niet waar of de schuld ligt maar de Koerrier zegt hij heeft het elders afgeleverd maar de mensen dat ze niet hebben ontvangen . Heel jammer

Een plezierige vervoerder…
Een uitstekende combinatie van communicatie en vriendelijke bezorgers. Houden zo.

Resposta de LogicTrading
Zag er goed en nieuw uit
Zag er goed en nieuw uit, snelle bezorging en goed ingepakt

Resposta de LogicTrading
De omschrijving van koffiepadsapparaat…
De omschrijving van koffiepadsapparaat klopte zoals op het website, was netjes ingepakt, optijd en snel verstuurd en geeft heerlijk warme koffie

Fantastische koffiemachine …
Ik heb voor een hele mooie prijs een nieuw koffiezetapparaat ontvangen

Klantenservice is top!

Aanrader!
Ondanks de verstreken garantie periode een mooie oplossing.
Snelle communicatie en vriendelijk.

Zeer tevreden
Mijn bestelling is snel verwerkt en snel verzonden.
Artikel precies zoals omschreven.
Ik kende het bedrijf niet, maar ben zeer tevreden

Resposta de LogicTrading
Tot op heden is mijn bestelde product…
Update: gelukkig is alles toch goedgekomen en is het pakket alsnog goed aangekomen (oorzaak achterstand bij posr-nl vanwege sneeuwval). Daarover is tussentijds ook goed gecommuniceerd en proactief gehandeld door LogicTrading. Top!

Resposta de LogicTrading
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.