Banner for Loods 5

Loods 5 Avaliações

2.008
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie en overzichtelijke winkel met kundig personeel , wij hebben er een bank gekocht , zijn super geholpen , denken goed en eerlijk mee , niet opdringerig omdat ze iets willen verkopen , la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht. Ook voo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk conceptstore. Heel veel ruimte om te wandelen tussen de verschillende hoekjes en plekjes. Een mooie winkel om hele leuke ideeën op te doen voor je woning! Vriendelijk personeel ook.

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.008)

1.117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer tevreden

Alles prima geregeld. Fijne winkel en groot assortiment.

20 de agosto de 2026

Hi Sigrid,

Leuk om te lezen dat je onze winkel zo kunt waarderen!
Wij zien ook dat je onze fauteuil Oscar hebt besteld, wat leuk!

Wensen je hier alvast veel plezier mee.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte winkel geen service

Slechte winkel het is een shop in shop waardoor als er iets is met het product ze geen service verlenen maar zich verschuilen achter producent.Ik zou er nooit meer iets kopen

21 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Hi,

Bedankt voor het delen van je feedback!
Jammer om te lezen dat je ervaring met Loods 5 niet naar wens is geweest.

Het concept van Loods 5 is dat je niet bij één winkel winkelt, maar bij een mix van verschillende ondernemers, groothandelaren en importeurs. Dit zijn onze deelnemers, die hun producten via Loods 5 aanbieden.

Wanneer er na aankoop iets met een product aan de hand is, nemen wij contact op met de betreffende deelnemer om samen naar een passende oplossing te zoeken.
Wij begrijpen dat dit voor een klant soms anders kan voelen en vinden het daarom jammer dat je onze service zo hebt ervaren.

Mocht je ons nog de gelegenheid willen geven om naar jouw situatie te kijken, dan kun je altijd contact opnemen via klantenservice@loods5.nl.
Wij helpen je graag verder!

Leuk conceptstore

16 de agosto de 2026

Hi Rita,

Bedankt voor je review over onze winkel en personeel!
Wij hopen dat je leuke ideeën hebt opgedaan voor je eigen plek.

Zien je graag weer terug!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een heel erg mooie locatie met…

Een heel erg mooie locatie met vriendelijke mensen en een uitgebreid assortiment

20 de agosto de 2026

Hi Ed,

Wat leuk dat je bij één van onze winkels bent geweest en dat het goed bevallen is! Wij zien dat je met een aantal leuke items terug naar huis bent gegaan.

Wij hopen je snel weer terug te zien in één van onze winkels!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We werden snel en vriendelijk geholpen

We werden snel en vriendelijk geholpen. Een grote keuze aan producten en verschillende uitvoeringen.

Hi Cybele,

Wat een mooie woorden, dankjewel!

Wij hopen je gauw weer eens te zien.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi, ruim ingericht, veel keus

Mooi ingericht, veel keus waar wij voor gingen (eettafel stoelen)

19 de agosto de 2026

Hi Patricia,

Wat fijn dat je gevonden hebt waar je voor langs kwam.
Alhoewel het niet verkeerd is met iets thuis te komen, waarvan je niet wist dat je het nodig had!

Veel plezier met je nieuwe stoelen.

Enorm assortiment

Enorm assortiment, goede parkeergelegenheid, leuke producten

Hi Mieke,

Bedankt voor je leuke review over ons ruime assortiment, de parkeergelegenheid en niet geheel onbelangrijk, onze mooie producten!

Veel plezier van je nieuwe aanwinsten.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Een winkel waar je echt wat kunt vinden

Mooie winkel, weinig medewerkers zichtbaar. Leuke en aparte artikelen. Een winkel waar je echt iets kunt vinden.

Hi Rutger,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je ons aanbod verrassend vindt en dat er altijd iets bijzonders te ontdekken is.
We nemen je opmerking over de zichtbaarheid van onze medewerkers zeker mee!

Hopelijk tot snel.

Tolles Einrichtungshaus

Tolle Möbel! Tolle Accessoires! Große Halle, durch die man hervorragend geführt wird. In jeder Ecke gibt es etwas schönes zu entdecken und es ist schwer mit leeren Händen nach Hause zu fahren...
Das Personal ist sehr freundlich und hilfsbereit. War bestimmt nicht mein letzter Besuch.

Hi Anka,

Thank you for your wonderful review!
We’re so happy to hear you enjoyed exploring our store and discovering all the beautiful furniture and accessories.
And yes, leaving empty handed can be quite the challenge!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Uitstraling rust en vriendelijke…

Uitstraling rust en vriendelijke personeel
En hele brede assortiment

Hi,

Wat fijn om te horen! Heerlijk dat je de rust, ons vriendelijke personeel en het brede assortiment zo waardeert.
Dankjewel voor je mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is voor de 2de keer dat wij kopen…

Het is voor de 2de keer dat wij kopen bij loos 5 fijn en leuk behandeld door het personeel op al onze vragen goed te woord gestaan heel prettig

Hi,

Wat leuk dat jullie voor de tweede keer bij ons langs zijn geweest en ook nog eens geslaagd zijn.
Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen en al jullie vragen goed zijn beantwoord.

Tot de volgende keer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed en vriendelijk geholpen.

Hi Cora,

Dankjewel voor je review!
Fijn om te horen dat je goed en vriendelijk bent geholpen.

Tot gauw!

Top en nog eens Top

Mooie zaak,en een mooie bank gekocht.
Heel goed geholpen door leuke vrouw.
Alles heel goed uitgelegd.

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je zo goed bent geholpen en met een mooie bank naar huis bent gegaan.

Veel plezier ermee, en dank voor het vertrouwen!

Mooie winkel met ruim aanbod

Mooie winkel met ruim aanbod
Vriendelijke bediening

13 de agosto de 2026

Hi Greta,

Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je ons ruime aanbod, de vriendelijke bediening en de service zo waardeert.

Graag tot een volgende keer!

Prima aankoop

Prima geholpen door de medewerker van Loods5.
De dame was zeer behulpzaam en heeft gezorgd dat onze aankoop snel geregeld is.
Leuk, we kregen ook nog een bon voor het restaurant voor een drankje. Vanwege de hitte was het geen probleem om een frisdrank te nemen. Top

Hi Ruud,

Wat fijn om te lezen!
Goed om te horen dat onze collega zo behulpzaam was en alles snel voor jullie heeft geregeld.
En met die hitte was een verkoelend drankje natuurlijk helemaal mooi meegenomen!

Very swift service

Very swift service

13 de agosto de 2026

Hi Humera,

Thank you! Great to hear you experienced our service as quick and efficient.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Overzichtelijk aanbod met bijzondere…

Overzichtelijk aanbod met bijzondere nieuwe elementen. Fijn om in loods 5 rond te kijken. Verder prima service.

Hi Thijs,

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je het aanbod verrassend vindt en lekker kunt rondneuzen in onze winkel.
En natuurlijk goed om te horen dat de service ook in de smaak valt!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Te weinig zuurstof

Te weinig zuurstof, te weinig personeel. Personeel zelf wel heel vriendelijk en behulpzaam

16 de agosto de 2026

Hi Tim,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Met de hoge temperaturen van de afgelopen periode, kan het nog wel eens warm zijn bij ons in de winkels.
Desondanks ben je gelukkig goed en vriendelijk geholpen.

Wij hopen je snel weer eens terug te zien, misschien wanneer het een paar graden koeler is buiten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hebben hun best gedaan om iets wat…

Hebben hun best gedaan om iets wat uitverkocht was, alsnog te bestellen.

12 de agosto de 2026

Hi Paula,

Wat fijn om te horen!
Goed dat het toch gelukt is.

Alvast veel plezier hiermee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijk om rond te dwalen

Heerlijk om rond te dwalen. En een zeer deskundige verkoper die mij aan precies de juiste stoelen geholpen heeft. Terwijl ik een zeer specifieke wens had.

Hi Janny,

Wat leuk om te horen!
Fijn dat we precies de juiste stoelen voor je specifieke wens hebben gevonden.

Veel zitplezier gewenst!