Banner for Loods 5

Loods 5 Avaliações

2.008
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie en overzichtelijke winkel met kundig personeel , wij hebben er een bank gekocht , zijn super geholpen , denken goed en eerlijk mee , niet opdringerig omdat ze iets willen verkopen , la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht. Ook voo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk conceptstore. Heel veel ruimte om te wandelen tussen de verschillende hoekjes en plekjes. Een mooie winkel om hele leuke ideeën op te doen voor je woning! Vriendelijk personeel ook.

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

(2.008)

1.117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Vriendelijk geholpen ;)

Hi Jack,

Dankjewel! Fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen.

Wij hopen je snel weer eens te zien.

Hi Ivan,

Bedankt voor je fijne review over onze medewerkers.
Deze woorden waarderen wij enorm.

Wij hopen je gauw weer eens te zien.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De bestelling van een dressoir kostte…

De bestelling van een dressoir kostte nogal gedoe. Leverancier niet bereikbaar. Na paar dagen bleek de bestelling niet gedaan. Ik heb er ook moeite mee dat je het hele bedrag ineens moet betalen. Nu maar afwachten wanneer wij het dressoir krijgen.

Hi,

Wat vervelend dat het plaatsen van de bestelling niet zo soepel is verlopen en dat deze ook nog eens niet correct is geplaatst.
Onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.

Bij voorraad artikelen vragen wij inderdaad vooraf om de volledige betaling te voldoen, omdat de meubels snel leverbaar zijn.

Inmiddels zien we dat het gelukt is en dat je het dressoir snel mag verwachten.
Alvast veel plezier hiermee.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas geen prettige ervaring bij Loods…

Helaas geen prettige ervaring bij Loods 5 in het weekend. Wij vonden het personeel weinig klantvriendelijk en kregen sterk het gevoel dat men vooral bezig was met zo snel mogelijk afsluiten en naar huis gaan,

Bij binnenkomst werd aangeboden om onze spullen apart bij de kassa te zetten.Toen wij rond 16:30 uur wilden afrekenen terwijl de winkel tot 17:30 uur geopend is bleken deze spullen alweer terug in de winkel te zijn gezet en moesten we wachten totdat ze opnieuw werden opgehaald.

Ook het simpele verzoek om een extra papieren tas werd onnodig ingewikkeld gemaakt.Ik wilde daar gewoon voor betalen, maar kreeg eerst een heel verhaal over tassen, de vraag of ik zelf niets bij me had en of ik de spullen niet gewoon los in de auto kon leggen. Dat vind ik geen klantgerichte benadering.

Daarnaast vind ik het vreemd dat het restaurant op zaterdag al om 15:00 uur gesloten is en daarna alleen nog koffie en gebak verkrijgbaar is\.Ook is het onlogisch dat je voor het toilet vanaf het restaurant op de eerste verdieping helemaal naar beneden moet richting de ingang.

Jammer, want juist in het weekend verwacht ik bij een winkel als Loods 5 een gastvrije en servicegerichte benadering.

Nieuwe eetkamerstoelen.

Diane heeft ons deskundig en vriendelijk geholpen de juiste stoelen in de goede kleur te bestellen en ze heeft voor ons de bestelling geplaatst en per mail toegestuurd waarbij ze ons telefoonnummer dat onjuist in de computer stond meteen heeft gewijzigd.

16 de agosto de 2026
Avaliação não solicitada

Goede service personeel.

Hi Paula,

Wat een leuke review, dankjewel!

Wij hopen je snel weer eens te verwelkomen bij ons in de winkels.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geholpen door een hele vriendelijke…

Geholpen door een hele vriendelijke behulpzame mevrouw. Top service.

13 de agosto de 2026

Hi Mark,

Bedankt voor je mooie woorden over onze collega uit Sliedrecht.
Dit geven wij maar al te graag door!

Veel plezier met je nieuwe bank en tot snel!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

In de winkel zijn de medewerkers…

In de winkel zijn de medewerkers vriendelijk en denken ze goed mee over een eventuele oplossing. Daarover ben ik zeker tevreden.

Wat ik wel wil meegeven, zijn de hoge bezorgkosten. Voor een tafel en vier stoelen heb ik maar liefst €160 aan bezorgkosten moeten betalen. Ik begrijp dat er meer dan 100 km gereden moet worden, maar ik vind dit bedrag behoorlijk hoog.

Ter vergelijking: zelfs IKEA hanteert redelijkere bezorgkosten en bij Hornbach heb ik voor ongeveer 600 kg aan bouwmaterialen slechts €70 betaald.

Door deze hoge bezorgkosten is voor mij de drempel om opnieuw bij Loods Outlet te kopen behoorlijk hoog. Jammer, want over de medewerkers in de winkel zelf ben ik juist positief. Ik hoop dat jullie dit als feedback meenemen en nog eens naar de hoogte van de bezorgkosten kijken.

9 de agosto de 2026

Hi Metin,

Bedankt voor je positieve woorden over ons personeel.
Erg fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat er met je mee wordt gedacht.

Wij begrijpen je feedback over de bezorgkosten.
De kosten zijn onder andere afhankelijk van de afstand en het type en volume van de bestelling.
Er komt meer kijken bij het veilig vervoeren en bezorgen van grotere meubels.
Tegelijkertijd begrijpen we goed dat het een flink bedrag is voor de levering van je aankopen.

Wij nemen je feedback intern mee en hopen je toch nog eens terug te zien.
Je mag natuurlijk altijd vooraf informeren naar de verwachten mogelijke bezorgkosten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuke winkel met veel variatie

Leuke winkel met veel variatie. Personeels servicegericht

Hi Hermine,

Bedankt voor je leuke review over ons personeel en service.
Veel plezier van je nieuwe aanwinsten en tot gauw!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top! Super snelle service!

Hi Babette,

Wat een leuke review over onze snelle service!
Dit stellen wij enorm op prijs.

Tot de volgende keer.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooi aanbod

Mooi aanbod in verschillende prijsklasses

Hi Katrien,

Bedankt voor je mooie woorden over ons diverse aanbod!

Veel plezier van je mooie aankopen en tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De aan/uit knop van de lamp die we…

De aan/uit knop van de lamp die we wilde, deed het niet, er is van van alles geprobeerd om de lamp te repareren, zelfs verwisseld met andere lamp, helaas lukte niet!
Nou is deze opnieuw besteld en wordt hij gratis thuis bezorgd!!

Hi Bert,

Bedankt voor deze review!

Ontzettend vervelend dat de lamp niet naar behoren werkte, maar fantastisch om te lezen dat dit zo naar wens is opgelost.

Veel plezier gewenst met de gloednieuwe lamp!

Ruim aanbod

Ruim aanbod, goede klantenservice.

7 de agosto de 2026

Hi,

Bedankt voor je leuke review over ons aanbod en klantenservice.
Dit waarderen wij enorm.

Wij hopen je snel weer eens te zien!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

niet vernieuwend

was rommelig binnen en ook jammer
dat het restaurant er niet meer is.zag niet veel vernieuwde items t.o.v. jaar geleden.maarrrrr ...personeel super vriendelijk.👍

Hi Jolanda,

Bedankt voor het delen van je ervaring!

Wat jammer dat je dit als rommelig en minder vernieuwend hebt ervaren.
Wij hopen bij je volgende bezoek je positiever te kunnen verrassen.

Al onze winkels hebben een restaurant aanwezig.
Tussen 11:00-16:00 kun je dagelijks genieten van onze huisgemaakte broodjes, verse sapjes of een lekker gebakje.
Uiteraard ben je ook van harte welkom om een goede kop koffie te nuttigen.

Hopelijk tot snel!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vorige week heb ik twee tafeltjes bij…

Vorige week heb ik twee tafeltjes bij Loods 5 besteld, die op dat moment al in de sale waren. Slechts twee dagen later waren dezelfde tafeltjes nog eens bijna €50 extra afgeprijsd.

Na contact met de klantenservice bleek dat Loods 5 geen regeling heeft om in zo’n situatie het prijsverschil te compenseren. De voorgestelde oplossing? De tafeltjes op eigen kosten retourneren en ze vervolgens opnieuw bestellen, mits ze dan nog op voorraad zijn.

Wat ik vooral vreemd vind, is dat mij vervolgens werd verteld dat ik de tafeltjes ook in een winkel kan retourneren. Ik zou ze daar dus kunnen terugbrengen en vervolgens direct opnieuw kunnen kopen voor de lagere prijs. Het resultaat is exact hetzelfde, alleen worden er onnodig een retour en een nieuwe aankoop verwerkt.

Ik begrijp dat prijzen kunnen dalen en dat je niet bij iedere prijsverlaging automatisch geld terugkrijgt. Maar bij een aankoop van slechts een paar dagen oud en een prijsverschil van bijna €50 zou je van een bedrijf als Loods 5 toch op z’n minst een beetje klantgerichtheid verwachten.

Avaliação não solicitada

Hi,

Bedankt voor het delen van je ervaring en feedback.

Helaas kunnen wij op basis van jouw gegevens geen order, aankoop of correspondentie achterhalen.
Zou je dit met ons willen delen via Klantenservice@loods5.nl?
Dan kijken wij nog eens met je mee!
Wellicht heb je de items inmiddels geretourneerd, om deze vervolgens opnieuw aan te schaffen.

In deze situaties hebben wij zeker een beleid/ regeling.
Mocht je de aankoop al hebben ontvangen, of in bezit hebben en deze is later scherper afgeprijsd, dan geldt in zo'n situatie het reguliere retourbeleid.
De aankoop mag dan in de originele verpakking/ staat worden geretourneerd volgens de voorwaarden.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Enthousiaste medewerkster

Enthousiaste medewerkster. Heel vriendelijk en adequaat. Ze wist 1 dingetje niet van hetgeen dat we wilden bestellen en haalde er direct een collega bij die het wel wist. Ze legde ook eea goed uit.

6 de agosto de 2026

Leuke

Leuke, fijne en gezellige winkel. Mooie producten. Wel stevig geprijsd maar dan heb je wel iets tofs!

6 de agosto de 2026