Banner for Loods 5

Loods 5 Avaliações

2.009
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie en overzichtelijke winkel met kundig personeel , wij hebben er een bank gekocht , zijn super geholpen , denken goed en eerlijk mee , niet opdringerig omdat ze iets willen verkopen , la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht. Ook voo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk conceptstore. Heel veel ruimte om te wandelen tussen de verschillende hoekjes en plekjes. Een mooie winkel om hele leuke ideeën op te doen voor je woning! Vriendelijk personeel ook.

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.009)

1.117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fantastischer Laden

Super personal. Toller Laden. Schöne Sachen

18 de julho de 2026

Hi,

Thank you for your lovely review!

Great to hear you enjoyed our store, our collection and the service from our team.

We hope to welcome you back at Loods 5 soon!

With kind regards.
Customer care Loods 5

Deskundig advies door Robin

Robin nam de tijd om ons een goed advies te geven voor de aanschaf van een bank, toonde verschillende modellen en gaf ruime opties voor bekleding van de bank. Mede hierdoor hebben we de bank direct besteld. Blij mee!

29 de julho de 2026

Hi Lois,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat Robin de tijd heeft genomen om jullie goed te adviseren.
We geven het compliment graag aan onze collega door.

Veel plezier met jullie nieuwe bank en graag tot ziens bij Loods 5!

Altijd leuk!

Hi,

Bedankt voor je leuke reactie!

Fijn dat je altijd met plezier bij ons binnenloopt.

Graag tot de volgende keer bij Loods 5!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gevonden waar ik op zoek naar was!

Gevonden waar ik op zoek naar was met een goeie aardige service. Fantastische opzet met teveel om op te noemen. Voor mij de eerste maar zeker niet de laatste keer dat ik Loods 5 zal bezoeken!
Goed gedaan bijna overal mooie styling.

Hi,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Wat leuk dat je hebt gevonden wat je zocht en zo enthousiast bent over onze winkel, styling en service.
Geweldig dat dit zeker niet je laatste bezoek was.

Tot de volgende keer bij Loods 5!

Zo'n fijne winkel

Zo'n fijne winkel
Ik slaag er altijd, al is het maar iets kleins.
Dan ff een pauze met een kop koffie.
Personeel vriendelijk

24 de julho de 2026

Bedankt voor je leuke review!

Wat fijn dat je telkens weer iets vindt, groot of klein.
En een koffiepauze hoort er natuurlijk gewoon bij.

Graag tot de volgende keer bij Loods 5!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn geholpen door medewerkers…

Heel fijn geholpen door medewerkers zelfs hulp bij alles in de auto krijgen

Hi,

Bedankt voor je fijne review!

Goed om te horen dat onze medewerkers je zo goed hebben kunnen helpen, tot en met het inladen van de auto.

Graag tot een volgende keer bij Loods 5!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote keuze in woonaccessoires en…

Grote keuze in woonaccessoires en meubels. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. 😊

Hi Theo,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je onze collectie én de service van ons team zo waardeert.

We zien je graag nog eens terug bij Loods 5!

Interessantes Angebot,spannende…

Interessantes Angebot,spannende Präsentation und gute Ware. Für jeden Geschmack etwas dabei, gutes Restaurant und freundlicher Service. Immer gerne wieder!

27 de julho de 2026

Hi,

Thank you for your wonderful review!

Great to hear you enjoyed our selection, the way everything is presented, and our restaurant too.
We're happy there was something to suit every taste.

Looking forward to welcoming you back soon!

Customer care Loods 5

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

If I could rate 0 stars I would

If I could rate 0 stars I would. I bought a table and matching chairs online - only the table was delivered. After 10+ emails and 6 weeks later they finally admitted they made a mistake and chairs out of stock. They have now collected the table (not sure what they’re going to do with it as it has been sat on the terrace for a month collecting dust) and I’m still to receive a refund for either items. No response from their customer service team. Loods5, you owe me 500e, get your act together. Will not be returning :)

Avaliação não solicitada

Hi Kym,

We can imagine that you found the way this matter was handled disappointing.
We sincerely apologise for any inconvenience caused.

We are reviewing this matter internally to ensure it does not happen again in future.

We have now processed the refund, and you can expect to receive it within a few working days.

Once again, we apologise!

Customer Care Loods 5

Mooie kast gezien bij loods5

Mooie kast gezien bij loods5. Na een belletje met mijn wederhelft hem gekocht. Goed geholpen en personeel was vriendelijk. Ik kom vaker hier en al mooie spulletjes aangeschaft. Altijd de moeite waard om langs te gaan.

27 de julho de 2026

Hi Monique,

Bedankt voor je leuke review!
Dit stellen wij enorm op prijs.

Wij hopen jullie snel weer te zien shoppen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Er is heel veel aanbod en je kunt op…

Er is heel veel aanbod en je kunt op het gemak alles bekijken. Je krijgt van zelf inspiratie.

19 de julho de 2026

HI Rob,

Wat een ontzettend leuke review!

Wij hopen je gauw weer eens te zien rondneuzen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Echte oplichters

Echte oplichters. Koop hier alleen spullen, die op voorraad zijn of snel geleverd kunnen worden. Ook als ze weten, dat een gedeelte niet geleverd kan worden, moet je alles betalen en hoor je dat pas 1 dag voor levering.
Klantenservice liegt en reageert alleen als het ze uitkomt.
Als reactie op reactie Loods 5:
Levertijd bij bestellen was 8 tot 10 weken. Na 17 weken pas reactie, dat er geleverd kon worden. Meermaals gevraagd of alle kleuren erbij zaten. Dit werd bevestigd door Loods 5. Daarna afspraak voor levering ingepland en alles betaald. 1 dag voor levering werd ik gebeld door de leverancier van Loods 5. Welke kleur ik als alternatief wilde, omdat de bestelde kleur al heel lang niet meer leverbaar was. Dit was al meerdere keren aan Loods 5 medegedeeld, maar Loods 5 heeft nooit gereageerd naar hun leverancier. Meerdere mails aan de klantenservice werden nooit beantwoord door Loods 5.
Voorschot 18 weken voor niks betaald.
Vriendelijk personeel in de winkel als je wat wil kopen, maar de klantenservice en de inkoopafdeling zijn van een belachelijk laag en triest niveau.

23 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hi,

Wat vervelend dat je het verloop in deze case op deze manier hebt ervaren.
Onze welgemeende excuses voor deze ongemakken.

Helaas bleek inderdaad na de betaling niet de volledige bestelling leverbaar te zijn.
Als dit vooraf kenbaar was geweest, hadden wij je uiteraard niet laten betalen.

Wij hebben ons uiterste best gedaan na dit nieuws, om de terugbetaling zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Inmiddels is de terugbetaling in goede orde verwerkt en heb je dit binnen enkele dagen op de rekening staan, of heb je dit wellicht al terug.

Nogmaals onze excuses.

Veel aanbod

Veel aanbod, rustig rond kijken en vriendelijke medewerksters

Hi,

Wat lekker dat je even hebt kunnen rondkijken bij ons in de winkel.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede uitleg en snelle service

Goede uitleg en snelle service. Een dag later werden onze stoelen al geleverd.

Hi Arnold,

Bedankt voor je review!

Wat fijn dat je zo te spreken bent over de uitleg, service en snelheid in levering.

Veel plezier met de stoelen!

What a nice new concept

What a nice new concept. Not the classical furniture store, but a mix of different and unsusual styles!

19 de julho de 2026

Hi Michel,

What a lovely review about our concept!
We really do appreciate it.

We hope to see you soon!

Customer Care Loods 5

Personeel en service

Personeel en service

Hi Nadine,

Bedankt voor je mooie review!

Deze woorden waarderen wij enorm.

Tot gauw!

Geslaagd

Gestart met een heerlijk broodje en de winkel doorgesnuffeld voor een mooie bank en eetkamerstoelen.... en gevonden. En ook nog veel keuze uit toffe stoffen. Heel blij mee.

Hi Hella,

Wat lekker om te horen dat je genoten hebt van het restaurant, om vervolgens lekker te neuzen in onze winkel.

Veel plezier met je nieuwe aanwinsten.

Fijne dag

Fijne dag in loods 5
Leuke spullen gekocht
Merk wel dat het assortiment kleiner is en minder uitgegast wordt op een leuke nanier

Hi,

Wat goed om te lezen dat je zo'n fijne dag bij ons hebt gehad.
We hopen je de volgende keer weer te kunnen verassen met vernieuwd aanbod!

Tot gauw.