Banner for Loods 5

Loods 5 Avaliações

2.009
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een kast uitgezocht op het kaartje stond dat er 50% korting op zat dit nog nagevraagd bij een medewerker die zei dat het klopte. vervolgens komen we bij de service balie om te betalen blijk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een super mooie en overzichtelijke winkel met kundig personeel , wij hebben er een bank gekocht , zijn super geholpen , denken goed en eerlijk mee , niet opdringerig omdat ze iets willen verkopen , la... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij worden altijd blij verrast door de ruime en gevarieerde keuze die hier in de loodsen staan.Bij ons laatste bezoek hebben we een heel leuke bank en stoelen voor bij onze eettafel gekocht. Ook voo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leuk conceptstore. Heel veel ruimte om te wandelen tussen de verschillende hoekjes en plekjes. Een mooie winkel om hele leuke ideeën op te doen voor je woning! Vriendelijk personeel ook.

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Sobre Loods 5

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

Volg Loods 5 via onze Socials:

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 81% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.009)

1.117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Goed geholpen aardig personeel

Goed geholpen fijn personeel. Goede hulp met keuzes maken

19 de julho de 2026

Hi Milou,

Bedankt voor je review!

Wat fijn dat je zo'n prettige winkel ervaring hebt beleefd met ons personeel en het plaatsen van de bestelling.

Tot de volgende keer.

Fantastisch!!!!

Wij zijn geweldig geslaagd!!
Een 2,5 zits bank, eettafel en 2 eetkamerstoelen voor €402,-
Fantastisch.

24 de julho de 2026

Wat een leuke review!
Bedankt dat je deze hebt achtergelaten.

Fijn om te lezen dat je zo goed geslaagd bent.

Veel plezier met deze nieuwe aanwinsten.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De dame die ons geholpen heeft verdient…

De dame die ons geholpen heeft verdient een dikke 10

24 de julho de 2026

Hi,

Bedankt voor deze fantastische review over onze collega in Zaandam.
Wij geven dit met liefde aan haar door.

Tot gauw!

Such a nice shop

Such a nice shop with good atmosphere and a very nice team willing to help

20 de julho de 2026

Hi Vinciane,

Thank you for your wonderful review.

We hope to see you some time again soon!

With kind regards,
Customer Care Loods 5

Leuke artikelen

Leuke artikelen, vriendelijk personeel

22 de julho de 2026

Bedankt voor je review.

Wat fijn dat je onze artikelen en personeel waardeert.

Tot de volgende keer!

Een aanrader

Dit was m’n eerste bezoek aan Loods 5 en ik was echt verrast hoe groot deze winkel is, zo’n uitgebreid assortiment.
Bij het afrekenen vroeg ik om een factuur en werd ik zeer vriendelijk en met het nodige geduld geholpen.
Ik ga zeker nog eens terug.

20 de julho de 2026

Hi Sarah,

Wat leuk dat je voor het eerst bij ons langs bent geweest!

Wij hopen je vaker te mogen verwelkomen, of te zien shoppen op onze website.

Zeer geslaagd

Zeer geslaagd. Kwamen voor een bank en hebben die daar ook gevonden. Goede informatie en antwoord op al onze vragen kunnen krijgen

18 de julho de 2026

Hi Karin,

Wat leuk om te lezen dat je goed geslaagd bent!
Alvast veel plezier met deze nieuwe aanwinst.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onverwacht lange levertijd

We hebben op 1 juli een tuintafel besteld bij Loods 5, omdat de tafel bij Loods 5 een kortere levertijd op de website had staan in vergelijking met andere winkels die dezelfde tafel verkochten, namelijk 1-2 weken. Inmiddels zijn we 7 weken verder en heb ik herhaaldelijk zelf contact moeten opnemen met Loods 5 om een update van de bestelling te vragen. We vinden het jammer dat het zo lang duurt, de levertijd op de website verre van overeenkomt met de werkelijke levertijd en Loods 5 de klant niet actief informeert nadat de bestelling is geplaatst. We hopen de tafel dan echt binnenkort te mogen ontvangen..

23 de julho de 2026
Avaliação não solicitada

Hi Laurie,

Bedankt voor je eerlijke feedback.

Wij kunnen enorm begrijpen dat een onverwachte langere levertijd erg vervelend is.
Hiervoor onze welgemeende excuses.

Wij zien dat onze collega's intern druk bezig zijn met het achterhalen van de status van je bestelling.
Zij gaan je op de hoogte brengen hiervan.

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je moet in de grote winkel wel zoeken naar hulp.

22 de julho de 2026

Hi Victor,

Bedankt voor je review!

Wat fijn dat je, ondanks de zoektocht in het doolhof, zo goed geholpen bent door onze collega's.

Graag tot de volgende keer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veel keuze, mooie meubels, goed meegedacht

Veel keuze en hele mooie meubels! Genoeg keuze. We werden snel geholpen, er werd goed meegedacht, en toen ik een dag later toch een wijziging in de bestelling wilde maken werd ik vriendelijk geholpen en ging het heel snel. Al snel kregen we het bedrag weer van de geannuleerde meubel teruggestort op de rekening. Nog geen week later is het wel bestelde meubel geleverd gekregen, top!

18 de julho de 2026

Hi,

Wat een super leuke review!
Bedankt voor het achterlaten hiervan, dit waarderen wij enorm.

Wat fijn dat alles zo prettig en soepel is verlopen.

Veel plezier met het nieuwe meubel.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hi Lies,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te lezen dat je niet geslaagd bent voor hetgeen waar je voor kwam.
Gelukkig hoeft dat geen probleem te zijn, want wij zien dat je een prachtige fauteuil gekocht hebt!

Alvast veel plezier met de fauteuil en hopelijk slaag je de volgende keer dubbel en dwars!

Kwaliteit van service

We zijn buitengewoon aardig en professioneel begeleid door medewerker Kees, die alle tijd nam en serieus de opties evalueerde en ook nog vol humor zat, chapeau!

21 de julho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een fantastische winkel die design en…

Een fantastische winkel die design en interieur op één locatie verzamelt. Het personeel is behulpzaam en supervriendelijk. Eén negatief punt dat niet in de beoordeling werd opgenomen is de grote afstand voor de zuiderburen, maar anderhalf uur rijden hebben wij er wel voor over ;-)

19 de julho de 2026