NordXL Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

BESTEL HIER NIET!! RETOURNEREN NIET MOGELIJK!! Barkrukken besteld. Toen deze uiteindelijk thuis waren geleverd, bevielen deze niet en wilden we deze barkrukken retourneren waarbij we hebben aangege... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De bestelling via de site ging makkelijk. Heel veel keuze en toch zo gepiept. Chauffeur duidelijk over zijn aankomst voor bezorging.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Móveis
  2. Loja de Móveis
  3. Loja de móveis ao ar livre

NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

269 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 41% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtig eiken badmeubel van topkwaliteit!

Onlangs heb ik mijn nieuwe eiken badmeubel geplaatst en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit is top: massief eikenhout, stevig gebouwd en perfect afgewerkt. De natuurlijke houtnerf geeft een warme en stijlvolle uitstraling aan mijn badkamer.
De afwerking is subliem, met gladde randen en een mooie beschermlaag die het hout goed beschermt tegen vocht. De lades openen soepel en voelen solide aan. De plaatsing verliep ook vlot, alles was perfect op maat en goed verpakt geleverd. Kortom, een echte aanrader voor wie op zoek is naar een duurzaam, stijlvol en kwalitatief badmeubel!

1 de fevereiro de 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Onbeleefd personeel, die totaal niet met je meedenken terwijl er door het bedrijf een product geleverd is welke simpelweg kapot is.
En dit is niet de eerste keer.... het meubel wat we 2 jaar geleden hadden gekocht werd niet compleet geleverd.

Ik koop hier nooit meer en hoop andere mensen ook niet. Geen bedrijf, maar zakkenvullers!

3 de fevereiro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend dat je dit zo ervaart. We willen je graag verder helpen, echter is het ons onbekend wie je bent.

Graag ontvangen we een email of ordernummer zodat we je verder kunnen helpen.

Voor wat betreft het meubel wat niet compleet is, wij kunnen ons niet voorstellen dat wij dit niet destijds opgelost hebben. Daar gaan we ook niet vanuit, anders had je vast niet nogmaals besteld ;). Uiteraard kan het eens voorkomen dat we een onderdeel vergeten te leveren, want waar mensen werken worden fout gemaakt maar als het bij ons kenbaar is komen we het uiteraard naleveren.

We horen het graag zodat we je verder kunnen helpen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen terugbetaling na annulering !

Op de webwinkel werd de indruk gewekt dat een kast op voorraad was. Dat bleek niet het geval. Leveringstijd onbekend. Na dreigen met een rechtszaak werd de bestelling dan eindelijk geannuleerd en zou ik het geld binnen 30 dagen terugkrijgen. We zitten nu ver over de termijn heen en nog steeds geen geld terug.

26 de janeiro de 2025

Goedemiddag Ha Rani,

Als een meubel niet op voorraad is staat dit altijd vermeld onder het meubel. Wellicht dat je dit niet gelezen hebt.

Vervelend om te horen dat je je geld nog niet terug ontvangen hebt, wat is je ordernummer? Helaas kunnen we op de naam geen bestelling vinden.

Wij storten altijd het geld terug binnen het genoemde termijn.

We wachten je reactie/mail af.

Prachtige tafel en stoelen

Goede service! Prachtige eikenhouten tafel besteld en is precies geleverd zoals wij hem wilden. Bezorging was top en de tafel is voor ons in elkaar gezet op de gewenste plek. Ook met de stoelen zijn wij erg blij.

11 de janeiro de 2025

Erg vlotte levering

Erg vlotte levering: 20 minuutjes op voorhand gebeld, super vriendelijke bezorger, meubeltje was al in elkaar gezet & tillen tot op de gewenste plaats gebeurde met de glimlach! Zoals het hoort, maar de 5 sterren zeker waard!

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooie tafel!

Bestellen ging beetje moeizaam omdat we alles via de mail moesten doen, omdat tafel online was uitverkocht. Maar tafel is super en levering van Michiel was echt top! Aardige jongeman en hij heeft de tafel ook voor ons in elkaar gezet

16 de janeiro de 2025

Mooi tafeltje vandaag ontvangen

Mooi tafeltje vandaag ontvangen, levertijd was een week. Tafeltje ziet er netjes en stevig uit, prima degelijke kwaliteit. Bezorger heeft hem netjes voor me binnen gezet. Goede ervaring.

Vlotte snelle levering

Vlotte snelle levering. Kregen dag van te voren rond welke tijd het gebracht zou worden. We werden netjes 15 min van te voren gebeld. Vriendelijke bezorger.

Niet conform en spuuglelijk

Bestel hier niet. Ze leveren meubels die niet conform zijn aan wat je besteld. Het meubel dat ik ontving splinterde volledig, was onverpakt geleverd, is geen steigerhout zoals wel werd geclaimd, en duidelijk ook niet behandeld met een beschermende coating.
Dit mieserig stuk houtsel kan gewoon zo bij het afval :-(

Beste Aranka,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.
Het geleverde artikel is zeker wel van steigerhout.
Graag ontvangen we eerst een aantal foto's om de klacht te kunnen beoordelen alvorens er een review word geschreven.

Wij leveren inderdaad zonder verpakking, dit staat op de site vermeld. De reden hiervan zijn milieuredenen.

Nano coating is een kleurloze beschermlaag, dit zie je niet terug en dat is dan ook het mooie van het product.