BESTEL HIER NIET!! RETOURNEREN NIET MOGELIJK!! Barkrukken besteld. Toen deze uiteindelijk thuis waren geleverd, bevielen deze niet en wilden we deze barkrukken retourneren waarbij we hebben aangege... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bestelling via de site ging makkelijk. Heel veel keuze en toch zo gepiept. Chauffeur duidelijk over zijn aankomst voor bezorging.
We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Ver mais
Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Ver mais
Detalhes da empresa
NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.
Informações de contato
Holanda
- loodsxl.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 41% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Prachtig eiken badmeubel van topkwaliteit!
Onlangs heb ik mijn nieuwe eiken badmeubel geplaatst en ik ben er ontzettend tevreden over. De kwaliteit is top: massief eikenhout, stevig gebouwd en perfect afgewerkt. De natuurlijke houtnerf geeft een warme en stijlvolle uitstraling aan mijn badkamer.
De afwerking is subliem, met gladde randen en een mooie beschermlaag die het hout goed beschermt tegen vocht. De lades openen soepel en voelen solide aan. De plaatsing verliep ook vlot, alles was perfect op maat en goed verpakt geleverd. Kortom, een echte aanrader voor wie op zoek is naar een duurzaam, stijlvol en kwalitatief badmeubel!
Bezorgers waren heel vriendelijk en…
Bezorgers waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Heel fijn!!
Mooi eiken sidetable laten maken
Mooi eiken sidetable laten maken. Is prachtig. Kwaliteit geweldig.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Onbeleefd personeel, die totaal niet met je meedenken terwijl er door het bedrijf een product geleverd is welke simpelweg kapot is.
En dit is niet de eerste keer.... het meubel wat we 2 jaar geleden hadden gekocht werd niet compleet geleverd.
Ik koop hier nooit meer en hoop andere mensen ook niet. Geen bedrijf, maar zakkenvullers!

Goede ervaring
Super vriendelijke en goede service, half uur op voorhand gebeld en goed in elkaar gestoken! Hele mooie tafel!!
Geen terugbetaling na annulering !
Op de webwinkel werd de indruk gewekt dat een kast op voorraad was. Dat bleek niet het geval. Leveringstijd onbekend. Na dreigen met een rechtszaak werd de bestelling dan eindelijk geannuleerd en zou ik het geld binnen 30 dagen terugkrijgen. We zitten nu ver over de termijn heen en nog steeds geen geld terug.

Prachtige tafel en stoelen
Goede service! Prachtige eikenhouten tafel besteld en is precies geleverd zoals wij hem wilden. Bezorging was top en de tafel is voor ons in elkaar gezet op de gewenste plek. Ook met de stoelen zijn wij erg blij.
Erg vlotte levering
Erg vlotte levering: 20 minuutjes op voorhand gebeld, super vriendelijke bezorger, meubeltje was al in elkaar gezet & tillen tot op de gewenste plaats gebeurde met de glimlach! Zoals het hoort, maar de 5 sterren zeker waard!
Mooie tafel!
Bestellen ging beetje moeizaam omdat we alles via de mail moesten doen, omdat tafel online was uitverkocht. Maar tafel is super en levering van Michiel was echt top! Aardige jongeman en hij heeft de tafel ook voor ons in elkaar gezet
Top materiaal.
Top materiaal.
Goed service, klantvriendelijk en geleverd op voorgestelde datum
Goeie service
Goeie service. Geleverd wat ik besteld heb. Vriendelijke bestelman
Vriendelijke chauffeur
Vriendelijke chauffeur, vlotte levering. Zeker voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank
Super levering
Super levering.
Zeer mooie tafel
Zeer tevreden
Een goede Servië’s
Een goede Servië’s , geleverd op de gewenste datum super aanrader
Snelle levering. En keurig bezorgd. Super vriendelijke chauffeur 👍
Super aardig
Super aardig. Alles helemaal in elkaar gezet i.v.m. ziekte.
Een kiezelvormegetafel besteld en een…
Een kiezelvormegetafel besteld en een ovaletafel gehad kan niet meer retour er zit al een verjongd rand aan Dus kijk uit wat je besteld
Mooi tafeltje vandaag ontvangen
Mooi tafeltje vandaag ontvangen, levertijd was een week. Tafeltje ziet er netjes en stevig uit, prima degelijke kwaliteit. Bezorger heeft hem netjes voor me binnen gezet. Goede ervaring.
Vlotte snelle levering
Vlotte snelle levering. Kregen dag van te voren rond welke tijd het gebracht zou worden. We werden netjes 15 min van te voren gebeld. Vriendelijke bezorger.
Niet conform en spuuglelijk
Bestel hier niet. Ze leveren meubels die niet conform zijn aan wat je besteld. Het meubel dat ik ontving splinterde volledig, was onverpakt geleverd, is geen steigerhout zoals wel werd geclaimd, en duidelijk ook niet behandeld met een beschermende coating.
Dit mieserig stuk houtsel kan gewoon zo bij het afval :-(