BESTEL HIER NIET!! RETOURNEREN NIET MOGELIJK!! Barkrukken besteld. Toen deze uiteindelijk thuis waren geleverd, bevielen deze niet en wilden we deze barkrukken retourneren waarbij we hebben aangege... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bestelling via de site ging makkelijk. Heel veel keuze en toch zo gepiept. Chauffeur duidelijk over zijn aankomst voor bezorging.
We waren onze fineer meubelen beu. We kwamen bij LoodsXL terecht. Ik wilde graag maatwerk voor een bestaand dressoir en kast uit de collectie van LoodsXL. Het duurde even maar het was het wacht... Ver mais
Aantal weken geleden een houten tuinbank besteld, deze samengesteld op de website (maat en kleur). Heel tevreden! de bank voldoet aan alle verwachtingen en is van prima kwaliteit, ook netjes gelakt.... Ver mais
Detalhes da empresa
NordXL uit Groningen is de grootste fabrikant en webshop op het gebied van maatwerk meubelen. NordXL, ooit SteigerhoutTrend, begon klein als maker van steigerhouten meubelen. Inmiddels zijn we gespecialiseerd in allerlei houtsoorten en maken meer dan alleen steigerhouten meubelen. Je kunt ook terecht voor eikenhouten, mangohouten, Douglas houten, teakhouten meubelen en betonlook meubelen. De webshop is een onderdeel van NordXL B.V. Wij zijn gespecialiseerd in (maatwerk)meubelen, huis- en tuinmeubelen die onder andere online worden verkocht op onze site. Onze producten staan voor uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs! Ook bieden wij een ruim assortiment woonaccessoires aan, om jouw interieur af te stylen.
Informações de contato
Holanda
- loodsxl.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 41% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Tja, teleurstellend
Tja, waar zal ik eens beginnen.
Bij het opnemen en uittekenen van een buitenkeuken en loungeset op maat was alles mogelijk en werden we vriendelijk geholpen.
Daarna ging het snel bergafwaarts.
In de loungeset werd een uitsparing aan de verkeerde kant gezaagd. Op de aangeleverde tekening stond duidelijk waar het moest. Maar links en rechts zorgde voor spraakverwarring. Fout van beide kanten, maar er werd door dit bedrijf NIET meegedacht. Fout lag bij ons.
Daarna de nalevering van twee Rocco’s. Deze waren later door ons besteld. De afmetingen waren niet hetzelfde als de maten van de buitenkeuken, met als gevolg dat alles niet mooi aansluit. De reden was dat ze andere planken hadden moeten aanschaffen en dat dit mooier zou zijn. Dat dit niet met de opdrachtgever is besproken was niet relevant. Ook zaten de draagplanken niet op dezelfde hoogte als die van de buitenkeuken.
Na een seizoen buiten te hebben gestaan en de buitenkeuken weer in gebruik kan worden genomen blijken de deurtjes te klemmen, zo erg dat ze vrijwel niet open kunnen. Als oplossing komt een reactie: hout werkt nu eenmaal. Dat dit een buitenkeuken betreft en dat deurtjes open zouden moeten kunnen is blijkbaar niet relevant.
Wat dit bedrijf heeft gemaakt is zeker mooi, het ziet er prachtig uit. Maar voor het geld dat we er aan uit hebben gegeven hadden we wel een betere service verwacht. Telefonisch contact is niet mogelijk, alles gaat via email. En de verantwoordelijkheid wordt bij de klant gelegd.
Binnen paar maanden enorme roestm en bedrijf geeft geen thuis
Prachtige picknicktafel besteld met poedercoating, speciaal om roest zo lang mogelijk tegen te gaan. Binnen paar maanden enorme roestplekken op de poten, zelf op plekken waar geen lasnaden zitten. LoodsXL zegt dat dit erbij hoort en binnen de normen valt. Dit is grote onzin, het zijn echt plekken met meerdere centimeters doorsnee. En dat voor een tafel van meer dan 1500 euro. Daarna reageert de klantenservice niet meer.
Side table in lichte eik gekocht
Side table in lichte eik gekocht. Prachtig nog mooier dan op de website🤩 communicatie voor de levering perfect, de levering is ook top, zeer vriendelijke jongen
Tweede maal hier mooie steigerplanken…
Tweede maal hier mooie steigerplanken gekocht en weer helemaal tevreden
Ook de chauffeur van de vrachtwagen behulpzaam
Top bedrijf
Alles in orde
Alles op tijd geleverd en in goeie staat .vriendelijk
Alles correct volgens plan!
Vriendeijk bekwaam
Heel vriendelijk personeel Aflevering perfect.Waren netjes op tijd.Bij aflevering vriendelijk personeel.
Zo zie je maar eens
Zo zie je maar eens. Altijd eerst de reviews van het bedrijf checken voordat je iets besteld online. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Dom van me!
Zelf een vakkenkast besteld met een beschadiging die geplakt is met een stuk hout. Deze is los gaan zitten. Ik kan er zo onderdoor kijken. Foto gestuurd. Kreeg de opmerking "Hoort bij het houtsoort dat het omhoog komt! Ha ha ha! Oordeel zelf!
O...Ik zie op het laatste moment voordat ik dit review plaats dat ik er geen beloning voor krijg! LoodsXL krijgt hiervoor wel hun verdiende loon. Klantenverlies!
Top professioneel bedrijf!
Top professioneel bedrijf!! Heel mooi zitbankje besteld. Stevig dik hout. Goede kwaliteit. Via mail werd een leveringsdatum afgesproken. De dag van de levering werden wij telefonisch gebeld met het uur van aankomst. Wauw fantastisch. Super vriendelijke man. Wij zijn heel tevreden.
Vriendelijke bezorger
Vriendelijke bezorger, alles naar wens.
Tafel geleverd op het afgesproken…
Tafel geleverd op het afgesproken moment door een vriendelijke jongeman.
Dressoir jesse goede kwaliteit voor de…
Dressoir jesse goede kwaliteit voor de prijs, netjes op tijd geleverd zoals afgesproken zeer vriendelijke bezorgers
Alles was zoals het hoorde
Alles was zoals het hoorde.
Fijn om zulke gemotiveerde mensen over de vloer te krijgen.
Super snelle levering door een…
Super snelle levering door een mega-sympathieke bezorger.
Ik ben heel tevreden van mijn aankoop.👍
Mango Eettafel besteld, nooit meer loodsxl
Mango Eettafel besteld, deze is niet dezelfde als op de foto's op de website! Op dewebsite mooie egale tafels,in het echt vol vlekken en strepen met 6 verschillende kleuren. Levering staat er +- 2 weken. Na 2 dagen krijg ik een mail dat ze al geleverd wordt, na het melden dat ik nog geen sleutel heb van de woonst zeggen ze dat ze mij uit de route kunnen halen maar niet weten wanneer ze dan wel kunnen leveren en niet beloven dat dit binnen de maand dan is. Alsook na de klacht dat deze niet dezelfdz is als op de website, krijg ik terug dat we deze binnen 7 dagen kunnen retourneren op EIGEN KOSTEN EN VERVOER. Een werkende mens geraakt niet zomaar op 7 dagen in Groningen. Daarna geen reactie meer van het bedrijf. SCHANDALIG!
Super tevreden
Super tevreden
Ontzettend goed geholpen door de chauffeur
Goede afspraken en goeie kwaliteit
Een aanrader voor iedereen
Schandalig. Nooit meer LoodsXL
Salontafel besteld. Vooraf betaald. Tafel wordt geleverd zonder verpakking en compleet beschadigd! Telefonisch melden van het probleem wordt niet geaccepteerd door de telefoniste. Telefoniste is hondsbrutaal. Gemaild met foto’s en aangegeven dat de tafel mag worden opgehaald en dat we het aankoopbedrag retour willen krijgen. Reactie per mail is we komen de tafel omruilen zodra deze op voorraad is. Totaal geen empathie en respect voor de klant. Weer per mail aangeven dat we geen tafel meer willen en het aankoopbedrag terug. Reactie LoodsXL is wachten tot de tafel weer op voorraad is (wanneer is onbekend) of de salontafel retour sturen OP EIGEN KOSTEN. LoodXL is een schandalig slecht bedrijf met 0 klantvriendelijkheid en begrip. Nooit meer bestellen wij bij LoodsXL.
Top bediening vriendelijk bezorger…
Top bediening vriendelijk bezorger vlotte levering
Al 6 weken wacht ik al op mijn…
Al 6 weken wacht ik al op mijn salontafel
Eindelijk afgelopen vrijdag binnen ZONDER VERPAKKING MET FLINKE SCHADE!!!!!!
En bel loodsXL even vertellen ze mooi dat het zo hoort ivm mileu!!! sinds Wanneer is dat?? ik ziet zelf al 9 jaar in transport geen een product geleverd zonder verpakking" Een dure tafel leveren zonder verpakking met schade eerste en laatste keer bij dit firma Geen aanrader