Fatbike voor de 2de keer gestolen en wederom terug gevonden door Loqater. Van mij krijgen jullie alle lof. Super dankbaar dat de fatbike weer terug is. Kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Top prestatie van loqater. Contact na aangifte diefstal fatbike verliep snel goed en duidelijk. Fiets locatie gepeild alleen nog te ver om politie in te schakelen. Daarna locatie uitgepeild en in de g... Ver mais
Zij stelde me gerust en konden mij met zekerheid vertellen dat mijn fatbike weer terecht zal komen. Ik geloofde er niet zo snel in omdat ik het eerst wilde zien. Na ongeveer 6 dagen werd ik gebeld doo... Ver mais
Bakfiets na 2 dagen teruggevonden!! Hele fijne klantenservice ook, kon ze elk moment bellen om de status te checken. Enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom ze pas na 2 dagen de locatie konden ui... Ver mais
Detalhes da empresa
Voor motoren, scooters, (electrische) fietsen en al je andere mobiele eigendommen leveren wij kleine zenders. Met onze ervaren meldkamer en bijbehorende recoveryteams bieden wij gegarandeerd 24/7 hulp bij het terugvinden van je eigendommen. De meeste verzekeraars geven korting op de premie indien een Loqater is geplaatst.
Informações de contato
Barchman Wuytierslaan 10, 3818 LH, Amersfoort, Holanda
- +31 (0)85 130 58 61
- info@loqater.nl
- loqater.nl
Respondeu a 7% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top bakfiets gestolen en binnen een…
Top bakfiets gestolen en binnen een paar dagen terug door het loqater team.
Goede investering geweest.
Prima service
Prima service, netjes en discreet. Goed geïnformeerd!
Omdat ze fantastische dingen doen
Omdat ze fantastische dingen doen
Binnen afzienbare tijd is de gestolen…
Binnen afzienbare tijd is de gestolen fiets weer gevonden en teruggebracht, top service!
Top hulp en komen na wat ze je beloofen…
Top hulp en komen na wat ze je beloofen en ze doen er alles voor om je zo goed mogelijk te helpen
Goede en snelle service hielpen me prc…
Goede en snelle service hielpen me prc waarbij nodig
Ik heb contact dezelfde dag genomen als…
Ik heb contact dezelfde dag genomen als toen mijn bike verdween. Het was heel snel en makkelijk geregeld. Twee weken geleden is de bike gevonden. Zonder accu wel eens waar, maar de bike is terug. Dus het werk is goed uitgevoerd.
Goede peilzenders
Super bedrijf en snel mijn fiets terug.
De beste investering: Loqater geeft je gemoedsrust
Ik was compleet van slag toen mijn gloednieuwe fatbike van €3.000 – nog geen maand oud bij mijn werk gestolen werd. Het hek van de stalling was gewoon opengezaagd en ondanks de camera’s deed mijn werkgever niets. Dat gevoel van machteloosheid en hopeloosheid vergeet ik nooit meer.
Gelukkig had ik Loqater aangeschaft, en dat was letterlijk mijn redding. Dankzij hun zender en ongelofelijke inzet had ik mijn fiets binnen twee weken weer terug! Vanaf het eerste contact voelde ik me gesteund: ze namen alles direct serieus, hielden me constant op de hoogte en gaven me het vertrouwen dat het goed zou komen.
Toen ik uiteindelijk mijn fiets terug had, was de opluchting niet te beschrijven. Ik ben Loqater zó dankbaar. Zonder hen was ik mijn fiets echt kwijt geweest. Hun service, betrokkenheid en daadkracht zijn ongeëvenaard. Loqater is gewoon de beste.
Als je van je fiets houdt en gemoedsrust wilt, twijfel dan niet: Loqater is elke euro meer dan waard. Het is echt het beste wat ik ooit gedaan heb.
Ik zou iedereen dit aanraden te nemen
Ik zou iedereen dit aanraden te nemen! Bij ons hebben ze laatst de fatbike van me dochter gestolen en binnen een week had de loqater hem gevonden en hebben wij de fatbike terug! Echt een uitvinding en ik wil niet anders meer! Ze zijn heel vriendelijk helpen je goed en pakken het gelijk op. Ben ze heel dankbaar want ze zijn gewilt de fatbikes en zo kan je hem altijd terug vinden. Ik ben echt blij dat wij de loqater erop hebben zitten.
Gestolen nieuwe fatbike
Mijn dochter de nieuwe Fatbike was op vrijdag gesloten en maandag kreeg ik het verlossende telefoontje dat deze terecht was. Vond het Super fijn dat ik in het weekend een medewerker kon spreken over hoe verder? Was erg vriendelijk, professioneel en kon mij geruststellen. Geen enkel vraag was te veel. Ik ben zeer tevreden 😊
Mijn fiets is na 2 dagen gevonden
Mijn fiets is na 2 dagen gevonden na dat ik had gemeld dat mijn fiets was gestolen
De nog net nieuwe fatbike van mijn…
De nog net nieuwe fatbike van mijn dochter werd gestolen en was binnen 2 weken teruggevonden! Dat is erg knap werk! De fatbike afhalen van het politiebureau duurde iets langer ivm juridische procedures nadat het was gestolen en doorverkocht. En dat duurde ook zo'n 2 weken. Ik ben er erg blij mee. Had in de 2 weken opsporing wel graag op de hoogte gehouden willen worden. Maar het eindresultaat is Top!! En daar gaat het om.
Top service
Top service, binnen een week mijn fatbike terug!! Het is zeker de moeite waard om een loqater aan te schaffen. Bedankt!!
Top 24/7 service
Onze fiets was gestolen na kantooruren. Toch besloten direct te bellen met Loqater en werd ondanks dat het zo laat was vriendelijk geholpen. Zij dachten mee en legde het proces uit. En met positief resultaat. Wij zijn blij met het product en de service.
Goede en snelle bemiddeling
Snelle hulp geboden waardoor de fiets terug is gevonden
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.