Lottefashion

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk geen enkele ster waardig. Pure oplichterij. Heb me ook laten vangen zoals zo velen voor me. Had beter eerst de beoordelingen bekeken. STOM STOM STOM MENSEN LAAT JE NIET VANGEN DOOR DIE... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was in het begin een beetje sceptisch tegenover Lotte fashion door het lezen van bepaalde negatieve reviews. Gelukkig kan ik een positieve review schrijven. Heb netjes mijn bestelling ontvangen. Binne... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig bedrijf en dat Klarna hiermee samen werkt is helemaal triest stelletje oplichters zijn het die Lotte fashion! Rotzooi uit China wat je niet of tegen hele hoge kosten retour kan sturen. Rea... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Het inspireren van een moeiteloze, chique levensstijl staat centraal bij alles wat we doen.

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kijk Goed Uit!

Mijn Ervaring.
Wat een ellende zeg!
Kleding besteld en om de juiste maat en kleur te kunnen kiezen had ik 3 jurken besteld in Februari 2025.
Omdat er bij de nieuwe reklame van Lotte een hoge korting beloofd werd, bestelde ik nog 2 andere kledingstukken. Die ook geleverd werden.
De jurken:
Bij het passen van de jurken bleek dat de grootste maat mij nog veels te klein was.
En bij de andere bestelling bleek precies hetzelfde probleem. Ook veels te klein en veels te strak.
Overtuigd dat retour sturen geen enkel probleem zou zijn, stuurde ik de 2 pakketjes naar het adres en volgens de voorwaarden zoals via de Email van Lotte beschreven stond naar China, wat me ook nog eens E 32,50 heeft gekost.
Nog steeds overtuigd dat ik het totaal bedrag van de kleding
E 170,- teruggestort zou krijgen wachtte ik de eerste tijd rustig af.
Maar er kwam niks....
Na een heel aantal E-mailtjes die wel steeds netjes beantwoord werden,
kreeg ik gisteren een bezorger aan de deur met een pakket en zou ik moeten tekenen voor ontvangst.
Dat heb ik niet gedaan, omdat ik niks besteld had...
Toch duwde de bezorger het pakket in m'n hand en liep weg.
Mij verbrouwereerd achterlatend.
Wat blijkt....je raadt het al...de door mij retour gestuurde kleding!
Meteen een Email gemaakt met de foto's van de pakketten en het bewijs-materiaal van de retour-zending, en de Email verstuurd naar het Emailadres van Lotte....maar....de Email kon niet meer bezorgd worden.
Dus....mijn verhaal eindigt hier.
De totaal gemaakte kosten E 202,50 is een groot persoonlijk verlies!
Ik hoop dat het voor anderen een waarschuwing mag zijn.
Kijk goed uit waar je iets besteld.
P.S.
Mijn vriendin heeft jammergenoeg onlangs hetzelfde meegemaakt bij 2 verschillende Online Websites

10 de agosto de 2025

Vreselijke site!!!

Vreselijke site!!!! Lijkt heel duur en sjiek.
Maar is dus totaal niet! Jurk van 40 euro gekocht. Krijg 4 euro terug en retour sturen is meer dan 30 euro. Je word mega opgelicht!

24 de abril de 2025

NIET BESTELLEN

Helaas niet hier van te voren gekeken. Wat een oplichters. Slechte kwaliteit, slechte service. Niet te doen dit. En volgens mij wordt Ai overal op ingezet in het mailcontact.

8 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schoenen hadden een andere maat (veel…

Schoenen hadden een andere maat (veel te klein) en de kleuren klopten niet.
Pas op! Dit is een dropshipper, zij hebben geen voorraad, alleen een adres, zodra een bestelling binnen is bestellen zij het in China en steken de winst in eigen zak. Géén telefonische bereikbaarheid! OPLICHTERS!!!!

10 de março de 2025

Absolute afrader

Ik had een vest besteld (80,-): ‘e’en maat: na drie weken ontvangen en van alle kanten v’e’el te klein. Retourneren was ergens in China; zelf porto betalen, douane betalen, en binnen 3 weken retourneren afgaand op de datum van aankoop, waardoor de 3 weken al verstreken waren. Een en al oplichterij.

21 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koop alsjeblieft niet via deze website

Koop alsjeblieft niet via deze website. Ik had vijf items besteld, heb lang gewacht, de kwaliteit was abominabel en de maat sloeg nergens op. Ik heb dus alle vijf items terugggestuurd volgens de aanwijzingen van "Lotte". Dat was in september j.l. Pas deze week, in maart, kreeg ik het pakje als "onbestelbaar" retour uit China. Naar mijn geld kan ik fluiten en ik heb ook nog zo'n 3 tientjes moeten uitgeven aan porto. Dit grenst aan oplichting.

13 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Helaas ben ik ook de klos

Helaas ben ik ook de klos. Mijn bestelling ontvangen. Het lijkt in niets op wat ik besteld heb.

Leren laarzen, is gewoon plastic en van hele slechte kwaliteit. Het 06 nummer op de site is niet meer in gebruik.

Walgelijke mensen.

27 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gekocht als een leren tas

Gekocht als een leren tas, bleek bij aankomst na drie weken een hele lelijke plastic tas te zijn! Volgens mij ingekocht bij Temu! Voor het eerst en voor het laatst iets bij dit bedrijf gekocht. Voel me zwaar opgelicht!

14 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niets kopen bij Lottemode !

Niets kopen bij Lottemode !
Pakket na een maand nog niet ontvangen. Telefoonnummer werkt niet. Schandalig.
Als je mailt dan krijg je elke keer dezelfde automatische mail terug. Dus niet kopen bij deze site!!!!!!!!!¡

1 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is geen ster waardig

Het is geen ster waardig. Wat een verschrikking. Jurkjes ontvangen van enorm slechte kwaliteit. Klantenservice gemaild met de vraag naar het retourbeleid waarbij ik als eerste reactie kreeg waarom ik het wilde retourneren. Vervolgens een retour adres gekregen in CHINA. Als compensatie van de hoge retourkosten die voor mijn rekening waren (€30,50) kreeg ik 10% compensatie. Inmiddels 3 maanden verder en nog steeds geen euro teruggestort. Wat een drama. Koop hier aub niets!

1 de dezembro de 2024

Koop hier niks!!!

Helaas ben ik het met de meeste mensen eens: ik heb 3 producten besteld, waarvan ik na maanden wachten de roze puffer jas nog steeds niet ontvangen heb.
De mooie gebreide trui is een soort fleece deken en de leren schoenen zijn een gekreukt paar van plastic.

De plastic zakken komen direct uit China. Je kan het dus beter zelf bij TEMU of SHEIN kopen!

Ruilen, terugsturen en geld terugkrijgen kan niet... ofwel: koop hier alsjeblieft niks! Het is helaas pure oplichterij!

24 de outubro de 2024

koop hier niks!

kijk uit met deze site! dit zijn dropshippers! betaalt de volle laag voor zeer lage kwaliteit kleding uit china. mijn “winter leren jas met bond” was van plastic en stonk heel erg, heb €95 betaald voor een jas waar ik niks aan heb helaas, pas op met deze site!

8 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit onder de maat en oplichterij bij retourneren en geld terug

De geleverde artikelen waren qua materialen en kleuren van slechte kwaliteit, o.a. de halsopening van de trui was zo klein dat ik mijn hoofd er niet eens door kon krijgen, en bovendien de twee verwerkte materialen sloten totaal niet op elkaar aan , de op de foto zwierige jas bleek een zeer stijve stof te hebben, de kleuren van de blouse en de trui waren veel feller dan op de foto…….kortom, ik was niet tevreden en wilde retourneren.
Aanvragen van adres kostte moeite, want dat stond nergens vermeld en er waren bij levering ook geen papieren bij gesloten. Uiteindelijk lukte een mailadres en per mail kreeg ik als antwoord de vraag of ik eerst wilde beschrijven waarom ik de artikelen wilde retourneren. Dat heb ik uitgebreid gedaan, nadat ik begonnen was met de opmerking dat ik ze in elk geval wilde retourneren en mijn geld terug wilde en dat ik nog steeds geen retouradres had ontvangen.
Nu heb ik uiteindelijk een retouradres gekregen en blijkt dat in China te zijn. Daar over staat helemaal niets vermeld op hun website. De bijgevoegde waarschuwing van hun kant was nu dat terugzenden naar China veel geld kostte en dat je de artikelen ook kunt houden en dan van hun alsnog 10% korting zal krijgen over het totale al door jou betaalde bedrag.
Wat een oplichters!
KOOP HIER NIET!
In het vervolg zal ik eerst op internet kijken of er reviews staan over een aanbieder. Dat heb ik nu pas gedaan en mijn ervaring komt overeen met de al geplaatste reviews.
Mosterd na de maaltijd: voor mij een goede les.

8 de novembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

€90 aan kleding besteld drie maanden…

€90 aan kleding besteld drie maanden geleden, nog altijd niets ontvangen!!

Elke week heb ik gemaild en gevraagd om restitutie van het aankoopbedrag. Telkens weer ontvang ik een smoes dat ze aan het uitzoeken zijn waar mijn pakket is :(
Oplichters! Geen KvK-nummer! Bestel hier niet!

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sluit me aan bij eerdere revieuws

Sluit me aan bij eerdere revieuws! Oplichting! Duurt lang voor je bestelling binnen is, artikelen zijn beschadigd maar moet ze op eigen kosten retour sturen… dat doe ik niet omdat ik dan bang ben opnieuw een heleboel geld kwijt te zijn en mijn geld van de bestelling niet terug krijg! Dus helaas opgelicht!

28 de outubro de 2024