Eigenlijk geen enkele ster waardig. Pure oplichterij. Heb me ook laten vangen zoals zo velen voor me. Had beter eerst de beoordelingen bekeken. STOM STOM STOM MENSEN LAAT JE NIET VANGEN DOOR DIE... Ver mais
Lottefashion
Veja o que dizem as avaliações
Was in het begin een beetje sceptisch tegenover Lotte fashion door het lezen van bepaalde negatieve reviews. Gelukkig kan ik een positieve review schrijven. Heb netjes mijn bestelling ontvangen. Binne... Ver mais
Het is geen ster waardig. Wat een verschrikking. Jurkjes ontvangen van enorm slechte kwaliteit. Klantenservice gemaild met de vraag naar het retourbeleid waarbij ik als eerste reactie kreeg waarom ik... Ver mais
Schandalig bedrijf en dat Klarna hiermee samen werkt is helemaal triest stelletje oplichters zijn het die Lotte fashion! Rotzooi uit China wat je niet of tegen hele hoge kosten retour kan sturen. Rea... Ver mais
Detalhes da empresa
Het inspireren van een moeiteloze, chique levensstijl staat centraal bij alles wat we doen.
Informações de contato
Middachtenweg 22, 2531 ae, Den Haag, Holanda
- info@lottefashion.nl
- lottefashion.nl
New Balence schoenen
22 augustus besteld, NIKS binnen gekregen. Gemaild GEEN antwoord!!
Vieze oplichters , geen eens 1 ster waard
Niks gekregen geen mailtje niks dikke…
Niks gekregen geen mailtje niks dikke oplichters NIET HIER BESTELLEN
Don’t buy from this place I bought…
Don’t buy from this place I bought shoes and they haven’t arrived yet and it has been 3 days and I can’t call it doesn’t go through this place isn’t good
BESTEL HIER NIET!!!!!
Ik heb bij lottemode.nl een jumpsuit besteld voor een bruiloft, zag er prachtig uit op de foto’s en kostte 48 euro. Op de site staat verzenden met postNL etc dus ik dacht: oké prima (achteraf had ik natuurlijk eerst reviews moeten lezen). Komt die jumpsuit binnen, is het echt gewoon van shein of Temu, de kwaliteit is 3 keer ruk, ziet er niet uit en oogt heel goedkoop. Dus ik retour aanmelden door een mailtje te sturen. Krijg ik terug: je bestelling is nog niet aangekomen, waarom wil je nu al retourneren? Nou kan gebeuren, dus ik terugsturen jawel hij is binnengekomen vandaag, ziet er niet uit dus wil hem retourneren. Krijg ik weer een mail terug: jammer dat het er niet uitziet, kunt u foto’s maken van uw ontvangen bestelling, dit versnelt het retourproces. Nou, klinkklare onzin natuurlijk, foto’s hebben no way invloed op het versnellen van het retourproces, dus dat heb ik ook zeker teruggestuurd, mét foto’s van mijn ontvangen bestelling uiteraard. Vervolgens kreeg ik een retourformulier, hierin stond… hou je vast:
Ontvanger: De heer Han
3/F, Gebouw 3, Guancheng Wetenschap en Technologie Industriepark, Guancheng District, Zhengzhou , Provincie Henan, China
Postcode 451191
Telefoon: + 86-15638908385
Belangrijke dingen om te onthouden:
Declareer een kleinere hoeveelheid/waarde van de goederen zodat het artikel niet wordt vastgehouden bij de douane en je je geld sneller terugkrijgt.
Verzend- en douanekosten: Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor de verzend- en douanekosten voor het retourneren van de artikelen. Deze kosten bedragen doorgaans 50-60% van je totale betaling.
Niet kapot of defect; geen indicatie van gebruik.
Schrijf ""TERUGZENDEN"" op de verpakking.
Verzendmethode: Kies een betrouwbare verzendmethode met tracking, zodat je zeker weet dat je retourzending wordt ontvangen. Voor geretourneerde artikelen is een geldig retournummer nodig.
Houd er rekening mee dat bestellingen alleen binnen 30 dagen na ontvangst kunnen worden geretourneerd. Als de bestelling na 30 dagen na ontvangst wordt geretourneerd, is het verzoek niet meer geldig.
Op dit moment leveren we geen retouretiketten en retourzendingen moeten naar ons centrale magazijn in China worden gestuurd. Zodra we het artikel hebben ontvangen, verwerken we je restitutie binnen 7 werkdagen.
Bedankt voor je begrip en medewerking in deze kwestie.
Alternatief: Om het milieu te sparen, kunnen we je een terugbetaling van 10% aanbieden zonder dat je de goederen hoeft terug te sturen. Nog een fijne dag! 😄
Enfin met andere woorden: je bent keihard genaaid, we doen ons voor als een Nederlands bedrijf en vervolgens mag je voor een hoog bedrag je bestelling terugsturen naar China. Bestel hier NIET!!!!!!! Het is echt vreselijk.
Goed
Heb wel lang moeten wachten maar ik was blij met de schoenen 👌maat was ook goed.
Bestelling nooit ontvangen
2 maanden geleden een bestelling gedaan maar niets ontvangen. Reactie van klantenservice: sorry we zullen een geschil indienen. Daarna geen reacties meer..
Vertrouw deze site niet
Vertrouw deze site niet, lijkt of je in Nederland besteld. Komt uit China en retour naar China is teveel betalen voor shit. Nooit bestellen hier. Moet na 4 maanden nog op m’n geld wachten.
Bestelling niet binnen
Paar weken geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niet binnen....ik vraag me af of ik het nog krijg!
Spullen komen uit China
Spullen komen uit China, maten kloppen dus niet . Omdat ik niet wilde dat ze iets zouden verdienen aan me de moeite genomen het terug te sturen naar China. Kost ook veel geld maar dan krijgen hun het niet dacht ik. Het pakket was onbezorgbaar. Dus nog meer geld kwijt. Meerdere keren contact gezocht met lotte fashion en ups. Helaas heeft ups uiteindelijk het pakket weggegooid. Trap er dus niet in!!!
Eigenlijk geen enkele ster waardig
MENSEN LAAT JE NIET VANGEN DOOR DIE OPLICHTERS
RETOUR ZENDEN KOSTEN MEER DAN DE ARTIKELEN
ARTIKEL ECHTE BROL ALI -SHEIN en TEMU HEBBEN BETERE ARTIKELEN
Oplichters
Oplichters! Je bestelt in Amsterdam volgens hun maattabel. Duurt het een eeuwigheid en dan krijg je iets waarvan je gelijk al ziet dat het niet past. Als je het wil retourneren moet je het zelf terug sturen naar China op eigen kosten. Trap er niet in.
Het is dat je geen 0 sterren kan geven
Het is dat je geen 0 sterren kan geven. Alleen 1 woord oplichter
Oplichters!!
Oplichters!!! Bedrijf in Nederland met een magazijn in China? Helaas ben ik er ook ingetrapt. Volgende keer koop ik wel rechtstreeks bij Ali, Temu of Shein en kost me het geen vermogen om terug te sturen.
VOOR MIJ -10 sterren!
Kreeg melding "afgeleverd bij buren"
Kreeg melding "afgeleverd bij buren". Geen nummer, niks. Waren ten eerste gewoon thuis dus pakje had gewoon op adres gevers kunnen worden. En buren hebben ook niks ontvangen. Ik betaal dan ook wel aan buren....maar zeg niet welke.... 🤔🤪stom gedoe. Oplichters....
Lang moeten wachten op mijn bestelling
Lang moeten wachten op mijn bestelling. Vandaag eindelijk bezorgd maar wat een troep is het. Komt regelrecht uit China en retourneren is omslachtig en ga ik nu na het lezen van alle reviews ook niet meer doen omdat dat blijkbaar ook nooit goed gaat en je dus 2x geld kwijt bent. Belachelijk dat Klarna zaken doet met dit bedrijf. Dit is pure oplichterij!!!
Wat een domper
Wat een domper. Artikelen komen rechtstreeks uit China. Artikelen veel te klein ondanks maattabel. Retourneren is voor eigen rekening. Duur geintje aangezien het naar China moet terwijl dit nergens stond vermeld. Nooit iets bestellen!
3 bh's besteld bij dit bedrijf
3 bh's besteld bij dit bedrijf? Of persoon? Te klein. Terug gestuurd via post.nl. heb bewijs hiervan, €21 betaald. Dit op 26 februari gedaan op 5 maart bericht dat het is ingeklaard naar land van bestemming en verder komt het niet. Had dit via klarna betaald. Betaling was gepauzeerd tot vorige week. Klarna kon mijn Terug zending niet verifiëren dus moet nu gewoon betalen voor iets wat ik niet heb. Pure oplichting die lottefashion.nl. ik hoop dat klarna dit bedrijf eruit gooit want dit is makkelijk geld verdienen van die persoon(nen) die achter lottefashion zitten. Ga toch echt werken in plaats van mensen op deze manier geld afhandig maken. Misschien wel van deze mensen die zelf het geld hard nodig zijn. Bij lottefashion.nl ga ik in ieder nooit weer iets bestellen. Zeer slecht iets dit. Ik heb mijn les wel geleerd.
Slechte zaak en slechte service bestel hier nooit wat
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven want deze oplichters zijn geen ster waard. In November heb ik 4 truien besteld. Duurde een eeuwigheid voor ze binnen waren en dan zie je dat het troep is en er niet zo uitziet als op de foto's. Dan retouren, wat een drama moet terug naar China wat vooraf niet gemeld is kost dus weer een hoop geld. Dan krijg je na een paar maanden en een onderzoek van postnl te horen dat ze het terug gestuurd hebben omdat er geen douane kosten zijn betaald. Wtf het is nu april en zijn de truien nog steeds ergens, maar ook heb ik mijn geld nog steeds niet terug. Mensen bestel niks bij Lotte Fashion het zij n oplichters en zoals het er nu naar uitziet kan ik naar mijn geld fluiten.
Walgelijk NIET KOPEN!!
Walgelijk! Niet kopen!! Dropshipment uit China. Retourneren gaat mis en ik ben mijn geld kwijt.
Klarna, stop met deze samenwerking
Dom dat ik de reviews niet heb gelezen. Ik dacht werkt samen met klarna dus zal wel goed zijn, wat is dit voor troep!