Lottefashion

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eigenlijk geen enkele ster waardig. Pure oplichterij. Heb me ook laten vangen zoals zo velen voor me. Had beter eerst de beoordelingen bekeken. STOM STOM STOM MENSEN LAAT JE NIET VANGEN DOOR DIE... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Was in het begin een beetje sceptisch tegenover Lotte fashion door het lezen van bepaalde negatieve reviews. Gelukkig kan ik een positieve review schrijven. Heb netjes mijn bestelling ontvangen. Binne... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Het is geen ster waardig. Wat een verschrikking. Jurkjes ontvangen van enorm slechte kwaliteit. Klantenservice gemaild met de vraag naar het retourbeleid waarbij ik als eerste reactie kreeg waarom ik... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Schandalig bedrijf en dat Klarna hiermee samen werkt is helemaal triest stelletje oplichters zijn het die Lotte fashion! Rotzooi uit China wat je niet of tegen hele hoge kosten retour kan sturen. Rea... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Het inspireren van een moeiteloze, chique levensstijl staat centraal bij alles wat we doen.

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Beste mensen

Beste mensen, had ik Lotte Fashion eerst maar eens bekeken voordat ik een bestelling had geplaatst van 150 euro. Uit de sight blijkt niets dat de producten uit China kopen, geen enkele transparantie. Ik schrik van de reviews inzake de kwaliteit. Geef mijn bestelling cadeau, dus om je rot te schamen en wat de levertijd is daar krijg ik geen antwoord op. Als ik het product al krijg…… dat dit nog bestaat dergelijke sites

11 de novembro de 2023

Klantenservice snapt niets

Ik heb een bestelling niet ontvangen. Op de pdf van Klarna zie ik een adres staan waar ik niet woon.
Keer op keer uitgelegd per email dat ik de andere bestelling wel heb ontvangen, maar ik krijg nooit antwoord over de bestelling die ik niet heb ontvangen. Het lijkt wel of ze geen Nederlands begrijpen.
Ze blijven alleen hethalen dat ik een bestelling niet... heb ontvangen. Pfff.
Maar de andere niet en ik wil niet bij Klarna geregistreerd staan als wanbetaler, maar uiteraard ga ik niet betalen voor een levering g die ik niet heb gehad.

1 de novembro de 2023

Verschrikkelijk!!

Verschrikkelijk!!! Kwaliteit is heel slecht en sweater is van een lelijke glimmende polyester stof die aan buitenzijde is gekleurd. Paarse trui binnenzijde wit, ook de capuchon! Mijne was kapot met make-up vlekken maar klantenservice geeft geen reactie. Oplichters!!!!

3 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben nog nooit zo bedrogen geweest…

Ik ben nog nooit zo bedrogen geweest als bij Lottefashion broeken besteld nooit aangekregen maar wel betaald en in deze tijd is voor iedereen elke € veel geld het zijn echte bedriegers en leugenaars erbij dus wees verwittigd voor je er iets bij besteld !…..

6 de novembro de 2023

Hoodie van Lotte Fashion maar verzonden uit China

Ik bestelde een hoodie bij Lotte Fashion. Nu besteld, volgende dag verzonden, staat er op hun site. UIT CHINA VERZONDEN JA!!! Ik moest er alsnog 3 weken op wachten. Had ik dus net zo goed zelf de hoodie bij AliExpress of Shein voor een kwart van de prijs kunnen bestellen. En als je een mail stuurt en vraagt naar de status, krijg je een standaard mailtje terug dat je bestelling in behandeling is. En als je dan klaagt over de misleidende informatie op hun site, krijg je weer net zo'n standaard mailtje, zonder dat er ingegaan wordt op de daadwerkelijke klacht. Nog geen excuses kan eraf. Ik zal dan ook maar niet vragen waar mijn cadeautje t.w.v. 9,99 euro blijft.
Hoodie is van een verschrikkelijk lelijke stof. Schijnt door, glimt en ik vermoed dat je er ook enorm in zult zweten. Wat een spijt heb ik van mijn aankoop.
Ik hoop dat ik met deze review anderen kan behoeden voor een miskoop.

3 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Webshop niet wat het lijkt.

Gratis verzending binnen NL. Maar als je wil retourneren moet dit naar China. Truien die ik heb besteld zijn ook zeker geen goed kwaliteit. De stof is één of andere synthetische troep.

25 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je wordt niet degelijk geholpen

Je wordt niet degelijk geholpen. Ze zeggen 24/7 klantenservice, maar reageren dagen later, ook komen ze hun beloften niet na. Het product dat ik kocht staat ook op tumu voor veel goedkope prijzen.

31 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

What you see is NOT what you get!

Dure china-prullen! Geleverde laarsjes zijn significant anders dan die getoond waren in de webshop. Klantenservice reageert niet. Terugsturen moet blijkbaar op eigen kosten.

Kwaliteit en afwerking zijn ook veel slechter dan je mag verwachten op basis van de fotos op de Lotte Fashion website.
Ik denk dat ze foto's van bekende merkproducten gebruiken ipv de prullen die ze verkopen.
Ik vond dezelfde laarsjes die zij leveren voor een kwart van de prijs op Alibaba en Temu. En die hebben tenminste nog een acceptabele klantenservice en teruggavebeleid.

27 de outubro de 2023

Bedriegers/oplichters

Het product wat je besteld, is niet het product wat geleverd word. Het bedrijf staat niet ingeschreven bij de KVK dus mensen kijk uit, en koop hier NIET!

26 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Product valt veel kleiner uit dan…

Product valt veel kleiner uit dan aangegeven
Retour sturen is onmogelijk binnen NL moet naar china en kost 55,-
Dus al mijn geld kwijt
Klantenservice reageert met: u bent zelf verantwoordelijk voor kosten retour sturen

KOOP HIER AUB NOOIT!!!

4 de outubro de 2023

Bestel hier niet wat!

Bestel hier niet wat!! Lijkt Nederlands bedrijf maar alles komt uit China. Twee truien besteld, kwaliteit was niet wat ik verwachte. Wou het retour sturen maar dan moet het terug naar China. Kosten €12,50. Op mijn bestelling kan dit er niet uit dus ik ga ze wel als werk trui gebruiken maar wees gewaarschuwd.
Snap ook niet dat een grote partij als Klarna hier mee in zee gaat.

24 de outubro de 2023

Retourzending TOCH betalen

Een bestelling is bezorgd maar waren niet thuis dus terug gegaan naar DHL. Lotte geeft nu aan dat zij niets hebben terug ontvangen en dat er gewoon betaald moet worden? Je moet dus betalen voor niets?

16 de outubro de 2023

Fake!

Bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf. KVK nummer is fake. Adres klopt niet. Geen idee wie hier dus achter zit.
Bestellingen komen iig rechtstreeks uit China.

15 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Crossbody tas

Na bestelling kwam ik erachter dat het uit China kwam. Gelukkig achteraf betalen gedaan. Netjes binnen na 1.5 week. Crossbody tasjes zijn niks mis mee. Ja klopt hetzelfde op Ali expres maar niks te klagen over dit artikel.

11 de outubro de 2023

NIET BESTELLEN!!

Doorverkoop van alie express. Kwaliteit is echt ruk, tasjes zijn niet mooi. Retour sturen kan, maar moet naar China, je betaalt daar dus meer voor dan de producten zelf.

15 de setembro de 2023

Waardeloze vormeloze truien

Waardeloze vormeloze truien, pas op met een vuurtje want de trui vliegt spontaan in de fik. Terugsturen kan maar wel naar China, lekker dan. Denk je met een Nederlands bedrijf te maken hebben krijg je deze rommel uit China.

14 de setembro de 2023