Lovelykoordjes Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoek je een ervaren lokale ondernemer met oog voor detail en kwaliteit... dan bij je bij Michelle zeker aan het juiste adres. Ze zorgt steeds voor een up to date en vernieuwd assortiment waarbij alles... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een echte aanrader!! Michelle is een lieve dame die staat voor kwaliteit en gezelligheid! Ik heb al mijn gepersonaliseerde productjes bij haar gekocht en zal dit ook blijven doen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met mijn bestelde item. Kwalitatief materiaal en met veel zorg gemaakt, dat zie je. Persoonlijk contact ivm de kleuren en mooi binnen de beloofde levertermijn. Heel fijn.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wanneer je bij Michelle besteld weet je dat je altijd magische productjes toegestuurd krijgt. Ze weet precies wat je wilt, zo zijn er bij mijn speenkoord en sleutelhanger leuke gouden kralen toegevoeg... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Artesanato

Handgemaakte gepersonaliseerde cadeautjes voor jong en oud!✨💛

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

771 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

99 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service , zeer tevreden

We bestelde nu opnieuw een speenkoord , deze was heel mooi maar de naam was verkeerd gespeld, we zijn de dag erna gewoon mogen langsgaan en ze heeft het aangepast en we kregen er een extra pen bij,

Wij zijn heel tevreden over lovelykoordjes

21 de maio de 2025

Top service!

Boekentashanger besteld tijdens de TikTok live en 2 dagen later al ontvangen. Super blij mee! Dankjewel Michelle! ☺️

6 de junho de 2025

Speenkoordje

Hallo lovelykoordjes
Wat hebben jullie mijn dag gemaakt met het speenkoordje.Na het verlies van mijn zoontje zijn geboorte speenkoordje,hebben jullie dit voor me helemaal het zelfde terug gemaakt.Wij bedanken jullie duizend maal en meer.
Dankje wel
Groetjes jana en jasper,snow de kat

30 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedankt voor de mooie bestelling

Bedankt voor de mooie bestelling. Wij waren er super blij mee was heel mooi afgewerkt en had het ook wel heel snel, veel sneller dan we verwacht hadden.
Super goeie communicatie en bedankt om alles op de puntjes inorde te doen en zo behulpzaam en vriendelijk ons te helpen via de live

14 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zonder redden geblokkeerd.

Ik vind het echt niet kunnen dat ik zomaar geblokkeerd ben op TikTok zonder enige uitleg of reden. Heb niks verkeerds gezegd of gedaan, en toch werd ik ineens geblokkeerd. Dit komt echt respectloos over en totaal niet professioneel. Als je een community opbouwt, hoort daar ook eerlijkheid en openheid bij. Jammer, had meer verwacht.

12 de maio de 2025
logotipo da Lovelykoordjes

Resposta da Lovelykoordjes

Zoals eerder meerdere keren per e-mail uitgelegd (vijf keer), is je blokkering niet zonder reden gebeurd. Wij gaan zorgvuldig om met dit soort beslissingen en nemen daarbij het gedrag van klanten mee in overweging.

Daarnaast willen we benadrukken dat we lasterlijk gedrag of valse beschuldigingen niet tolereren binnen ons bedrijf. We staan altijd open voor eerlijke feedback, maar er zijn grenzen aan wat acceptabel is.

Gezien je geen klant bent, beschouwen we deze zaak als afgesloten.

Michelle

bedankt!

tof om live je item te zien maken, borduren en de advies dat je krijgt. enkele dagen later al aangekomen. Wij en ons zoontje is er super blij mee!

26 de março de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik wilde bestellen want in mijn oogen…

Ik wilde bestellen want in mijn oogen was er allen even een mis verstand tijden live over het opsturen op sturen maar echter kon ik niet bestellen want ben geblokkeerd jammer dat ze zo met haar klanten om gaat als er een mis verstand is (hier door) dus 1 ster

2 de abril de 2025
logotipo da Lovelykoordjes

Resposta da Lovelykoordjes

Hi Jaimy,

Respect is iets dat van twee kanten moet komen. Helaas waren je eerdere e-mails verre van respectvol, en dat heeft me doen besluiten om de samenwerking stop te zetten. Dat is een bewuste keuze geen misdaad.

Wat vaak vergeten wordt, is dat achter een webshop ook gewoon een mens zit met een gezin. Dit werk is mijn inkomen en daar draag ik zorg voor. In ons eerdere mailcontact had ik ook aangegeven dat ik het fijner had gevonden als je je eerdere klacht eerst via e-mail had besproken in plaats van direct een negatieve recensie te plaatsen. Je gaf me daarmee niet de kans om een oplossing te bieden.

Ik heb naar mijn gevoel alles gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Dit is dan ook geen misverstand meer anders had je gewoon een bericht kunnen sturen met de vraag wat er mis was gegaan. Elk verhaal heeft twee kanten, en ik kan helaas niets veranderen aan de verzendmethode die je zelf hebt gekozen bij het afrekenen.

Ik vind het oprecht jammer dat het zo is gelopen. Het heeft me eerlijk gezegd persoonlijk geraakt. Als je de behoefte voelt om dit rustig verder uit te praten, dan ben je altijd welkom om me te mailen.

Ik wens je het beste toe,
Michelle

Zeer vriendelijke dame

Zeer vriendelijke dame. Helpt je waar nodig met een vakkundig inzicht.
Op tijd geleverd.
Ik raad je wel aan om de custom dagen in het oog te houden dan heb je uw bestellingen al 2Dagen later.

2 de abril de 2025

Top madam

Perfecte matriaal alles netjes afgeweken mooie producten michelle is geweldig in haar webshop zeker een aanrader om alles wat je maar zoekt vind je bij haar.
Ze is de liefste van allemaal
🩷🩷🩷 goed bezig meid 🩷🩷🩷

25 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unieke ervaring tijdens de workshop

Michelle is steeds bereid om je te helpen en staat altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. Ze zal altijd het best mogelijk voor je waarmaken en doet altijd voor goed te doen. Ze heeft echt een hartje van goud 💛.

Wanneer jullie de kans hebben zou ik zeker eens langsgaan om een workshop te volgen want dat maakt het echt helemaal af.

Ik ben al vanaf het begin vaste klant en zou nooit meer ergens anders willen gaan.

3 de maio de 2025