We hebben een bureaustoel als cadeau voor onze zoon gekregen. Nadat we deze in elkaar gezet, bleek deze niet te passen onder zijn bureau. Het was onmogelijk om deze ongebruikte stoel terug in te ruil... Ver mais
Prenuptia werd in Limburg opgericht in 1945 door Prosper Lus & Maria Remans. Op meer dan 70 jaar is er veel veranderd. Met ondertussen 2 meubelswinkels tegenover elkaar. Een winkel gespecialiseerd in alles voor Wonen. De andere gespecialiseerd in alles voor een goede nachtrust. Beide winkels gelegen op de Hasseltweg in Genk.
Hasseltweg 240, 3600, Genk, Bélgica
Respondeu a 26% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
We zijn enorm goed geholpen door de medewerkers. Daarnaast was er enorm veel keuze
Zeer vriendelijk en behulpzaam personnel.die heel goede uitleg geven. Geholpen geweest door Sandra.zeer tevreden van.
Ze zijn heel eerljk en behulpzaam, nemen goed de hun tijd. We zijn snel geholpen en stelde goede vragen, denkt met mij mee.

Resposta da Prenuptia
Vandaag ben ik bij Prenuptia langs geweest om een bed en kleerkast te bestellen, en ik ben super goed geholpen door Semra. Ze was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dankzij haar professionele en warme aanpak ging ik met een heel goed gevoel naar buiten. Topservice, bedankt Semra!

Resposta da Prenuptia
We zijn zeer goed geholpen door Sabine. Ze heeft ons meerdere keuzes aangeboden die binnen onze stijl, afmetingen en budget pasten. Zeer tevreden van de service!

Resposta da Prenuptia
We hebben vandaag onze hoeksalon besteld na een lange zoektocht. Mijn partner en ik hebben beiden een slechte rug en Sabine heeft ons alle mogelijke modellen laten uittesten die voldeden aan onze eisen. Uiteindelijk een goede zetel gevonden die ook nog eens in een super toffe groene kleur te verkrijgen was. Ik kan niet wachten tot deze bij ons in de living staat!

Resposta da Prenuptia
De verkoopster Kyara was enorm behulpzaam en was enorm begripvol

Resposta da Prenuptia
Ik ben vandaag zeer goed verder geholpen met de aankoop van een lounge en parasol door Lauren, bedankt!

Resposta da Prenuptia
Zoals steeds zeer vriendelijke en behulpzame verkopers. Nemen tijd voor een woordje uitleg en advies. Prijs kwaliteit zit je zeker goed, ik kom er heel graag en heb altijd veel plezier gehad van mijn aankopen. Absoluut een aanrader om eens langs te gaan.

Resposta da Prenuptia
De verkoopsters zijn 2 keer komen vragen of ze konden helpen maar waren niet opdringerig.
Mia heeft ons goed geholpen, ze heeft ons ook alle mogelijke stoffen laten zien. Ze was vriendelijk!
Mooie winkel, voor verschillende prijsklassen.
Fijne geur in de winkel, er mocht wel op bepaalde plekken wat meer licht zijn.
Ook een verzorgd toilet in de winkel.

Resposta da Prenuptia
Het is niet de eerste keer dat ik hier iets koop, en elke keer ben ik heel erg blij met de ongelofelijke vriendelijke service. Deze keer had John mij geholpen, hij voelt precies aan wat je nodig hebt en niets is teveel: hij zoekt samen met jou tot je gevonden hebt wat je nodig hebt en geeft en wat helemaal past in je interieur. Ik ben fan!

Goed geholpen door Sabine. Grote winkel

Resposta da Prenuptia
Wij zijn geholpen door Sabine.
Het is een hele vriendelijke dame en ze heeft ons goed geholpen, ze geeft heel goed uitleg en weet waar ze mee bezig is. Wij gaan vaker iets kopen bij Prenuptia

Resposta da Prenuptia
Wij kwamen kijken voor een hoekzetel met zeer specifieke wensen in ons hoofd. Sabine heeft ons heel goed en vlot geholpen en wij zijn naar huis gegaan met een zetel die iedere verwachting vervult en meer. Super tevreden!

Resposta da Prenuptia
Semra heeft ons heel goed begeleid bij de aankoop van ons bed. Een heel vriendelijke verkoopster. Yasmine hielp ons bovendien met de glimlach verder aan de kassa. Heel aangename dames!

Resposta da Prenuptia
Onze winkelervaring was heel fijn. We gaan vandaag terug.

Resposta da Prenuptia
Wij waren vandaag langs gegaan voor een tafel en een bank. We hadden deze al eens zien staan. Vandaag heeft Sandra ons heel goed geholpen. Duidelijke info gegeven over de producten. Extra moeite gedaan, er stond dat het niet in stock meer was… Is ze gaan navragen als we het toonzaalmodel eventueel konden hebben. Toen bleek dat er toch nog eentje op stock was! Joepie!
Wij zijn alvast heel erg blij met de vlotte service, Sandra dikke pluim voor jou!

Resposta da Prenuptia
We zijn zeer goed ontvangen door Sabine ze heeft ons zeer goed begeleid naar onze zoektocht naar een hoeksalon. We zijn enkele keren langs geweest en telkens heeft ze ons met veel geduld te woord gestaan en alles goed uitgelegd. De offerte is goed overlopen alvorens we getekend hebben.
Vandaag hebben we onze zetel besteld en zijn we benieuwd hoe deze in ons interieur zal passen.
We raden prenuptia bij iedereen aan dank jullie

Resposta da Prenuptia
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.