Lovozo

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Héél slecht bedrijf mensen. Direct na bestelling gemeld dat ik niet gezien had dat ik per ongeluk 2 (dezelfde) items had besteld i.p.v. 1. Zelfs het onbedoeld bestelde product willen ze niet terugneme... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Welkom bij Lovozo! Wij bieden trendy en betaalbare kleding van topkwaliteit. Onze collectie omvat stukken voor elke gelegenheid, van casual tot chic. Bij ons vind je tijdloze klassiekers en de nieuwste modetrends. Onze missie is om jouw winkelervaring onvergetelijk te maken. Geniet van uitstekende klantenservice en snelle verzending. Ontdek jouw perfecte stijl bij Lovozo.

Informações de contato

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een teleurstelling dat ik geen 0/10…

Wat een teleurstelling dat ik geen 0/10 kan geven. Op 6 februari 2025 bestelde ik een product, maar tot mijn schok kwam het uit China, terwijl de website zich als Nederlands bedrijf voordeed. Annuleren was onmogelijk. Na eindeloos wachten, moest ik het aangetekend terugsturen naar China, wat me nog meer geld kostte.

Elke keer als ik vroeg naar mijn terugbetaling, kreeg ik te horen dat het pakket nog niet was ontvangen. BPOST bevestigde echter dat het al lang was aangekomen. Op 5 mei 2025 stuurde ik het bewijs, maar nog steeds geen cent terug. En nu reageert Sharmaine van de klantendienst niet meer! Hoe durven jullie! FRAUDEURS!

6 de fevereiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

NOOIT BESTELLEN bij deze dropshipper!

NOOIT BESTELLEN bij deze dropshipper!! Het lijkt een net bedrijf, maar is een grote oplichting. Pakket veel te laat aangekomen, duurt lang voordat je het kunt terugsturen. Want klantenservice doet moeilijk. Ze willen natuurlijk niks terugbetalen. Maar ik wil die troep niet houden. Terugsturen moet ineens naar China! Dit kost rond de 50,00 euro. En nu wordt het pakje niet aangenomen. Dus geen geld terug, want het pakket is niet aangekomen volgens LOVOZO. Postnl geeft aan dat het pakket niet aangenomen wordt doordat er douanekosten betaald moeten worden door degene die het pakket moet aannemen. Klantenservice reageert altijd met hetzelfde, en wimpelt alles af.

15 de fevereiro de 2025

Oplichters

Niet kopen. Oplichting. Wanneer wordt deze site offline gehaald?

1 de novembro de 2024

Maande geleden

Maande geleden. Twee trainings pakken bestel je hoort en ziet niks bestel hier nooit meer wat oplichting is dit ...

15 de novembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Had Floating Pen + gratis keramische…

Had Floating Pen + gratis keramische lepel betaald. Heb de porceleinen lepel nooit gekregen. Had foto’s genomen en een melding dat die lepel er niet bijzat!! Tot nu toe nog steeds geen antwoord en ook niets gekregen. Zolang ik dat niet in mijn bezit heb koop ik niets meer!! De Croock-vdA uit Belgie Bestel #2260-23/11/23

23 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

This is the fakest website ever

This is the fakest website ever. I bought from it thinking it was genuine and the price seemed on market for what I was buying but it’s just fake branded jumpers. It is not based in NL- it is just products being drop shipped from China. The products are super low quality. And they make returns almost impossible. They want you to ship the item back to the manufacturer at your own cost so your losing over €20 sending the item back to China. Please don’t order from this website. I’m sure you can find the actual products you want on other websites and not be disappointed.

9 de setembro de 2024

Oplichters

Totaal iets anders geleverd gekregen dan wat ik besteld had.
Stelletje oplichters!
Trap er niet in.

8 de outubro de 2024

OPLICHTERS NIETS BIJ KOPEN!!! NOG GEEN EENS 1 STER WAARD

OPLICHTERS NIETS BIJ KOPEN!!!
NOG GEEN EENS 1 STER WAARD

Lekker opgelicht pakketje besteld krijg er een binnen de verkeerde en ook nog eens kapotte ik zeg laat maar dit duurt te lang wat doen ze geen geld terug geven maar nee "opnieuw" het pakketje verstuurd.
Nooit ontvangen lovozo laat een onderzoek plegen waar uit komt bezorgt op zaterdag 31 augustus om 00:38..
Op mijn dhl staat bezorgt op vrijdag 30 augustus om 18:38..
Komt totaal niet met elkaar overheen ook zou ik zogenaamd ook een handtekening gezet hebben maar dat heb dt bewijs krijg ik niet alleen volgens hun track en trace staat er bezorgt op de 30ste bij het onderzoek op de 31ste zegt dhl.
Mijn pakketje is verzekerd doe ik altijd en daar hebcik extra voor betaald want t heeft totaal geen nut je pakketje te verzekeren.
Plus na onderzoek en na vraag omdat lovozo niets wilt doen zegt zowel de gerechtswinkel als dhl als het juridisch loket en een advocaat dat ik niet hey dupe hoor te zijn gezien de verkoper/verzender de verantwoordelijke is voor je pakket.
Ik heb al oneindig veel gemaild gesprekken uitgewisseld die ik had met dhl die aangeven bij hun te moeten zijn
T is zo ellendig gedoe want je komt nergens met hun.
Je bent je geld kwijt en opgelicht niet doen volgens mij dachten hun ow leuk laten we dit defecte product versturen.

Daarnaast duurde het mega lang en moest her uit China komen de producten komen.af van temu en Ali expres enzo er staat letterlijk made in China maar n nederlands bedrijf.
Ik kon mn geld terug krijgen mits ik het verkeerde en kapotte product zpu terug sturen op mijn eigen kosten maar china
Nee belachelijk ik wil t terug sturen op jullie kosten ik ben niet de gene die verkeerde en kapotte product opstuur dus die verantwoordelijk hoort dan ook bij hun te liggen hun magazijn hun verzending is niet mijn verantwoordelijkheid.
Maar ze blijven de schuld op jou leggen reageren niet meer en je bent je geld kwijt en opgelicht. Plus valsheid in geschriften gezien ik volgens hun getekend heb.
Plus heb ik camera beveilig waarop duidelijk geen bezorger is geweest met hun pakket überhaupt op de 31ste of de 30ste of welke andere dag dan ook.

Het zijn echte scamers trap er niet om en als je hier wen product ziet screenshot maken en bij temu lijken daar word je niet op gelicht en kan je je pakketje gratretour sturen zonder drama en met after pay je betaald pas als je je pakketje hebt t goed keurd wil je dingen terug sturen kan dat passen ze daarna je aankoop bedrag aan en dan pas hoef je te betalen want 1000% dat hun t*fus zooi van temu komt of shein of ali express maar je wordt dik opgelicht!!!!
Hopelijk gaan ze het nu eens eindelijk oplossen en netjes mijn geld terug geven en op mijn mail reageren.

23 Juli besteld en nog niets verder.
Laat je niet oplichten en koop hier niets!!

23 de julho de 2024

Misleidende webshop

Misleidende webshop. Heb er een magsafe popsocket ring besteld en kreeg een goedkope oplader geleverd. Na meerdere malen over en weer gemaild te hebben blijven ze volhouden wel het juiste geleverd te hebben. Omschrijving en product zelf zijn compleet afwijkend, maar ze weigeren dit te erkennen. Het is gewoon een dropship webshop die artikelen laat overkomen vanuit een goedkope chinese webshop tegen hogere prijzen en nemen geen verantwoordelijkheid voor foutieve leveringen.

29 de agosto de 2024

OPLICHTERS

Gewoon niet aanbiedingen pure oplichting als je t al ontvangt is t n wonder.
Vervolgens is t goedkope meuk uit China.
Ik kreeg het verkeerde product ondanks t verzekerd was.
En ik mag t zelf betalen om het terug te sturen na China ik heb de fout niet gemaakt maar jullie.
Als je iets wilt kopen hiet kijk even op ali express of temu koop je t nog 5x goedkoper ook en is t niet goed stuur je t gratis terug ipv deze oplichterij nederlands bedrijf Duits rekeningnummer Chinese leverancier tel alles bij elkaar op dus beste mensen niets kopen hier gewoon niet doen je word opgelicht en t is sonde van je geld.

13 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heb niet de reviews bekeken

Heb niet de reviews bekeken, dom, dom, dom. Ik ben misleid doordat de site aangaf dat de winkel in Nederland is. Maar ik heb de bestelling ontvangen, echter de kwaliteit is echt poep ! Plastic schoenen, echte troep. Heb meteen een mail gestuurd om de producten retour te sturen. Heb meteen antwoord gekregen dat ze zo spoedig mogelijk contact hierover met me opnemen...ben 8 mailtjes verder en nog steeds geen reactie...ongelofelijk dat zulke bedrijven reclame mogen blijven maken. KOOP HIER NIETS HET ZIJN OPLICHTERS !!!!

30 de julho de 2024

NIET DOEN

Ok ik ben dus zo'n ei dat niet eerst de reviews heeft bekeken en hier is ingetrapt.

Let op: de zooi die ze je opsturen is dropshipping uit China, het duurt een eeuwigheid voor het er is en de kwaliteit is om te janken. Vervolgens is het een ellende om retourgegevens te krijgen en kun je voor eigen rekening de plastic meuk weer terugsturen naar China. Ik ben in mijn emails gelijk heel duidelijk geweest dat wat ze doen (vragen om foto's en filmpjes en allerlei andere onzin) tegen de wet is en je altijd recht hebt om iets binnen 14 dagen terug te sturen, ongeacht hun voorwaarden. Daarop kreeg ik mail dat er in de bijlage een retourformulier bijgevoegd zou zitten, je raad het al, die zat er niet bij. Nu wacht ik alweer tijden op een mail. Ze geven wel gelijk aan dat de kosten voor het terugsturen naar China voor jou rekening zijn. Ik ben nog aan het uitzoeken tot op welke hoogte ze in hun recht staan, aangezien er NIETS op de site te vinden is dat aangeeft dat dit ordinaire dropshippers zijn en je dus niet kon weten dat je de zooi zelf terug naar China moet sturen.

Tip: als iedereen die hier hinder van heeft een melding doet via Consuwijzer wordt Lovozo vanzelf onderzocht.

9 de julho de 2024

Belazerij

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen , ik voel mij behoorlijk bestolen!
Ik raad iedereen aan om eerst de reviews te lezen en er goed over nadenken voor je iets besteld want je bent zo je geld kwijt!

5 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier zu kaufen ist nicht hilfreich

Hier wird a schon geschrieben, oder besser gesagt angedroht, dass man ehrlich und freundlich sein soll.Lesen sie unsere Richtlinien für Bewerter!Meinungsfreiheit wird in Deutschland nicht bestraft.
Evtl.im Warenherkunftsland?
Gut,es ist nicht erlaubt, einen gesetzlichen Widerspruch nicht zuzulassen!Am Tag der Bestellung war schon Auslieferung angezeigt!Da erfährt man,dass es sich um Chinaware handelt! Dann kann der Verbraucher aber lt.ABG nach Erhalt der Ware erst stornieren.Die Rücksendungskosten übersteigen dabei den Wert dieses 3x in Plastik verpackten 1Euro-Billigproduktes.
Ich möchte mich nicht komplett veralbern lassen,daher ist dies eine 32,90Euro teuere Lehre für mich!
Leider musste ich 1☆ vergeben,ich würde gern 0 ☆ geben.Auf alle Anfragen bekam ich eine standisierte Antwort.
Da ich eine hilfreiche Berwertung schreiben soll,füge ich hinzu, dass ich hier nie mehr etwas kaufen werde.

21 de junho de 2024

schoenmaat 38 met kinderbandje rond de enkels??? antwoord retour blijft uit

Ik bestelde een paar op de foto uitziende leuke sandalen. Deze kwamen uiteindelijk niet uit Nederland maar uit China. Bij aankomst bleken de sandalen een enkel bandje te hebben dat rond geen enkel damesvoet kon. schoenmaat 38 en een kinderbandje? Ik heb op vraag van Lovozo 2 x de foto's doorgestuurd na de 2de maal door te sturen komt er geen enkel antwoord meer. Lijkt alsof ze wachten tot de 14 dagen retourtijd voorbij zijn. Al terug gemaild maar het antwoord blijft uit... Ik lijk dus mijn geld kwijt te zijn en een paar sandalen voor de vuilnisbak te hebben... heel jammer. ze hebben volgens hun site nog leuke dingen maar die zijn niet meer aan mij besteed.

13 de junho de 2024

Vuile oplichters

Vuile oplichters! Doe geen zaken met dit bedrijf. Je bestelling zal nooit aankomen. Je geld verdwijnt in hun portemonnee en naar je centen kun je fluiten. Vieze kk oplichters. Laat je niet gek maken door hun reclames, het is een grote leugen!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee

12 de junho de 2024