Wat een teleurstelling dat ik geen 0/10 kan geven. Op 6 februari 2025 bestelde ik een product, maar tot mijn schok kwam het uit China, terwijl de website zich als Nederlands bedrijf voordeed. Annule... Ver mais
Lovozo
Veja o que dizem as avaliações
NOOIT BESTELLEN bij deze dropshipper!! Het lijkt een net bedrijf, maar is een grote oplichting. Pakket veel te laat aangekomen, duurt lang voordat je het kunt terugsturen. Want klantenservice doet moe... Ver mais
Had Floating Pen + gratis keramische lepel betaald. Heb de porceleinen lepel nooit gekregen. Had foto’s genomen en een melding dat die lepel er niet bijzat!! Tot nu toe nog steeds geen antwoord en ook... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Lovozo! Wij bieden trendy en betaalbare kleding van topkwaliteit. Onze collectie omvat stukken voor elke gelegenheid, van casual tot chic. Bij ons vind je tijdloze klassiekers en de nieuwste modetrends. Onze missie is om jouw winkelervaring onvergetelijk te maken. Geniet van uitstekende klantenservice en snelle verzending. Ontdek jouw perfecte stijl bij Lovozo.
Informações de contato
Amsterdam, Holanda
- info@lovozo.nl
- lovozo.nl
As pessoas também visitaram
Oplichters
Product begin december besteld. Volgens de track and trace is de bestelling 20-12 geleverd. Nooit iets gezien. Gelet op alle negatieve ervaringen van anderen de moeite maar niet genomen om verhaal te halen. Verlies genomen en wijzer geworden, stelletje oplichters!!
Hier hetzelfde oplichters
Hier hetzelfde oplichters. Sinds 9 december besteld nog steeds niets. Trackingsnummer die niet kloppen. DHL weet van niets. Wel via mail respons gehad maar erg onpersoonlijk en nog geen levering. Ga dit via mijn credit card terugzien te krijgen. En bij politie melden!!! Ik vertrouw trustpilot ook niet meer.
Lovozo, hier niets kopen
Gelukkig ging het bij mij om een klein bedrag, maar ook ik zit te wachten op iets wat niet geleverd gaat worden
Niets kopen hier, is oplichting
Lijkt net of er wat besteld is, je kunt zelfs je bestelling volgen maar op het moment dat het uitgeleverd moet gaan worden wordt er niets geleverd en krijg je een melding dat er iets mis is gegaan
Héél slecht bedrijf mensen
Héél slecht bedrijf mensen. Direct na bestelling gemeld dat ik niet gezien had dat ik per ongeluk 2 (dezelfde) items had besteld i.p.v. 1. Zelfs het onbedoeld bestelde product willen ze niet terugnemen. Ook het andere item niet. Zij stellen: binnen 30 dagen onbeschadigd in originele verpakking, en met foto's. Allemaal aan voldaan, maar ook nu krijg ik geen retour ordernummer. Zij willen het niet terugnemen. Ik heb wel een manier gevonden waarop ze mijn mails in ieder geval beantwoorden (e-mail BOM) gewoon dagelijks eindeloos herhalen. Ga ik voorlopig mee door.
Helaas te laat de reviews gelezen - zeer slecht bedrijf
Helaas te laat de reviews gelezen. Bestelling in november en nog steeds geen levering. Steeds standaard antwoord per mail. Moet zelf contact met vervoerder opnemen. Nergens staan contact gegevens en per mail krijg ik deze niet aangeleverd.
Niet kopen bij Lovozo
Nog steeds niets ontvangen ! Steeds dezelfde mail ! Oplichters niets kopen ! Kerstcadeau al in november besteld , elke keer andere smoesjes . Heel erg !
Bestelling is blijkbaar teruggestuurd…
Bestelling is blijkbaar teruggestuurd naar leverancier. Ik moet zelf contact opnemen met de vervoerder maar heb geen contactgegevens. Op vraag over meer info aan Lovozo wordt enkel standaard antwoord gegeven waar je niks aan hebt.
Waardeloze kwaliteit sokken waar niet…
Waardeloze kwaliteit sokken waar niet eens een voet inkan zo'n smalle boord en dan zeggen dat het niet retour kan. Ze reageren niet meer op mails. Nooit bestellen hier, afzetters. Jammer genoeg niet eerst hier gekeken hoe ze zijn.
Uitstekende ervaring met Lovozo!
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaringen met Lovozo en wil graag mijn positieve ervaringen delen. Vanaf het allereerste contact tot de afhandeling van mijn bestelling hebben ze mijn verwachtingen overtroffen op verschillende niveaus.
De klantenservice was opvallend responsief en behulpzaam. Mijn vragen werden snel en grondig beantwoord, wat me een gevoel van vertrouwen gaf bij het kiezen van Lovozo. Het bestelproces was eenvoudig en intuïtief, waardoor ik gemakkelijk de producten kon vinden die ik zocht.
Wat Lovozo echt onderscheidt, is de kwaliteit van hun producten. De ontvangen items waren precies zoals beschreven op de website, en de aandacht voor detail was duidelijk merkbaar. Ik waardeer de inspanningen die ze hebben geleverd om ervoor te zorgen dat klanten hoogwaardige producten ontvangen.
De levering was ook snel en efficiënt. Mijn bestelling arriveerde op tijd, goed verpakt en in perfecte staat.
Al met al ben ik zeer tevreden met mijn ervaring met Lovozo en zou ik hen ten zeerste aanbevelen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst opnieuw zaken met hen te doen!
Never again
Kwaliteit die je krijgt is om te huilen. Op foto heel mooi, ma het product dat je krijgt is flauw afgietsel. Retourneren op eigen kosten, je krijgt retouradres pas nadat je foto’s van product hebt opgestuurd. Blijkt dan dat je het met track en trace moet opsturen naar China, waar het vandaan komt. Terwijl verzendadres op pakket een DE adres is. In hun email vermelden ze dan ook nog uitdrukkelijk hoe ze begaan zijn met milieu. Ze bieden 10% korting als je product toch wil houden.
Ga er nooit meer bestellen.
Oplichters
Oplichters, ze hebben mijn geld ontvangen. Nooit een bevestigingsmail gekregen. Ook geen product ontvangen. Niet bestellen bij hun!
Product kwam defect uit de verpakking.
Product kwam defect uit de verpakking.
Terugsturen is geen optie, er wordt geen retouradres gegeven.
Zonde van het geld.
Oplichters!!!!!!!!
Hier hetzelfde verhaal! Wat een slecht bedrijf zeg! Ik heb al zo vaak gemaild maar je krijgt steeds dezelfde soort mail als reactie! Dat dit soort bedrijven niet hard aangepakt worden vind ik echt onbegrijpelijk. Hoe kan je jezelf iedere dag in de spiegel aankijken als je weet dat je mensen oplicht!! Ga eens echt werken voor je geld, wat een trieste mensen zeg!!
Ik heb mn bestelling nog steeds niet…
Ik heb mn bestelling nog steeds niet ontvangen
Elke mail een standaard antwoord
Levering vertraagd.
Het spijt hun maar komt echt
En terugbetaling inderdaad alleen mogelijk na ontvangst
Ongeopend en voor eigen kosten
Nou zal het toch eerst moeten komen
Ben er wel achter dat dit oplichters zijn
Die standaard mails sturen
Niet eens hier durven reageren
Lovozo nooit meer…
Op 3 november jl een bestelling #1951 geplaatst. En tot op heden nog steeds niets ontvangen. Op hun site staat heel mooi omschreven binnen 24 uur verzenden, dit klopt voor een deel. Wat ze er niet bij vertellen is dat je product eerst nog over de zee via China moet. Een paar dagen geleden contact opgenomen met de klantenservice, via een mailtje, dat ik mijn bestelling wil annuleren aangezien de jurk waarvoor het doel bestemd was en ik nog steeds niets heb ontvangen.
Krijg ik een vaag, vriendelijk berichtje terug waarin staat:
Wij begrijpen dat u uw bestelling wilt annuleren. Wij willen u er echter op wijzen dat wij over een efficiënt en snel verwerkingssysteem beschikken om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Om deze reden is het niet mogelijk om een bestelling te annuleren als deze al geplaatst is.
Maar u kunt erop vertrouwen dat onze klantenservice u helpt. Als uw bestelling is aangekomen en u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u graag de mogelijkheid om een retour aan te vragen. Indien u een retourformulier aanvraagt, kunt u het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.
Retourneren is voor eigen rekening!!!
Dus het is maar de vraag hoe het pakketje aan komt en/of het pakketje aan komt.
Betaling heb ik via Klarna gedaan.
Helaas ben ik onvoorzichtig geweest en heb niet gekeken op trustpilot.
Als ik had geweten dat ik de 1e was had ik hier nooit besteld. En ook bij webchecker slecht staat aangeschreven.
Hier zal ik geen 2e keer bestellen.