Köpte kantskydd som tyvärr inte fungerade så jag hörde av mig till kundservice och fick svar direkt att dom skickar nya kantskydd av en annan sort. Även om produkten var undermålig var kundservice top... Ver mais
Fantastisk kundservice och jättesnabb leverans. Dessutom en toppenbra hemsida med bra bilder och förklaringar av produkternas funktion (inte alltid självklart hur saker funkar när man barnsäkrat för f... Ver mais
Jag handlade flera artiklar och när paketet kom så saknades en del till en av produkterna. Jag skrev till företaget och de skickade ut ett paket direkt utan några omsvep eller krångel. Detta företag s... Ver mais
Köpte kantskydd men klistret på remsorna släppte nästan direkt från själva skumgummilisten. Lämnade två recensioner på deras hemsida men det verkar som att de screenar bort dåliga recensioner. Edi... Ver mais
Barnsäkerhet med inriktning på hemmet | Klämskydd | Hörnskydd | Skåplås | Giftfria produkter | magnetlås | Mjuka tallrikar | Välkommen in och titta
Ljungadalsgatan 12, 352 46 , Växjö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Vi köpte barngrinden Draga slim, och vi är väldigt nöjda med den. Speciellt att den är mer diskret än vår gamla grind. Leveransen gick även fort, vilket alltid uppskattas =)

Snabb leverans och fantastiskt service! Rekommenderas verkligen 👍

Resposta da Lugnaforaldrar
Köpte en babymoniter som var direkt skräp. Kopplar ner sig konstant trots endast några meter till routern. Direkt oseriöst att sälja skräp till det priset. Handla någonstans.

Resposta da Lugnaforaldrar
Svensk E-handel när den är som bäst! Ett bra utbud som slår många butikspriser. Snabb leverans!

Resposta da Lugnaforaldrar
Prisvärda kvalitativa produkter med snabb leverans och fri frakt från 599. Gillar verkligen deras guidesidor och kundservicen är väldigt hjälpsam och snabb på att svara på mina frågor om deras produkter. Kommer helt klart fortsätta att handla här tills lillen har växt upp!

Resposta da Lugnaforaldrar
Lugna Föräldrar har bra och säkra produkter samt en väl fungerande kundtjänst som verkligen känns personlig. Skulle rekommendera dem till alla med barn!

Resposta da Lugnaforaldrar
Allt från busigt till stilrent, beställde de osynliga magnetlåsen och den fina läragåhjälmen. kom hem snabbt och enkelt!

Resposta da Lugnaforaldrar
Stort utbud på lås, säkerhetsartiklar men också mycket annat.
Snabb leverans! Bra service!

Resposta da Lugnaforaldrar
Bra produkter som överensstämmer med beskrivningen av dom. Snabb leverans, samt snabba svar från kundservicen.

Resposta da Lugnaforaldrar
Snabb och fin service av er när mitt paket strulade (postnords fel). Har aldrig varit med om ett så bra företag som er! Rekommenderar er varmt. Och lådlåsen är superbra syns inte och håller barnet borta från skåp man inte får vara i :) stort tack för bra service och hjälp med både paket och leverans

Resposta da Lugnaforaldrar
Hej, I want to return an item from you. How?

Resposta da Lugnaforaldrar
One shipping got lost and they sent another one without 1 item and didn’t let me know!

Resposta da Lugnaforaldrar
Tack för er fina service och alla svaren jag fick på mina frågor. Tack för att ni ökar tryggheten för våra barn!

Resposta da Lugnaforaldrar
Väldigt serviceinriktade! Svarade snabbt på Mail och hade extremt snabbt leverans! Otroligt nöjd med vår lådlås! Håller sonen ute från lådorna och syns inte alls - kan rekommenderas varmt!

Resposta da Lugnaforaldrar
Superbra! Fin kvalitet på produkterna och snabb leverans
Beställde en Babymonitor och är riktigt nöjd med både produkten och hur snabbt jag fick hem den! 😃

Resposta da Lugnaforaldrar
Snabb service och leverans! Väldigt nöjd med de osynliga barnlåsen. Det finns ett väldigt bra sortiment och jag rekommenderar denna sida starkt till alla föräldrar för en lugnare vardag.

Resposta da Lugnaforaldrar
Väldigt fin service och snabba svar.
Otroligt fin hjälp och bemötande.
Handlat några gånger och blir fler om något nytt behövs eller något behövs fyllas på🙂
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.