Köpte kantskydd som tyvärr inte fungerade så jag hörde av mig till kundservice och fick svar direkt att dom skickar nya kantskydd av en annan sort. Även om produkten var undermålig var kundservice top... Ver mais
Fantastisk kundservice och jättesnabb leverans. Dessutom en toppenbra hemsida med bra bilder och förklaringar av produkternas funktion (inte alltid självklart hur saker funkar när man barnsäkrat för f... Ver mais
Jag handlade flera artiklar och när paketet kom så saknades en del till en av produkterna. Jag skrev till företaget och de skickade ut ett paket direkt utan några omsvep eller krångel. Detta företag s... Ver mais
Köpte kantskydd men klistret på remsorna släppte nästan direkt från själva skumgummilisten. Lämnade två recensioner på deras hemsida men det verkar som att de screenar bort dåliga recensioner. Edi... Ver mais
Barnsäkerhet med inriktning på hemmet | Klämskydd | Hörnskydd | Skåplås | Giftfria produkter | magnetlås | Mjuka tallrikar | Välkommen in och titta
Ljungadalsgatan 12, 352 46 , Växjö, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Första gånger jag beställer. Beställde mest för att jag behövde ett dörrlås. Hittade andra bra saker också. Får hem allt rätt förutom dörrlåset.. lite besviken faktiskt

Resposta da Lugnaforaldrar
Beställde fönsterlås och osynliga lås. Älskar produkterna de är bra kvalité. Osynliga låsen funkar perfekt till byråar och skåp hos oss. Kundservice svarar snabbt och hjälper bra.
Packningen och leverans av produkterna gick även snabbt

Resposta da Lugnaforaldrar
Jag beställde osynliga magnetlås och är supernöjd med produnten! Snabb leverans och bra kundservice 👍

Resposta da Lugnaforaldrar
Jag beställde osynliga magnetlås från Lugna Föräldrar som funkar superbra och håller bebisen borta från innehållet i skåp och lådor! Enkla att montera (montera gärna i mitten på lådor så bebisen inte får upp på andra sidan) och SÅ snyggt att de inte påverkar utseendet på möblerna. 👍🏻👍🏻
Jag beställde även en haklapp i silikon. Jättesöt gul, med liten hund på. Lätt att torka av samt diska 👌🏻✨
Fick också hjälp från Martin på Kundtjänst, som snabbt och enkelt löste mitt problem på mycket trevligt sätt. Tack! 🤩

Resposta da Lugnaforaldrar
Älskar dessa magneter, aldrig haft krångel med dom och det bästa är att dom är osynliga för den kräsna 😍 !! Rekommenderar verkligen🥰

Resposta da Lugnaforaldrar
Höll leveranstiden och produkten var precis som de skrev/visade att den skulle vara. Mycket nöjd.

Resposta da Lugnaforaldrar
Jag är supernöjd med Lugna Föräldrar!! Snabba leveranser, bra saker och jättetrevligt bemötande! Jag råkade få för lite av en vara och de skickade nya till mig snabbt 👍
Jag rekomenderar verkligen detta företag!

Resposta da Lugnaforaldrar
Väldigt nöjd med allt jag har beställt. Håller vad de lovar och kvalitén är god. 5/5
Bra service och snabb leveranstid. Kommer definitivt handla där igen.

Resposta da Lugnaforaldrar
Snabb leverans och bra kundservice vid frågor om några produkter!
Kommer handla av dem igen.

Resposta da Lugnaforaldrar
Trevlig kundtjänst. Mailade och hade frågor om en praktisk väska och fick svar direkt. Jättebra service och fick paketet levererat fort.
Helt suverän service och kundkontakt. Har aldrig varit med om sådan snabb återkoppling förut. Snabb leverans och produkterna var kanonbra. Kan varmt rekommendera detta företag.

Resposta da Lugnaforaldrar
Positiv köpupplevelse. Snabb leverans, bra service och mycket bra produkter. Magnetlåsen överträffade förväntningarna, ett extra plus är att man enkelt kan ”låsa upp skåpen tillfälligt”. Rekommenderas varmt.

Världsklass service,
Inga frågor o konstigheter
Vid reklamationsfrågor.
Rekommenderar starkt
Att köpa produkter från Lungna föräldrar👍

Resposta da Lugnaforaldrar
Beställde mjuka kantskydd i skumgummi som kan kan klistrar fast med dubbelhäftande tejp. Fungerar bra. Inte jättebilligt men det är svårt att hitta dessa produkterna. Leverans kom inom uppgiven tid.