Min søns yndlingspædsgog stoppede i børnehaven. Han og min dreng delte glæden ved fodbold, fodboldtøj og særligt Barcelona. Som afskedsgave købte vi en magnet ved Lukaki til 50 kr.. Da vi fik pakken l... Ver mais
A empresa respondeu
Har lige bestilt alt muligt fint fodboldpynt til en ægte fodboldfødselsdag. Har handlet hos lukaki flere gange. De har et super godt udvalg. Hurtig levering og fantastisk service. Skynd dig ind og tje... Ver mais
A empresa respondeu
Nem og fin hjemmeside at navigere på. Nemt at bestille en vare, og dejligt med mails som fortæller hvor i processen pakken er. Pakken blev hurtigt pakket og sent, jeg bestilte mandag aften og kunne... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god kundeservice! Jeg havde bestilt en fodbold rebounder til min lillebror i julegave. Den var uheldigvis bukket nogle steder, så den ikke kunne samles. Men 10 min efter jeg sendte en mail ti... Ver mais
A empresa respondeu
Lukaki - .. din nye hjemmebane Gå på opdagelse i et univers af spændende fodboldartikler og interiør til børneværelset. Skab dit eget sports- eller fodbold- værelse med: Boldholdere, medaljeholdere, målmandshandske holdere, fodboldmål, fodbold reboundere, bordfodbold, målmandshandsker, fodboldudstyr, fodbold plakater, fodbold sengetøj, fodbold lamper, fodboldholdere til væg, kalendergaver, adventsgaver, cap holdere, teqball borde, fodbold brætspil, fodbold kortspil, fodboldtrøje rammer, cykelophæng og meget andet.
9200, Aalborg, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vores sidste køb hos Lukaki er sneakerboxe og en sportsrygsæk. Altid god service og hurtig levering.

Resposta da Lukaki.dk
Hurtig levering.Varen ok,go stil med en gratis gave med👍🏻👏🏻

Resposta da Lukaki.dk
Mega god oplevelse af de fineste sko-opbevarings-kasser i god kvalitet. Super hurtig levering dagen efter. Ekstra gaver fulgte med. Kan varmt anbefales.

Resposta da Lukaki.dk
Jeg har vasket den før brug og farven er så gået lidt væk den er ikke som er vist på billedet

Resposta da Lukaki.dk
Rigtig fine produkter til en rigtig god pris! Handler her helt sikkert igen!

Resposta da Lukaki.dk
Hurtigt levering, varen lever op til forventningerne

Resposta da Lukaki.dk
Fede produkter og lynhurtig, god service 💪🏻

Resposta da Lukaki.dk
Altid super hurtig service, med fede produkter til vores fodbolddreng⚽️🔥

Resposta da Lukaki.dk
Nem og overskuelig hjemmeside, og hurtig levering 👍🏼

Resposta da Lukaki.dk
Jeg købte 2 sengesæt "ARSENAL" men kvaliteten er ikke ok. Den side med klub logo er så stift som gammeldags møvelstof, trods at det er vasket ved 40 graddersom foreskrevet. Pænt, men ikke lækkert 🥵

Resposta da Lukaki.dk
Fantastisk service og hurtig levering 👌
Er sikker på produktet også er helt fint☺️

Resposta da Lukaki.dk
Hurtig levering, god kundeservice , og varerne var i orden.

Resposta da Lukaki.dk
Jeg bestilte gaven indpakket, så ved endnu ikke om selve produktet lever op til forventningen. Men kundeservice er i hvert fald 5-stjernet. Straks efter bestillingen blev jeg kontaktet for at være sikker på størrelse. Hurtig afsendelse. Og mulighed for at bestille indpakning.

Resposta da Lukaki.dk
Fantastisk - jeg blev ringet op at jeg kunne hente produktet frem for at bruge GLS, havde overset firmaet lå i lokalområdet - TAK

Resposta da Lukaki.dk
Bestilte en fodbold-julekalender til mit barnebarn. Da den kom blev jeg skuffet - muligvis fordi jeg ikke helt havde forstået konceptet med 24 tilfældige ting udfra en liste med 38 mulige. Jeg skrev til Lukaki.dk og tingene blev løst prompte. Så nu er jeg en tilfreds kunde. Tak for god og hurtig service.

Resposta da Lukaki.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.