In april 2023 fotolijsten besteld om tekeningen in op te bergen. Nooit ontvangen!!! Oplichters, via website of email niet te bereiken!
Veja o que dizem as avaliações
Zo ontzettend misleidend. Afbeelding klopt niet. Dunne rare jas ontvangen. Duurt weken voordat je het ontvangt, omdat het uit China moet komen. Ze doen voorkomen dat het om een Nederlands bedrijf gaa... Ver mais
alles gaat mis deze oplichters verwijderen heeft geen zin ze beginnen gewoon onder andere naam opnieuw advies kijk goed naar het reclamefilmpje,dan zie je overal haken en ogen advies? blijf verre van... Ver mais
Gelikte website en veel (loze) beloftes. Bestelling geplaatst en vervolgens na lang wachten, via AliExpres een goedkope variant van het bestelde gekregen. Waarbij ook nog eens een deel van de bestell... Ver mais
Pakket niet ontvangen!
Pakket niet ontvangen!
Website niet meer beschikbaar, dus niemand bereikbaar.
Luloe China ipv Adam trap er niet in
Luloe het mailadres is heyluloe....toen ik dit typte om contact op te nemen wist ik eigenlijk al genoeg....rommel uit China. Paar weken op gewacht. De lijstjes om kinder tekeningen in te bewaren. 1 + 1 gratis voor 40 euro. Er zit plastic raampje in waar je niet eens doorheen kan kijken! Dus je doet er een tekening in en die kun je dan niet zien. Grootste miskoop ooit. Trap er niet in. gemaild dat ik geld terug wil, dan kan ik het terugsturen naar China, moet het pakket verzekerd worden staat er en je bent zelf verantwoordelijk voor dat het goed terugkomt in China. Ik ga weer contact opnemen ben benieuwd....
Schoonmaakdoekjes besteld levering…
Schoonmaakdoekjes besteld levering duurde weken. Moesten uit China komen.
Uiteindelijk levering 4 stukjes vilt. Wat een oplichterij.
dropshipment/wel geleverd maar webiste uit de lucht
Dropshipment, website is inmiddels uit de lucht... dat ik hier ben ingetrapt.... Overigens wel via een speciaal Zendesk klantenservice software antwoord gekregen.
Pakketje ontvangen natuurlijk niet vanuit Amsterdam maar China. Dit is een gecorrigeerde review omdat ik vandaag 3 mei het wel heb ontvangen. Dus niet vandaag besteld morgen verzonden... Maar wel ontvangen.
1 grote scam: koop hier nooit iets
Jammer dat je geen nul sterren kan geven want dat is letterlijk wat dit “bedrijf” verdient. Het is één grote scam. Je pakket komt niet uit Amsterdam maar uit China en in mijn geval werd het uiteindelijk niet geleverd. Niet dat dat een gemis is, als ik hieronder lees over de kwaliteit van de producten.
Toen ik enkele weken geleden mijn bestelling plaatste las ik goeie reviews op trustpilot maar die bleken allemaal fake te zijn. Kortom alles is fake: het bedrijf zelf, de goeie reviews, de producten, de locatie, de bezorging, … een grote scam.
Waardeloos ik kreeg zeker niet hetgeen…
Waardeloos ik kreeg zeker niet hetgeen ik heb besteld.
Ik kreeg een mail als ik niet tevreden ben dat ik dan alles kon terug sturen.
Krijg ik een Chinees adres en ze staan niet in dat het ook afgeleverd wordt.
Ze doen voorkomen dat het vanuit Amsterdam verstuurd wordt niet dus.
Grote oplichters zijn het
Drop shipment uit China!!
Mooie praatjes op insta, mooi website, en valse belofte dat het uit Italië komt. De naam luloe 'AMSTERDAM' is erg misleidend. Het is gewoon een drop shipment uit China!!! Ik lees dat mensen iig wel iets ontvangen, al zal het waarschijnlijk een grote teleurstelling zijn.
Doekjes besteld
Doekjes besteld, waardeloos. Het blijken kleine geknipt vilt achtig iets te zijn. Ja, natuurlijk kunnen ze retour. Aangetekend naar China. Als ze aan gekomen zijn krijg ik mijn geld terug.
Zoals ik al zei, waardeloos, niets bestellen
Lange levertijd 2 weken ipv binnen 24 uur
Op de site voor 23 uur besteld volgende dag in huis. Nou echt niet heeft 2 weken geduurd. Verpakt in alleen bubbeltjes folie met een pastic zakje erom heen, niet in een doosje niets ook geen beschrijving.... Conclusie echt waardeloos !!
Fotolijstjes verkeerde kleur
Zag leuke fotolijstjes waar ik de tekeningen van mijn kinderen in kan doen. Ik heb er toen 2 besteld in de kleur zwart en vorige week dan mijn pakketje ontvangen zitten er 2 in de kleur wit in. De eerste mail die ik kreeg was in het Engels en kwam niet overeen met de klacht. En de 2e mail was het ze het door zouden sturen, maar ik heb nu nog steeds 2 witte lijstjes ipv zwart.
fotolijsten (1+1 gratis)
Ik bestelde fotolijsten (1+1 gratis) waar je 50 tekeningen in kan bewaren. Binnen 24u verzonden, maar wel pas na een maand ontvangen. Via de track & trace zag ik al dat het uit China moest komen en wist ik dat ik er in getuind was. Too good to be true...
Gemaild waar mijn bestelling bleef, netjes reactie gehad, maar alsnog lang moeten wachten. Bij ontvangst bleek 1 scharnier los te zitten, het pakketjes rook onwijs chemisch en het materiaal was echt goedkope troep. Ik gemaild dat ik het wil retourneren vanwege het defect, kon ik het terugsturen naar China. Omdat ik weet dat dat niet goedkoop is heb ik gevraagd wie de retourkosten dan moet betalen. En je raad het al; ik wacht nog steeds op antwoord.
Uiteindelijk zelf zitten knutselen op het lijstje, maar dat is niet waar ik voor betaal natuurlijk! Had ik nu de rescensies maar eerder gelezen. Mocht jij dat wel doen; koop hier niets om jezelf frustratie en geld te besparen.
Oplichters
Wat een waardeloos bedrijf!!!!!!! 5 stukjes vilt gehad, ik heb ze gemaild. Krijg ik terug dat dit de eerste keer is dat ze het hoort. Ik ga melding maken over dit bedrijf. BESTEL ER NIKS!!!!!!!!!!!
Doekjes besteld.
Doekjes besteld.
Gewoon van vilt.
Je kunt er niets mee. Kon ze retourneren, maar moest ik deze aangetekend naar China sturen.
Wat un waardeloos bedrijf. Voel me verschrikkelijk in de maling genomen.
Dus mensen,trap er niet in. Mooie praatjes,maar het zijn pure oplichters .
Op de site staat voor 23u besteld is…
Op de site staat voor 23u besteld is dag nadien bij bpost. Ik wacht nu al langer dan 1 week! Heb al reeds een mail gestuurd met de vraag waar mijn pakket blijft. Krijg je dood leuk de reactie dat je het binnen een paar dagen wel zal hebben. Heb nu een annulatie gevraagd en mijn geld terug (ben benieuwd of ik daar nu ook meer dan 1 week op ga moeten wachten). Niet aan te raden.
Het zijn gewoon oplichters
Het zijn gewoon oplichters. De website is uit de lucht en emails worden niet meer beantwoord.
Deze site verkoopt goedkoope brol waar…
Deze site verkoopt goedkoope brol waar ze veel geld voor vragen ,Luloe AMSTERDAM noemen ze maar alles komt van China (?????) Garantie 30 dagen geld terug (?)
Pure oplichting
Pure oplichting. Je krijgt 5 doekjes van 5 vilt, waar je haast doorheen kijkt. En nat schoonmaken ermee, niet doen! Bepaald niet streeploos zoals beloofd wordt. Pure oplichterij!
Track & Trace niet meer te vinden
Track & Trace niet meer te vinden, site uit de lucht GRR 🤬 Oplichterij dus
Fake?
Op de website stond "voor 23u besteld, volgende dag verzonden". In de bevestiggingsmail achteraf staat dat ze in bulk verzenden om kosten te besparen en dat het dus 5 a 14 dagen kan duren vooraleer je pakket geleverd wordt.
Nu is de website niet beschikbaar???
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.