Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

In april 2023 fotolijsten besteld om tekeningen in op te bergen. Nooit ontvangen!!! Oplichters, via website of email niet te bereiken!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zo ontzettend misleidend. Afbeelding klopt niet. Dunne rare jas ontvangen. Duurt weken voordat je het ontvangt, omdat het uit China moet komen. Ze doen voorkomen dat het om een Nederlands bedrijf gaa... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

alles gaat mis deze oplichters verwijderen heeft geen zin ze beginnen gewoon onder andere naam opnieuw advies kijk goed naar het reclamefilmpje,dan zie je overal haken en ogen advies? blijf verre van... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gelikte website en veel (loze) beloftes. Bestelling geplaatst en vervolgens na lang wachten, via AliExpres een goedkope variant van het bestelde gekregen. Waarbij ook nog eens een deel van de bestell... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

131 avaliações

Oplichting

Oplichting. De spullen die ze aanbieden kan je op Ali Express voor een paar euro's vinden. Zelde spullen worden nu via Kolua aangeboden, is een hele nieuwe site. Nu wel met KvK nummer en Belastindnummer. Helaas zijn de voorwaarden dezelfde als op deze ex site van Luloe.
Is dit de volgende misleiding?

27 de abril de 2023

Ingetuind

Na onderstaande reviews , ben ik er waarschijnlijk ook ingetuind, track en trace werkt niet, best postnl ook niets aangemeld € 29 95 weggegooid

24 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde na de zoveelste reclame op instagram, dit bleek een grote FLOP!

Ik bestelde na de zoveelste reclame op Instagram kaders om de tekeningen van mijn dochters aan de muur te hangen. Er wordt vermeld op de site, voor 23u besteld, meteen verzonden door Bpost. Echter bleek dit meteen al niet het geval, het pakket moest uit China komen en werd geleverd door een voor mij onbekende bezorgdienst. Maar ik hoopte na het lange wachten van 2 weken eindelijk mijn aankoop te bewonderen. Helaas bleek dit een grootste teleurstelling. De kaders hangen amper aan elkaar, er missen vijzen, er staat geen glas in, maar een plastiek waar je amper door kan kijken. De folie die ervoor zorgt dat je er wel zou door kunnen kijken is amper los te krijgen. Je kan vooraan geen tekeningen bevestigen, waardoor de tekeningen wegzakken in de kader. Een absolute flop!

27 de abril de 2023

Dropshipper

Laten spullen vanuit China naar Nederland sturen, dus niet volgende dag verzonden met PostNL. Wacht nu al een paar weken op mijn bestelling, dus nog geen idee hoe de kwaliteit van het product is, maar ik weet bijna zeker dat ik veel te veel heb betaald.

26 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

5 hele kleine doekjes stelt niks voor…

5 hele kleine doekjes stelt niks voor het is gewoon oplichting.
Koop gewoon bij action doekjes die zijn een stuk beter en veel goedkoper.
Niks bestellen hier..... waardeloze kwaliteit en zelfs een week op moeten wachten....pfff

25 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Magic wipe, wat een misleiding

Op fb de magic wipe poetsdoek gezien. Uit nieuwsgierigheid besteld, 5 stuks voor 15 euro, nou dat moet toch een wonderdoekje zijn dacht ik. Na ruim een week geleverd, uitgepakt en wat blijkt....5 kleine vilten doekjes. Uiteraard kun je er mee schoonmaken, maar met welke doekjes die in de filmpjes worden gebruikt weet ik niet, maar zeker niet met deze. Wat een miskoop, denk dat dit materiaal nog geen euro per m2 kost op de markt.

25 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gewoon je reinste oplichterij!!!!

Ook ik heb de zogenaamde Magic wipes gekocht.
5 stukjes nylon viltachtige doekjes ontvangen die nog geen druppel water opnemen. Integendeel laat de boel nog natter en streperiger achter. Echt waardeloos. Je reinste oplichterij!

20 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ingetuind! Let op mensen….

Spel Rubiks Cub besteld. Zag er heel leuk uit op de foto en 26 euro betaald
Er wordt een minuscuul klein doosje bezorgd… niet zoals op de foto’s en de beloofde bel zat er ook niet bij. Ben er echt weer ingetuind. Heel vervelend. Ook deze zooi komt uit China en voldoet zeker niet aan de advertentie.
Jammer dat ik niet eerst de andere reviews heb gelezen van mensen. Dan had ik het nooit besteld.
Weggegooid geld

17 de abril de 2023

Wat een slechte zaak

Wat een slechte zaak. Ik heb van die magic swipe doekjes gekocht. Echt een miskoop. Doen absoluut niet wat ze moeten doen. Blijven nat zelfs na het uitwringen en laten allemaal natte strepen achter. Contact gehad met de klantenservice en kan ze verzekerd terug sturen naar China!! Als ik de producten niet wilt verzenden naar het retouradres dan kan ik een 10% refund + 10% coupon krijgen In dit geval mag ik de producten ook houden. Nou fijn hoor. Weg geld denk niet dat ik hier ooit nog iets koop en kijk voortaan eerst voor recensies op Trustpilot.

22 de abril de 2023

Oplichters

had ik maar de reviews gelezen voor dat ik de "magic doekjes" bestel... alleen de verdwijning van de site na alle echte reviews en klachten is "magic"...

22 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gewoon troep wat je thuisgestuurd…

Gewoon troep wat je thuisgestuurd krijgt. De zogenaamde "wonderdoeken" zijn niks meer dan een poetslap. Lijken totaal niet op wat je in het filmpje ziet. Terug sturen is ook geen optie. Kost meer dan de doekjes. Dus mensen trap er niet in!!!

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Wat een nepperij!
Doekjes nemen geen vocht op. Oppervlak blijft nat na gebruik. Oké, het droogt mooi op, maar ik denk dat het niet anders is dan resultaat van een multidoekje van een ander merk. Doekjes zijn ook relatief klein.

Verzending: voor 23.00 gekocht, vandaag nog verzonden. Dat zal wel kloppen maar dan betreft het wel Chinese tijd. 😎
Dat PostNL logo is een regelrechte misleiding. Bestelling komt uit China en wordt via DHL geleverd.
Levertijd 1 week.

Wat een onzin, wat een misleiding, wat een verloren geld.

Ik ben altijd wel alert, dit leek oké, zeker met locatie Amsterdam en PostNL logo. Echter niets is minder waar, voel me bekocht.

Oplichters

Magic wonderdoekjes binnen gehad.
Wat een nep,blijft gewoon nat,is gewoon vilt,en nog door de helft geknipt ook.
Mensen trap er niet in.
15 Euro best veel geld

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor 11 uur besteld de volgende dag…

Voor 11 uur besteld de volgende dag bezorgd met PostNL... Ik ben nu 2 weken verder en zit met een Chinese track en trace waarop ik zie dat mijn pakket nog in China ligt. Ik ben bang dat ik voor €70,- fotolijsten heb gekocht die ik ergens anders voor 5 euro had kunnen kopen... Geen aanrader deze partij al ziet de website er gelikt uit. Niet is wat het lijkt.

Oplichters

Lang verhaal kort. Had reviews moeten lezen. 40 euro kwijt voor iets uit China idd (zag ze later bij alie express voor nog geen 4 euro). Geprobeerd bestelling te annuleren direct de ochtend na plaatsen bestelling, maar die werd al verwerkt kreeg ik als reactie. Inmiddels 11 dagen later en nog geen pakket ontvangen. Site werkt niet meer. Track and tracé ook niet. Wil mijn geld terug!

10 de abril de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.